Πέμπτη, Αυγούστου 15

Με την γνωστή της"συνταγή" και την επόμενη περίοδο η Εικοσιμία


Κ. Μικελάτος
Με την γνωστή της "συνταγή", χωρίς να βιάζεται, χωρίς να ξοδεύει χρήματα αλλά πολύ περισσότερο την διατήρηση του οικογενειακού κλίματος μέσα και έξω από τα αποδυτήρια, κτίζεται η Εικοσιμία της νέας περιόδου.
Μετά την αλλαγή στην προεδρική «καρέκλα» και από τον Γιάννη Λυκούδη, η ομάδα να περνά στα χέρια ενός επίσης εξαίρετου ανθρώπου και παράγοντα του Κώστα Μικελάτου, δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι στην φιλοσοφία των ανθρώπων της ομάδας και όπως προαναφέραμε ο σχεδιασμός θα γίνει με την γνωστή "συνταγή".
Πρώτο μέλημα των ανθρώπων του Δ.Σ. ήταν να κρατήσουν για μια ακόμη χρονιά στον πάγκο της ομάδας τους τον επιτυχημένο προπονητή Δημήτρη Ζησιμάτο κάτι που τελικά πέτυχαν.
Ο Α.Ο. Εικοσιμίας με την περυσινή του σύνθεση
Στην συνέχεια χωρίς να βιάζονται, μπαίνει ο σχεδιασμός όπου θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα συνδυάζουν ήθος αλλά και ποδοσφαιρική αξία.
Δ. Ζησιμάτος
Σπ. Αλεξανδράτος
Έτσι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας κλεισμένοι πρέπει να θεωρούνται, ένας παλιός γνώριμος της ομάδας (επιστρέφει μετά ένα χρόνο), ο αμυντικός Σπύρος Αλεξανδράτος από τον Α.Ο.Κ.Ι., ο έμπειρος επίσης αμυντικός Αντώνης Μπλιάμπτης από τον Α.Ο. Πρόννων καθώς και ο επιθετικός Αντώνης Μποσίνης από τα Διλινάτα.
Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αναμένονται και άλλες κινήσεις για την ενίσχυση των «κυανόλευκων» της  Άνω Λειβαθούς ενώ επιδίωξη του Δημήτρη Ζησιμάτου είναι η προώθηση κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών από τις Ακαδημίες ώστε να πάρουν εμπειρίες και να προετοιμαστούν για το «άλμα» στην μεγάλη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου