Τετάρτη, Αυγούστου 14

Εθνική Ελπίδων: "Φιλική" ήττα 0-4 από την Ουκρανία


Την ήττα με σκορ 0-4 γνώρισε στο Λβιβ η Εθνική Ελπίδων από την αντίστοιχη της Ουκρανίας, σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2013/15.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και σε καμία περίπτωση δεν έπιασε την απόδοση προηγούμενων αγώνων. Οι Ουκρανοί, από την πλευρά τους, εκμεταλλεύθηκαν την υπεροχή τους στο ψηλό παιχνίδι και στις στημένες φάσεις, φτάνοντας σε μια ευρεία επικράτηση.
Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Μπουντκίφσκι (45΄ πεν., 78΄), Τσουρίκοφ (54΄) και Κούλαχ (90΄+3).
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ντέντσουκ (85΄ Γκάλτσουκ), Όρντετς (85΄ Τρογιανόφσκι), Νέπλια (79΄ Πριντέτα), Καλίνιτσεφ (62΄ Τσούρκο), Τσουρίκοφ (85΄ Μιάκοφ), Νασόνοφ (62΄ Ρίζουκ), Νόγιοκ (79΄ Οζάρκιφ), Μπαμπένκο (62΄ Κόβαλετς), Μπόλμπατ (85΄ Μιακούσκο), Μποχασβίλι (62΄ Ιβάνκο), Μπουντκίφσκι (79΄ Κούλαχ)
ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης (46΄ Γιαννιώτης), Μαρινάκης (46΄ Τζανακάκης), Σταφυλίδης (46΄ Κούρος), Τριανταφυλλόπουλος (46΄ Γούτας), Ποτουρίδης, Μπάλλας (46΄ Κοτσαρίδης), Κολοβός (46΄ Μπουχαλάκης), Λαγός, Βέλλιος (46΄ Διαμαντάκος), Καρέλης (46΄ Κίτσιου), Λυκογιάννης (23΄ Γιαννιώτας)
*Η αλλαγή του Λυκογιάννη έγινε για προληπτικούς λόγους.
«Όταν δέχεσαι την ήττα με 4-0 δεν πρέπει να ψάχνεις για δικαιολογίες. Θέλουμε να αρχίσουν τα πρωταθλήματα, γιατί απόψε ήμασταν πίσω από άποψη αγωνιστικού ρυθμού. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο έτοιμοι και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Επίσης, χρησιμοποιήσαμε όλα τα παιδιά για να δούμε την κατάστασή τους και να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για την πρεμιέρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κόντρα στη Μάλτα. Στις 10 Σεπτεμβρίου οφείλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι», ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Τσάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου