Δευτέρα, Ιουλίου 15

ΓΚΟΛ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΩΚΑΤΑ (ΦΩΤΟ)


Ένα αλλιώτικο τουρνουά ποδοσφαίρου διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου. Ένα τουρνουά αγάπης και ανθρωπιάς με την συμμετοχή της Πυροσβεστικής του Λιμενικού και ομάδας από τα Φωκάτα.
Σκοπός λοιπόν του τουρνουά αυτού ήταν όχι τα γκολ που θα έδιναν βαθμούς ή νίκες στις ομάδες αλλά η στήριξη στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας.
Για την ιστορία και μόνο, αφού δεν έχει καμία απολύτως σημασία το αποτέλεσμα, νικήτρια του τουρνουά αναδείχθηκε η ομάδα των Φωκάτων.
Συγκεντρώθηκε ένα αρκετά σημαντικό ποσό το οποίο θα διατεθεί για την αγορά τροφίμων όπου στην συνέχεια θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Κεφαλονιάς προκειμένου να μοιραστούν  σε ντόπιες οικογένειες που έχουν την πραγματική τους ανάγκη.
Στο τέλος των αγώνων δυο από τους συντονιστές της προσπάθειας ο Νίκος Λυμπερόπουλος από την Πυροσβεστική και ο Γιώργος Καλιακούδας από το Λιμενικό δήλωσαν τα εξής:
"Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν και στήριξαν την προσπάθεια μας προκειμένου να δώσουμε χαρά σε πάσχοντες οικονομικά συνανθρώπους μας και σε μια δύσκολη εποχή για αυτούς. Περισσότερο από όλους όμως τους προϊσταμένους μας που βοήθησαν και συμπαραστάθηκαν σε αυτήν μας την προσπάθεια". 
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου