Παρασκευή, Αυγούστου 16

Τα νέα των ομάδων της Γ' Εθνικής του Ομίλου της Πελοποννήσου


ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Διπλό μεταγραφικό "χτύπημα" για την Κόρινθο, που προχώρησε στην απόκτηση των Χρήστου Μανιάτη καιΔημήτρη Γιουβανέλη. Ο 34χρονος Μανιάτης παίζει ως αμυντικό χαφ και έχει αγωνιστεί σε Λεωνίδιο, Εθνικό, Κερατσίνι, Ηλιούπολη, Καλαμάτα, Ιωνικό και Χαλκίδα. Στην ίδια θέση αγωνίζεται και ο Γιουβανέλης, ο οποίος είναι 28 ετών, είχε πέρυσι μια πολύ καλή σεζόν με τον Εθνικό, ενώ έχει παίξει στο παρελθόν σε Αχαρναϊκό, Γιάννινα, Προοδευτική, ΠΑΟ Ρουφ, Ηλυσιακό, Εθνικό Αστέρα. 
Την ίδια στιγμή, παρελθόν ουσιαστικά αποτελούν για την Κόρινθο, οι Χρήστος Γεώργαρης και Κώστας Μπαλής, οι οποίοι και θα αποδεσμευθούν. Αντίθετα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν υπάρχει κανένα θέμα με Χανιώτη και Μπούκη, οι οποίοι συνεχίζουν κανονικά στην ομάδα.
(Πηγή: korinthiasports)
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Στην Τρίπολη επέστρεψε την Τετάρτη το απόγευμα η αποστολή του Παναρκαδικού. Οι "πράσινοι" της Αρκαδίας ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στη Βασιλίτσα Γρεβενών και έφτασαν στην αρκαδική πρωτεύουσα λίγο πριν από τις 18:30. Στο μεταξύ, η αναζήτηση ποιοτικού φορ που θα ανεβάσει επίπεδο τον Παναρκαδικό, συνεχίζεται από τη διοίκηση των "πράσινων"! 
Στη χώρα μας φτάνει Γάλλος επιθετικός ο οποίος θα προπονηθεί με την ομάδα την Παρασκευή και το Σάββατο θα αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι με το Μανδραϊκό! Αναφορικά με το θέμα της βίζας των δύο Σενεγαλέζων επιθετικών, οι προσπάθειες συνεχίζονται για να ξεπεραστούν τα διαδικαστικά προβλήματα και να φορέσουν την πράσινη φανέλα. Ο Παναρκαδικός δεν είναι η μόνη ομάδα της Γ ή της Β κατηγορίας που αντιμετωπίζει δυσκολίες με την έκδοση δελτίων αλλοδαπών ποδοσφαιριστών. Κάποιοι μιλούν για πολλές δεκάδες περιπτώσεων! 
(Πηγή: arcadiasports)
MEΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα θα έχει την Παρασκευή ο Δημήτρης Τσάκωνας. Ο Μεσσηνιακός θα υποδεχτεί στις 6.45 το απόγευμα στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος" την ομάδα Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης. 
Αυτό είναι το δεύτερο κατά σειρά τεστ της προετοιμασίας μετά από αυτό της περασμένης Κυριακής με τον Εθνικό Μελιγαλά. Δεν θα αγωνιστεί μόνο ο Βαγγέλης Τσουκάλης που χτύπησε στην ωμοπλάτη στο πρώτο ματς της σεζόν και θα μείνει για 10 μέρες εκτός προπονήσεων.  Στο μεθαυριανό τεστ θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Σταύρος Τσουλάκος που καθυστέρησε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία. 
Να σημειωθεί πως την Κυριακή θα δοθεί η φιλική ρεβάνς με τον Εθνικό στο Μελιγαλά, ενώ στις 25 Αυγούστου ο Μεσσηνιακός θα παίξει εκτός έδρας με τη Σπάρτη και προσμένει ενημέρωση για το πότε θα γίνει το αντίστοιχο φιλικό στην Καλαμάτα. 
Αγωνιστικά, χθες έγινε προπόνηση τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, ενώ σήμερα υπάρχει ρεπό. Ο Μεσσηνιακός μπορεί να έχει ξεκινήσει εδώ και 20 μέρες προετοιμασία, αλλά ακόμα το ρόστερ δεν έχει κλείσει. Οι Καλαματιανοί κινούνται για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός επιθετικού, ενώ δεν θα πουν "όχι" αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση μέσου. Ενας από τους παίκτες που εξετάζονται είναι ο 28χρονος αμυντικός Θωμάς Μπιμπίρης που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Ρόδο, ενώ στα υπόψιν είναι και ο Βάντερσον της Παναχαϊκής. Οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού ψάχνουν και στη ξένη αγορά με σκοπό να αποκτηθούν δύο παίκτες (στόπερ και φορ) που θα κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
(Πηγή: eleftheriaonline)
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ο Νίκος Κακαλέτρης  έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες να χτίζει την Καλαμάτα της νέας σεζόν. Το ρόστερ όμως δεν έχει ακόμα συμπληρωθεί, αφού ο νεαρός τεχνικός σε συνεργασία με τη διοίκηση αναζητούν έναν γκολκίπερ. Ακόμα στα "σκαριά" είναι και η απόκτηση ενός μέσου. Για τη θέση του τερματοφύλακα εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις, χωρίς για την ώρα να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. 
Χθες έγινε γνωστό ότι ο Μιχάλης Ζαρόπουλος έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη. Ο ταλαντούχος πορτιέρο αγωνιζόταν μέχρι το Γενάρη στην Καλαμάτα και ίσως γίνει κάποια διερευνητική επαφή. Προτεραιότητα όμως αποτελεί η απόκτηση ενός έμπειρου πορτιέρο. 
Όσον αφορά τη μεσαία γραμμή ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος που δοκιμάζεται στις προπονήσεις, αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις και είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Φωστήρα, Βύζαντα Μεγάρων και Προοδευτική. Αντίθετα δεν υπάρχει κανένα πλέον ενδιαφέρον για τον Μπράβο, όπως και για τον Μπιμπίρη. Αγωνιστικά, το πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, ενώ σήμερα υπάρχει ρεπό λόγω της γιορτής της Παναγίας. Την Παρασκευή θα γίνει εκ νέου διπλή προπόνηση. Το πρώτο φιλικό έχει οριστεί για τις 21 Αυγούστου με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και όλα τα φιλικά που θα δώσει η "Μαύρη Θύελλα" στο διάστημα της προετοιμασίας.
(Πηγή: eleftheriaonline)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ-ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ: Τις πρώτες μέρες προπονήσεων διανύει ο Αστέρας Αμαλιάδας-Πανόπουλο, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση. 
Στο πλαίσιο αυτό τη «βυσσινί» φανέλα, εκτός του Κώστα Σταθόπουλου, θα φορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Σταματέας και Τζουμάκας, που τη λήξασα περίοδο έκαναν καλή χρονιά στη Γ΄ Εθνική. Ταυτόχρονα γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση του μέχρι πρότινος παίκτη του Πανηλειακού, Ανδρέα Νομικού. 
(Πηγή: olympiasports)
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Ανεβαίνουν οι στροφές στις τάξεις του ΠΑΟΒ όσο περνούν οι μέρες, με τους «πράσινους» να κλείνουν το πρώτο δεκαήμερο της προετοιμασίας τους. 
Οι απαιτήσεις φέτος θα είναι σαφώς αυξημένες και γιʼ αυτό παίκτες και τεχνική ηγεσία καθημερινώς πασχίζουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα κλείστηκε και το πρώτο φιλικό, με αντίπαλο την Προοδευτική στις 21 του τρέχοντος μήνα. 
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Από το πρωί της Τετάρτης, οι παίκτες περνάνε από προβλεπόμενες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις, χωρισμένοι σε γκρουπ, ενώ τα απογεύματα γίνονται πλέον προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στη Συντριάδα (ως και την Κυριακή, κάποιες μέρες θα γίνουν και διπλές). 
Ενώ, τελικά, για την Τετάρτη 21 του μήνα έχει προγραμματιστεί η μετάβαση της αποστολής στο Καρπενήσι, όπου θα γίνει για οκτώ μέρες το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας (κι ακολούθως η αποστολή θα επιστρέψει στον Πύργο). 
(Πηγή: iliaoikonomia)
Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΔΑΣ: Ελεύθεροι μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, είναι από σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές της Ερμιονίδας. 
Ο Δημήτρης Σπανός θέλησε να τους ανταμείψει για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν, στις προπονήσεις και με την ευκαιρία της γιορτής της Παναγίας, τους έδωσε ουσιαστικά δώρο δύο ημέρες για να ξεκουραστούν και να… γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Έτσι το Σάββατο, μία ημέρα μετά την επιστροφή της ομάδας της Ερμιονίδας στο γήπεδο, έχει προγραμματιστεί να δώσει το τρίτο της συνολικά φιλικό -κι αυτό εκτός έδρας- με αντίπαλο την ομάδα της Κηφισιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου