Σάββατο, Αυγούστου 24

Απόλυτη επιτυχία στους ετήσιους κολυμβητικούς αγώνες του Ν.Ο. Αργοστολίου


 Πολύ μεγάλη επιτυχία στην χθεσινή κολυμβητική ημερίδα του Ν.Ο. Αργοστολίου. Η συμμετοχή ήταν πρωτοφανή και τα παιδιά μικρά και μεγάλα του ομίλου κατέκλυσαν την πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αργοστολίου.
Οι εξέδρες ήταν επίσης γεμάτες και τα παιδιά αλλά και οι γονείς φαινόταν να διασκεδάζουν από την συμμετοχή τους στους αγώνες.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Ν.Ο.Α. κ. Λούκας Νιφοράτος ο οποίος αναφέρθηκε στην επαγγελματική δουλειά που γίνεται στον Όμιλο και κάλεσε τους γονείς να τα φέρουν σε αυτόν.
Στη συνέχεια οι μικροί κολυμβητές έδειξαν το ταλέντο τους στην πισίνα βγάζοντας το πρόγραμμα των δασκάλων τους με άριστα αλλά και  "ασπροπρόσωπους" για την δουλειά που γίνεται στον όμιλο.
Στο τέλος της πολύ όμορφης αυτής εκδήλωσης έγινε βράβευση όλων των κολυμβητών που συμμετείχαν, ενώ τους μοιράστηκαν και διάφορα γλυκίσματα όπως και οι απονομές στους νικητές των μεγαλύτερων κατηγοριών.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νίκος Ανουσάκης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης καθώς και οι Δ.Σ. κ. Διονύσης Αραβαντινός και Μαρία Κουνάδη (τυγχάνει και προπονήτρια του ομίλου).
Εμείς να συγχαρούμε τον Ν.Ο.Α. για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον όμιλο, τους προπονητές αλλά και τους αθλητές για την προσπάθεια που καταβάλλουν και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου