Κυριακή, Ιουλίου 28

Σε 6 ομίλους οριστικά η νέα Γ Εθνική


Τέλος στις φήμες και στα σενάρια που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον αριθμό των ομάδων που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, δίνει ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ε.Π.Ο. δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα όσον αφορά τον σχεδιασμό που έχει κάνει η Ομοσπονδία. «Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι. Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα γίνει σε έξι Ομίλους με 16 ομάδες σε κάθε Όμιλο. 
Σε 6 ομίλους οριστικά η νέα Γ Εθνική
Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα». Όταν του επισημάναμε ότι ενδεχομένως κάποιες ομάδες δεν θα δηλώσουν συμμετοχή, είπε: «Ας μην δηλώσουν. Όσες ομάδες μπορούν, τόσες θα παίξουν. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε εμείς; Να στείλουμε ανθρώπους στη φυλακή; Όταν λέμε αναδιάρθρωση, εννοούμε αναδιάρθρωση. Τελείωσαν αυτά. Όποιος μπορεί, παίζει. Πάμε να φτιάξουμε κάτι υγιές, όχι να ενισχύσουμε αυτά που γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιάννη Παπακωνσταντίνου, είτε δηλώσουν 13, 14 ή 15 ομάδες, δεν αλλάζει κάτι, ούτε θα μειωθεί ο αριθμός των Ομίλων. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ε.Π.Ο. άφησε το καλύτερο για το τέλος. «Το μεγαλύτερο πρόβλημα το δημιουργούν οι πολιτικοί. Ξέρετε πόσα τηλέφωνα έχουμε πάρει από παράγοντες ομάδων δεν φαντάζεστε».

http://prismasport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου