Κυριακή, Ιουλίου 21

Μεγάλη επιτυχία με την πρώτη παρουσία του Β. Μαζαράκη στο τιμόνι της Επιτροπής για την Εθνική Beach soccer

Εθνική Beach soccer με το κύπελλο στα χέρια του Β. Μαζαράκη

Μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος του Beach soccer στην πρώτη της συμμετοχή στην Ευρώπη, αφού στην Ολλανδία που διεξήχθη το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση που διεξάγεται στην Ισπανία με ένα ανεπανάληπτο 3Χ3!!!
Για εμάς τους Κεφαλονίτες αποτελεί επίσης σπουδαίο γεγονός αφού στην πρώτη Επιτροπή της Ε.Π.Ο. πρόεδρος είναι ο «δικός» μας κ. Βαγγέλης Μαζαράκης (ήταν και ο αρχηγός της αποστολής) τον οποίο βρήκαμε την ώρα της απονομής (φώτο) αλλά καταφέραμε και κλέψαμε δυο δηλώσεις για την πραγματικά μεγάλη επιτυχία των παιδιών  και του ιδίου και τον ευχαριστούμε για αυτό.

Εμείς θα συγχαρούμε τον πρόεδρο της Επιτροπής τον Βαγγέλη Μαζαράκη, την Ε.Π.Ο. που επένδυσε σε αυτό το άθλημα και το ενέταξε στην Ομοσπονδία αλλά και στους πρωταγωνιστές με το εθνόσημο στο στήθος τα παιδιά της Εθνικής μας ομάδας και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ισπανία και άνοδο στην Α' κατηγορία της Ευρώπης.
Ας δούμε αναλυτικά τι μας δήλωσε ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο..
Β. Μαζαράκης -Στέφανος Σοϊλεμές
«Η επιτυχία της κατάκτησης της πρώτης θέσης στην Β’ κατηγορία της ΕΥΡΩΠΗΣ δεν είναι τυχαία αφού η Ε.Π.Ο. από την αρχή έδωσε μεγάλη σημασία στο άθλημα αυτό.
Η αρχή ήταν δύσκολη αφού πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν υπήρχε (τώρα μπήκε σε σειρά κι αυτό αφού στις 27/7 αρχίζει). Όμως και με την έξοδο στην Ευρώπη του Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ βοηθήθηκε το άθλημα αποκτώντας εμπειρίες Ευρωπαϊκές.
Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε την πρωτιά με 3 νίκες και αυτό συνέβη τώρα που εγώ είμαι ο πρώτος πρόεδρος αυτής της επιτροπής.
Όλοι, προπονητής, παίκτες, αλλά και κάθε εμπλεκόμενος έδωσε κομμάτι του εαυτού του για να φτάσουμε εδώ. Η συνέχεια είναι δύσκολη αφού στην ΙΣΠΑΝΙΑ 8 ομάδες θα παλέψουν για μία θέση στην 1 κατηγορία. θα παλέψουμε να είμαστε εμείς.
Χαιρόμαστε την πρωτιά μας και σχεδιάζουμε το μέλλον του αθλήματος. 
Μακάρι μα αξιωθώ να δω γήπεδο του ποδοσφαίρου αυτού στην ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Επιστρέφουμε αύριο με το κύπελλο της πρωτιάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου