Παρασκευή, Ιουλίου 26

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η SUPER LEAGUE


Οριστικό τέλος από τη Β' Εθνική κατηγορία για την Α.Ε. Λάρισας καθώς σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν πρόκειται να δηλώσει συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα καθώς η απόφαση για το τέλος του υπάρχοντος Α.Φ.Μ θεωρείται δεδομένη αφού το χρέος των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ από τον μεγαλομέτοχο κ. Κωστή Πηλαδάκη δεν θεωρείται βιώσιμο.
Η Π.Α.Ε. Α.Ε. Λάρισας δεν κατέθεσε ούτε φάκελο για αδειοδότηση κάτι που σημαίνει ότι η η Θεσσαλική ομάδα δε θα συμμετέχει  τη νέα χρονιά στην superleague. Το κατά πόσο θα μπορέσει να εφαρμοστεί στην πράξη το σχέδιο των δύο ομίλων (με 14 ομάδες ο καθένας) στη νέα Β' Εθνική θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή (26/7), οπότε θα πραγματοποιηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης για την οριστική μορφή της δεύτερης κατηγορίας τη σεζόν 2013-14.
Το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχουν 28 ομάδες. Κατ' επέκταση είτε η διοργανώτρια θα αποφασίσει να αναπληρώσει τα κενά ή κάποια από αυτά με ομάδες από μικρότερες κατηγορίες (παράδειγμα ο Εθνικός, ο οποίος δηλώνει πρόθυμος και ικανός να ανταποκριθεί στα κριτήρια της Β' Εθνικής, όπως και ο Πανηλειακός), είτε το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί μοιραία σε έναν όμιλο.
Το δεύτερο σενάριο υποστηρίζεται από πολλούς ως το πιθανότερο. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στα επόμενα 24ωρα, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο το πρωτάθλημα να γίνει με δύο ομίλους με λιγότερες από 14 ομάδες στον καθέναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου