Τρίτη, Ιουλίου 30

Αυξάνεται και πληθύνεται η ελληνική εκπροσώπηση στην Παγκόσμια Ομοσπονδία

logo_koe

Οι επιτυχίες για την Ελλάδα, στη Βαρκελώνη, συνεχίζονται και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Μετά την πανηγυρική επανεκλογή του Προέδρου της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλου, στο Εκτελεστικό Συμβούλιο (Μπιρό) της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας την προηγούμενη εβδομάδα, σήμερα άλλοι τέσσερις (4) Έλληνες συμπεριλήφθησαν στα επί μέρους όργανα της Fina.
Η Γωγώ Φυρίγου παραμένει Γραμματέας της Τεχνικής Επιτροπής Καταδύσεων, όπως και ο Κυριάκος Νανούσης, Μέλος της Ιατρικής Επιτροπής της.
diathesopoulos5Μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Συγχρονισμένης κολύμβησης θα είναι πλέον η Μαρία Θηβαίου, ενώ ο Νίκος Σπηλιωτόπουλος, θα μετέχει της Επιτροπής Εγκαταστάσεων / Αγωνιστικών Χώρων (FACILITIES COMMITTEE).
«Η φωνή της Ελλάδας δυναμώνει και το αποδείξαμε άλλη μια φορά σήμερα. Οι δύο Έλληνες εκπρόσωποι στα Όργανα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, γίνονται τέσσερις με την προσθήκη της Μαρίας Θηβαίου και του Νίκου Σπηλιωτόπουλου. Άλλη μια απόδειξη της δυναμικής μας ως ΚΟΕ, ως αθλήματα του υγρού στίβου, στην παγκόσμια αθλητική κοινότητα», σχολίασε από την Βαρκελώνη ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος.
Επικεφαλής ο Πρόεδρος 
Ο ίδιος ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, παραμένει επικεφαλής της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης και για τα επόμενα 4 χρόνια, αφού το "Μπιρό" της Fina τον επανεξέλεξε ομόφωνα ως "Σύνδεσμο" του με την αντίστοιχη Τεχνική Επιτροπή του αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου