Τρίτη, Αυγούστου 13

Ήταν μια πραγματική γιορτή η σημερινή ετήσια εκδήλωση του Ν.Ο.Κ.Ι. στο κολυμβητήριο Αργοστολίου (Φωτο)


Ήταν μια υπέροχη γιορτή η σημερινή ετήσια του Ν.Ο.Κ.Ι. στο κολυμβητήριο Αργοστολίου με την οποία έκλεισε μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά για τον δραστήριο αυτόν Σύλλογο.
Τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι έδειχναν να το χαίρονται πολύ και το ζεστό χειροκρότημα των δεύτερων ήταν η επιβράβευση των προσπαθειών για τα πιτσιτρίκια του Λεωνίδα Παπαδάτου.
Συμμετείχαν περισσότερα από 200 μικρά παιδιά ενώ ο κόσμος είχε κατακλήσει τις κερκίδες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.
Η επιτυχημένη αυτή εκδήλωση του Ν.Ο.Κ.Ι. ολοκληρώθηκε με τις απονομές στους τρεις πρώτους νικητές, την βράβευση όλων των παιδιών που συμμετείχαν με αναμνηστικό μετάλλιο και έγιναν από τον πρόεδρο του Ομίλου γιατρό κ. Αλ. Καλλίνικο, τον αντιπρόεδρο κ. Θαν. Αυγερινό, το μέλος του Δ.Σ. κ. Μάκη Μαρκέτο και την έφορο κ. Αγγελική Κοκολιάδη-Γαρμπή.
Την παράσταση έκλεψε δια μικροφώνου για μια ακόμη φορά με την γλυκύτατη φωνή της, η παρουσιάστρια καθηγήτρια Φ.Α. κ. Ελένη Δαρδαμάνη η οποία έβαλε την δική της “πινελιά” και ομόρφηνε ακόμη περισσότερο την εκδήλωση.
Στην επιτυχία επίσης της επίσης βοήθησαν, ο Αλέξης Παπαδάτος, Ο Μάκης Μαρκάτος η Έφη Γεωργάτου, Βάσω Τσελέπη, Ζωή Δουβίτσα, ο Διον. Πανταζάτος και ο Σπύρος Μουρελάτος, οι εργαζόμενοι στο κολυμβητήριο αλλά και οι χορηγοί του Ομίλου.
Εμείς θα συγχαρούμε τον δραστήριο όμιλο του Ν.Ο.Κ.Ι. και να ευχηθούμε υγεία και επιτυχίες στα μέλη του.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου