Κυριακή, Ιουλίου 28

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ 3ο ΛΑΣΚΑΡΑΤΕΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ


Με πολύ μεγάλη επιτυχία τόσο σε οργανωτικό όσο και σε επίπεδο συμμετοχών διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Ληξούρι ο 3ος Λασκαράτειος αγώνας δρόμου.
Έλαβαν μέρος πάνω από 200 αθλητές όλων των κατηγοριών ενώ και οι χρόνοι ήταν εντυπωσιακοί με τον Γεράσιμο Γρίβα να είναι ο πρώτος από τους αθλητές που έκοψε το νήμα.
Συμμετείχαν αθλητές εκτός της Κεφαλονιάς και από την Θεσσαλονίκη, Λευκάδα, Αθήνα, Δράμα και άλλες πόλεις.
Μεταξύ των αθλητών που έλαβαν μέρος ήταν και ο Σπαρταθλητής Γιώργος Ζαχαριάδης.
Επίσης να πούμε ότι ο Γιώργος Κατσιβέλης αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ με τον ξεχωριστό του τρόπο που παρουσίασε την εκδήλωση έδωσε έναν διαφορετικό τόνο σε αυτήν που ενθουσίασε τους θεατές.
Παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης που από μικροφώνου στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους διοργανωτές αλλά και τους συμμετέχοντες.
Επίσης διακρίναμε τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Νίκο Ανουσάκη (συμμετείχε και αυτός στον αγώνα), τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελο Κωνσταντάκη (κήρυξε και την έναρξη του), τον Δ.Σ. κ. Διονύση Αραβαντινό και τον πρόεδρο του τοπικού Συμβουλίου Ληξουρίου κ. Νίκο Αραβαντινό-Ζαφείρη αλλά και πλήθος κόσμου.
Στην διεξαγωγή αγώνα βοήθησαν η τοπική Αστυνομία το Ματζαβινάτειο Νοσοκομείο με το ασθενοφόρο του και οι Εθελοντές Σαμαρείτες.
Μετά την λήξη του αγώνα έγιναν οι απονομές στους νικητές και δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.
Επίσης έγινε και μια ειδική απονομή και τιμητική πλακέτα στον κ. Γεράσιμο Λαδά παλιό αθλητή.
Τέλος αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλλαν σε αυτή την επιτυχία και ιδιαίτερα στην “ψυχή” των αγώνων τον κ. Χάρη Πρεντάνο όπως και στον αντιπρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ κ. Γιώργο Κατσιβέλη.
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΥΝ ΑΓΩΝΑ

1 σχόλιο:

  1. Όλα ήταν υπέροχα. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους όσους βοήθησαν. Φυσικά στους δρομείς και σε όλους όσους ήταν κοντά μας.
    Ζαχαριάδης Γιώργος-Πτολεμαϊδα - ΑΕΚΑΡΑ για Πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή