Κυριακή, Αυγούστου 11

ΠΥΘΙΑ ΚΑΠ: Ισόπαλη 11-11 η Εθνική μας με την Ιταλία

P1050268

Μια πολύ καλή Εθνική ομάδα Νέων Γυναικών, που έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο οκτάλεπτο (5-2), ήρθε ισόπαλη 11-11 με την Εθνική Ιταλίας μετά από ένα δραματικό παιχνίδι, στο οποίο η νίκη χάθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τις Ιταλίδες να κάνουν την «ολική ανατροπή» στο 4ο οκτάλεπτο.
«Σαφέστατη βελτίωση από χθες αλλά θέλουμε ακόμα δουλειά για να αποδίδουμε όπως μπορούμε» ήταν οι βασικές δηλώσεις του Γιώργου Μορφέση.
ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 11-11
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 5-2, 3-4, 2-1, 1-4
ΕΛΛΑΔΑ: Διαμαντοπούλου Χρ., Τερεφού, Μπενένου Α. 1, Μπενέκου Ι. 1, Πλευρίτου Β., Ελευθεριάδου, Χυδηριώτη, Πλευρίτου Μαργ. , Κοτσιά 1, Ξενάκη 1, Πλευρίτου Ε. 3, Διαμαντοπούλου Β. 2, Κοντογιάννη 2
ΙΤΑΛΙΑ: Σπαράνο, Ταμπάνι 2, Παλμιέρι, Βερντούτσι, Πόμερι 1, Μίλλο 1, Γκρίλο 2, Μαρλέττα 1, Ντάριο 3, Βιακάβα, Γκαλάρντι 1, Ρεπέττο, Μπονίνο
Διαιτητές: Aν Γκραντίν (Γαλλία), Νικόλ Τζόνσον (Αυστραλία)
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Ουγγαρία επικράτησε της Αυστραλίας με 13-7.
Αύριο η Εθνική μας, στην τρίτη και τελευταία ημέρα του τουρνουά, αντιμετωπίζει στις 11:30 την Ουγγαρία
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ελλάδα                4              21-19
Ιταλία                  4              20-18
Ουγγαρία             3              20-16
Αυστραλία            0              15-23
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Γιώργος Μορφέσης: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα γιατί ήρθε απέναντι σε μια ομάδα υποψήφια για μετάλλιο. Βέβαια ο τρόπος που διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα αφήνει μια πικρία μιας και μπήκαμε στο τελευταίο οκτάλεπτο με 3 γκολ διαφορά. Όμως αυτό είναι κι ένα μάθημα για εμάς που πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τέτοια παιχνίδια.
Είχαμε πει πως θα αντιδράσουν οι Ιταλίδες στο τέλος επιστρατεύοντας και το σκληρό παιχνίδι αλλά δεν κάναμε αυτό που έπρεπε και ισοφαριστήκαμε. Παίξαμε όμως πολύ καλό πόλο και νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο».
Μίλβα Καλογεράκου: «Παίξαμε  καλά αλλά θα μπορούσαμε ακόμα καλύτερα. Και φυσικά στο σημερινό παιχνίδι θα έπρεπε να είχαμε πάρει τη νίκη. Έχουμε όμως ακόμα μπροστά μας προετοιμασία και αυτό είναι πολύ σημαντικό αφού  χρόνο με το χρόνο θα γινόμαστε καλύτερες»
Μαρία Σώρα: «Η  ομάδα τα πήγε πολύ καλά και ειδικά στην αρχή όταν και πήραμε καθαρό προβάδισμα στο σκορ. Όμως  με την πάροδο του χρόνου, κι ενώ υπήρξαν και αρκετές ποινές η ομάδα μας έδειξε απειρία. Πιστεύω όμως ότι μπορούμε να τα πάμε πάρα πολύ καλά, να δέσουμε σαν ομάδα και να πετύχουμε το στόχο μας που είναι το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βόλου».
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου