Σάββατο, Αυγούστου 10

Πολυ μεγάλη η συμμετοχή….. αλλά και σπουδαίοι χρόνοι στον φετινό 25ο Λειβαθώνιο

Για μια ακόμη χρονιά η Λειβαθώ έβαλε τα «γιορτινά» της, αλλά και οι διοργανωτές τα δυνατά τους προκειμένου να πραγματοποιηθεί και πάλι μια εξαιρετική διοργάνωση όπως ήταν ο 25ος Λειβαθώνιος αγώνας δρόμου.
Μια διοργάνωση η οποία έχει αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία και έκλεισε μια 25ετή συνεχή παρουσία.
Η οργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οι συμμετοχές έφτασαν τις 212. Άλλωστε δε θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά αφού αν ρίξουμε μια ματιά στους ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής θα καταλάβουμε το γιατί.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα φανελάκια της εκδήλωσης, που ομολογουμένως ήταν εντυπωσιακά, εξαφανίστηκαν πολύ πριν την έναρξη του αγώνα.
Η αφετηρία ήταν η Ελιά του Μονόπολη στα Μεταξάτα και οι αθλητές αφού διένυσαν μια απόσταση 5.100 m, διασχίζοντας τους δρόμους από Λακύθρα-Σαρλάτα κατέληξαν και τερμάτισαν στο Στάδιο Κουρκουμελάτων μπροστά στο ζεστό χειροκρότημα των θεατών που το είχαν πλημμυρίσει.
1ος στην γενική κατάταξη στους άνδρες ο Ληξουριώτης Γεράσιμος Γρίβας με τον εκπληκτικό χρόνο 17' και 27'', ενώ στις γυναίκες 1η η Ελένη Μαυριδοπούλου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επικεφαλής της "Αγαπημένης Κεφαλονιάς" Δημοτικός σύμβουλος κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, οι πρόεδροι της Δημοτικής κοινότητας Μεταξάτων κ. Ευάγγελος Μοσχόπουλος, της Λακήθρας κ. Γιάννης Κωνσταντάτος  και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Σκλάβος.
Τέλος τα «φώτα» μιας ακόμη επιτυχημένης διοργάνωσης έπεσαν με τις απονομές στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας, μιας ειδκής στον 68χρονο κ. Δελακά ομογενή από τον Καναδά, παράλληλα με την ανανέωση και το ραντεβού των διοργανωτών για τον επόμενο χρόνο και τον 26ο Λειβαθώνιο. 
Αργότερα θα ακολουθήσει πολύ πλούσιο φωτορεπορτάζ απο τον αγώνα με πάνω από 300 φωτό  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου