Παρασκευή, Ιουλίου 19

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ


Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού προς όλους τους συμπατριώτες μου
Κιλκισιώτες, φίλους του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, δημοσιοποιώ την απόφαση μου να διεκδικήσω με ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ συνδυασμό την προεδρία της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ στις επικείμενες εκλογές, την άνοιξη του 2014.

Η απόφαση μου αυτή πηγάζει από την αγάπη στο γενέθλιο τόπο μου και στο ομορφότερο άθλημα, το ποδόσφαιρο. Ένα ποδόσφαιρο που για τους ρομαντικούς φίλους του - που με τιμή ανήκω σε αυτούς – είναι Στάση και Φιλοσοφία Ζωής.
Έχοντας ως παρακαταθήκη την επί 38 χρόνια διακονία μου στο χώρο του ποδοσφαίρου από τις τιμητικές θέσεις του: ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή (Εθνικός Μουριών, Θύελλα Δοϊράνης , Τοξότης Συκεών Θεσσαλονίκης), διαιτητή Σ.Δ.Π. Κιλκίς και Σ.Δ.Π. Θεσσαλονίκης, μέλους επιτροπών της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, διοικητικού παράγοντα της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ιδρυτή και νυν προέδρου του συλλόγου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Δ.Ε. Δοϊράνης – Δήμου Κιλκίς «ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ», αθλητικού συντάκτη – εκδότη των ποδοσφαιρικών εντύπων: REFEREE, GIRLS FOOTBALL, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ 5Χ5, "Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ", διοργανωτή επί (20) εικοσαετίας εκδηλώσεων διαφήμισης του ποδοσφαίρου (πολιτιστικό –αθλητικό αντάμωμα φίλων του ποδοσφαίρου), ημερίδες για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, διάδοση του ποδοσφαίρου σάλας 5Χ5 ανδρών και γυναικών, διάδοση του beach soccer ανδρών και γυναικών, διάδοση του ποδοβόλεϊ ανδρών και γυναικών, ίδρυση άτυπης «εθνικής» ομάδας ποδοσφαίρου σάλας 5Χ5 γυναικών με διεθνείς παρουσίες στο εξωτερικό, διοργανώσεις παιδικών τουρνουά, διοργανώσεις ποδοσφαιρικών-κοινωνικών εκδηλώσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ, ένα ποδόσφαιρο Υψηλών Ιδανικών, Πανανθρώπινων Αξιών και Ευγενούς Άμιλλας.
Με σηματοδότη και άστρο φωτεινό καθοδήγησης την ΗΘΙΚΗ, τη ΔΟΥΛΕΙΑ, την ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΙΔΕΩΝ, τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ και την ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ, πιστεύω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου στην τελική νίκη της νεοϊδρυθείσας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ παράταξης με την ονομασία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΛΚΙΣ» - «ΠΑΚ». Μια αναγέννηση που θα συντελεστεί με τη συστράτευση όλων των υγιών δυνάμεων του ποδοσφαίρου και της ευρύτερης κοινωνίας του νομού Κιλκίς, με απώτερο σκοπό την επίτευξη του οράματος για ένα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μια ΕΠΣ πρότυπα και κορυφαία σε όλη την Ελλάδα.
Το μέλλον μας ανήκει
Γιώργος Δήμπαλας
Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΠΣ Κιλκίς
Επικεφαλής Ανεξάρτητης Παράταξης  ΠΑΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου