Τρίτη, Αυγούστου 20

Νικητές και τροπαιούχοι οι Λειβαθιώτες στο 1ο τουρνουά Beach Volley στα Λέπεδα (Φώτο)


Έπεσε σήμερα η αυλαία του 1ου τουρνουά beach volley στα Λέπεδα.
Για άλλη μια φορά ο κόσμος είχε κατακλύσει την παραλία για να παρακολουθήσει τον μεγάλο τελικό όπως άλλωστε γινόταν και στα περισσότερα παιχνίδια.
Νικητές αναδείχθηκαν ύστερα από έναν θαυμάσιο αγώνα που κράτησε την αγωνία μέχρι το τέλος του, η ομάδα Λειβαθιώτες που επικράτησαν των μικρών υποσχόμενων για το μέλλον μαχητών από το Ληξούρι ομάδα Κουτρίδες με σκορ 2-0.
Τα σετ 21-5 σε ένα πολύ κακό πρώτο σετ για τους Κουτρίδες, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αντιστάθηκαν μέχρι το 15-15 αφού το παιγνίδι πήγαινε πόντο - πόντο αλλά στο τέλος υπέκυψαν και έχασαν τελικά με 21-16.
Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν σε όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά, ιδιαίτερα τους καθηγητές Φ.Α. κκ. κοσμλά Μουρελάτο και Γεράσιμο Μωραίτη, οι οποίοι ήταν η ψηχή της διοργάνωσης, στα ιχ8υοτροφεία Κεφαλονιάς για την πολύτιμη και ουσιαστική τους προσφορά.
Το έπαθλο για τους νικητές ήταν 2 δωροεπιταγές των 70 ευρώ από το αθλητικό κατάστημα ΖΟΟΜ του Σπύρου Παπαδάτου στο Αργοστόλι.
Στο τέλος τόσο οι διοργανωτές όσο και οι συμμετέχοντες αλλά και ο κόσμος που ήταν παρόν, απόλυτα ευχαριστημένοι για την τεράστια επιτυχία του τουρνουά ανανέωσαν το επόμενο τους ραντεβού για του χρόνου και το 2ο τουρνουά Beach Volley Ληξουρίου.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου