Δευτέρα, Αυγούστου 19

Νάτοι, Νάτοι οι πρωταθλητές

Οι δυο finalist πριν την έναρξη του τελικού
18/08/2013 Αλυκές Δροσιάς Χαλκίδας του απεσταλμένου μας
Μεγάλη νίκη και κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου άμμου για τον Α.Ο Κεφαλληνίας.
Α.Ο. Κεφαλληνία...... Νάτοι... Νάτοι οι πρωταθλητές
Η μεγάλη εμπειρία των παιχτών συνέβαλε στην μεγάλη νίκη της ομάδα της Κεφαλληνίας (5-6) απέναντι σε αυτή της Μάνης που οι παίχτες της έπαιξαν σαν …. Μανιάτες.
Φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την αρχή η ομάδα της Κεφαλονιάς, υποτίμησε θα λέγαμε τον αντίπαλο και κατέβηκε όχι μόνο με μισή ομάδα, αλλά και με πολλές ελλείψεις, απέναντι σε μια πολύ δυνατό σύνολο, γεμάτο πάθος και αρκετά ξεκούραστη ομάδα και η οποία είχε την πολυτέλεια να εναλλάσσει και να ξεκουράζει τους ποδοσφαιριστές της μιας και κατέβηκε πλήρης.
Ο Α.Ο. Κεφαλληνία στον τελικό
Είμαστε πια πρωταθλητές  κατακτώντας το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία ποδοσφαίρου άμμου (beach soccer) στην Ελλάδα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΜΑΝΗ: ΚΑΒΑΛΙΩΤΗΣ, ΜΟΥΡΕΛΑΚΟΣ, DANSO, ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΣ, ΛΙΓΝΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΟΣ, KIOSE AXMET, ΧΡΥΣΙΚΑΚΟΣ, ΚΑΖΙΑΝΗΣ, ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ, SHUKULLI.
Α.Ο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ: ΠΕΡΤΣΙΑΣ, ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΖΕΧΑ, ΘΩΜΑΚΟΣ, ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΜΑΚΡΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπήρχε και Κεφαλονίτικη εκπροσώπηση στον χώρο της διαιτησίας από τον Γεράσιμο Μαζαράκη πρόεδρο της Επιτροπής διαιτησίας του Beach soccer, που ήταν παρατηρητής και στους δυο τελικούς, καθώς επίσης και από τον διαιτητή κ. Δημήτρη Τριάντο ο οποίος ήταν 3ος στον μικρό τελικό.
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και ο πρόεδρος της συγκεκριμένης επιτροπής της Ε.Π.Ο. κ. Β. Μαζαράκης ο οποίος είναι και πρόεδρος του Α.Ο. Κεφαλληνία.
Εμείς να συγχαρούμε για ακόμη μια φορά τον Α.Ο. Κεφαλληνία και να ευχηθούμε ανάλογες και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Δηλώσεις:
Βαγγέλης Μαζαράκης πρόεδρος επιτροπής της Ε.Π.Ο. και του Α.Ο. Κεφαλληνία. 
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την κατάκτηση του τίτλου του 1ου πρωταθλήματος Beach soccer της Ε.Π.Ο. από τον Α.Ο. Κεφαλληνία. Είναι μια ιστορική κατάκτηση και στο μέλλον είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν και άλλες τέτοιες.
Το άθλημα αναπτύσσεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και αυτό είναι κάτι που δικαιώνει τις προσπάθειες μου σαν πρόεδρος της επιτροπής ειδικών μορφών ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. αφού σίγουρα έρχονται καλύτερες μέρες για το συγκεκριμένο άθλημα.
Με την ευκαιρία της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος θέλω να συγχαρώ τους συνεργάτες μου στο Δ.Σ. του Α.Ο. Κεφαλληνία καθώς και τον προπονητή και τους αθλητές της ομάδας μας για την προσπάθεια που ο καθένας κατέβαλλε από το δικό του πόστο ώστε η Κεφαλονιά να πανηγυρίσει σήμερα μια τεράστια επιτυχία.
Όσον αφορά τον σημερινό τελικό παίχθηκε ένα πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι και οι δυο ομάδες προσπάθησαν για τη νίκη, ενώ η αντίπαλος μας ομάδα της Μάνης ήταν εξαιρετική και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ.
Μάλιστα η πολύ καλή τους παρουσία έρχεται σαν επιβράβευση αφού από ότι μου είπε και ο προπονητής μας από αυτά τα παιδιά θα κληθούν κάποια και στην Εθνική μας ομάδα.
Αξίζουν συγχαρητήρια και στους δυο finalist για το υπέροχο θέαμα που προσέφεραν αλλά πολύ περισσότερο για τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που επέδειξαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα παρά την κρισιμότητα του τελικού».
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΑΚΟΛΥΘΗΣΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου