Δευτέρα, Αυγούστου 12

Αυστηρά τα κριτήρια για τους προπονητές!!!

Picture

Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε μια χαλαρότητα στην εφαρμογή των κανονισμών για τους Προπονητές, αλλά από φέτος και με παρέμβαση του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Ποδοσφαίρου, στον οποίο πρόεδρος είναι ο Πατρινός Ηλίας Λογαράς, αλλάζει η κατάσταση.
Και η μεγάλη διαφορά σε σχέση με όσα για διάφορους λόγους δεν εφαρμόζονταν τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι από φέτος από το Τοπικό πρωτάθλημα μέχρι την Σούπερ Λίγκα, οι προπονητές για να έχουν δικαίωμα να ασκήσουν τα καθήκοντα τους και να κάθονται στον πάγκο θα πρέπει να έχουν Δελτίο Πιστοποίησης εισόδου προπονητή στον αγωνιστικό χώρο (τεχνική περιοχή) το οποίο είναι υποχρεωμένες να εκδίδουν οι ΕΠΣ. Το κόστος για την έκδοσή του είναι 50 ευρώ, τα οποία θα πρέπει να καταβάλουν οι ομάδες.
Οι Ενώσεις θα εκδίδουν τo Δελτίο Πιστοποίησης προπονητή για την Εθνική κατηγορία και για τις ομάδες τοπικών κατηγοριών όπως και για τις ομάδες Ακαδημιών της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και των τοπικών κατηγοριών. Αυτό θα γίνεται για μία αγωνιστική περίοδο στο όνομα του σωματείου και στο όνομα του προπονητή. Για την έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία:
1) Αίτηση της ΠΑΕ ή του σωματείου.
2) Ταυτότητα προπονητή σε ισχύ ή πιστοποιητικό παρακολούθησης σε ισχύ.
3) Βεβαίωση μέλους στον οικείο Σύνδεσμο προπονητών και εφόσον ο Σύνδεσμος έχει τηρήσει την διαδικασία που προβλέπει το άρθρο 2 παρ. 3 του καταστατικού της ΕΠΟ. Αν δεν υπάρχει Σύνδεσμος τότε απαιτείται βεβαίωση της ΟΠΠΕ.
4) Δύο έγχρωμες φωτογραφίες.
5) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι ο ενδιαφερόμενος δεν εμπίπτει στα κωλύματα τα προβλεπόμενα εκ του καταστατικού της Ε.Π.Ο, αποδέχεται ανεπιφύλακτα τις διατάξεις του κανονισμού προπονητών του καταστατικού και των κανονισμών της ΕΠΟ.
6) Επικυρωμένο αντίγραφο του κατατεθειμένου στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. ιδιωτικού συμφωνητικού με Π.Α.Ε, ή σωματείο (φωτοτυπία δεν γίνεται δεκτή).
7) Καταβολή παραβόλου 100 ευρώ.
8) Για την Γ΄ Εθνική καταβολή παραβόλου 100 ευρώ.

9) Για τα τοπικά πρωταθλήματα καταβολή παραβόλου 50 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου