Τρίτη, Ιουλίου 30

Προκριματικά Chambions league ΠΑΟΚ - Μέταλιστ 0-2


Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος όμως σπατάλησε ένα κάρο ευκαιρίες, Tελικά βρέθηκε πίσω στο σκορ από πέναλτι (42') και δεν κατάφερε να αντιδράσει, χάνοντας με 2-0. Ο Ντέβιτς πέτυχε και τα δύο γκολ, που απομακρύνουν το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ..
Ο ΠΑΟΚ έχασε με 0-2 από την Μέταλιστ στην Τούμπα, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο ήταν απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα.
Το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε, όμως, στο 42' ο Βίτορ και μετέτρεψε σε γκολ ο Ντέβιτς έκοψε τα φτερά του "Δικεφάλου", που στο δεύτερο μέρος δεν παρουσιάστηκε με την ίδια φρεσκάδα και με ένα δεύτερο τέρμα του Σέρβου επιθετικού στο 72' βρίσκεται, πλέον, με την πλάτη στον τοίχο.
Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε σε μεγάλο βαθμό την απειρία του σε αυτό το επίπεδο και το γεγονός ότι η Μέταλιστ ήταν πιο έτοιμη, κάτι που φάνηκε όσο κυλούσε ματς. Επίσης, οι σκόρερ του ΠΑΟΚ ήταν σε κακή μέρα, ενώ αποδείχτηκε, ακόμη, ότι λείπει και ένας ηγέτης από την άμυνα. Ο "Δικέφαλος", πάντως, έδειξε ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο και ότι ο χρόνος κυλά υπέρ του.
Διαιτητής: Πολ Φαν Μπέκελ (Ολλανδία)
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Βίτορ, Λίνο, Τζιόλης, Γεωργιάδης (66' Βούκιτς), Λάζαρ, Κατσουράνης, Κίτσιου, Λούκας (55' Ολίσε), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (77' Νέτσιντ).
Μέταλιστ (Μίρον Μάρκεβιτς): Ντισλένκοβιτς, Βιλάγκρα, Μολέδο, Αζεβέδο, Πάπα, Εντμαρ, Ντιέγκο Σόουζα (62' Μπλάνκο), Σόσα (90' Κρασνοπόροβ), Τόρες, Μάρλος, Ντέβιτς (77' Κριστάλντο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου