Σάββατο, Αυγούστου 17

Οι Λειβαθινιώτες στο μεγάλο ντέρμπι "λύγισαν" τους γέροντες και τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο τους


Συνεχίστηκε με πολύ ενδιαφέροντες αγώνες  σήμερα στα Λέπεδα στο Ληξούρι και την 6η ημέρα του το 1ου τουρνουά Beach Volley.
Στον πιο ενδιαφέροντα αγώνα με τις δυο καλύτερες ομάδες του τουρνουά αντιμέτωπες, οι Λειβαθιώτες επικράτησαν σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που κρίθηκε στο ται μπρέϊκ, των Γερόντων με σκορ 2-1 σετ (20-22, 21-10, 17-15).
Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό σε φάσεις και ποιότητα και ο κόσμος που είχε κατακλύσει την παραλία των Λεπέδων καταχειροκρότησε και τις δυο ομάδες!!
Το ότι κρίθηκε στο τάϊ μπρέϊκ τα λέει όλα.
Έτσι οι Λειβαθινοί αθλητές κατέλαβαν την πρώτη θέση στον Α’ όμιλο αφού αμέσως μετά επικράτησαν και των Βάσσια με σκορ 2-0 ολοκληρώνοντας αήττητοι αυτή την φάση.
Στο άλλο παιχνίδι για τον Β’ όμιλο οι Κουτρίδες με το εκπληκτικό σερί νικών 3Χ3, επικράτησαν των Επιστημόνων με σκορ 2-0 εξασφαλίζοντας και αυτοί την 1η θέση στον όμιλο τους.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία
Α’ Όμιλος
Βάσσια - Λειβαθιώτες 0-2
Λειβαθιώτες – Γέροντες 2-1 (τάϊ μπρέϊκ)
Βαθμολογία
Λειβαθιώτες  4-1  6
Γέροντες       3-2  3
Βάσσια           0-4  0
Β’ όμιλος
Κουτρίδες – Επιστήμονες 2-0
Βαθμολογία
Κουτρίδες     4-0  6
Επιστήμονες    0-2  0
Μπυρόες         0-2  0
Έτσι από τον πρώτο όμιλο στο ημιτελικό του final four πέρασαν αήττητοι και πρώτοι οι Λειβαθινιώτες, όπου στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα εκ των Επιστημόνων ή Μπυρόες και σαν δεύτεροι οι Γέροντες όπου στον ημιτελικό του final four θα αντιμετωπίσουν τους Κουτρίδες.
Αντίθετα στον Β’ όμιλο υπάρχει εκκρεμότητα σχετικά με την δεύτερη ομάδα του ημιτελικού η οποία θα κριθεί σήμερα το απόγευμα στο μεταξύ τους παιχνίδι.
Σαν πρώτοι πέρασαν οι Κουτρίδες που θα αντιμετωπίσουν στον άλλον ημιτελικό, όπως προαναφέραμε τους Γέροντες και μια εκ των Μπυρόες-Επιστημόνων που θα αντιμετωπίσουν τους Λειβαθιώτες.
Σήμερα το τουρνουά συνεχίζεται με τον τελευταίο αγώνα της σειράς όπου σε έναν αγώνα το αποτέλεσμα του οποίου δίνει πρόκριση, Μπυρόες και Επιστήμονες «μάχονται» για το ένα και μοναδικό «εισιτήριο» του final four.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου