Παρασκευή, Αυγούστου 9

Με Μάκη Γιαννάκη "οδηγό" και Λεωνίδα Βανδώρο στο ρόστερ του ο Ηρακλής Πρόννων τη νέα περίοδο


Μεγάλη κινητικότητα στον Ηρακλή Πρόννων ενόψει των μεταγραφών και της ενίσχυσης της ομάδας για την προσεχή περίοδο.
Η Διοίκηση με ταχύτατες ενέργειες έκλεισε για προπονητή έναν παλιό της γνώριμο, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Αργοστολίου τον Γεράσιμο Γιαννάκη.
Έναν άνθρωπο με πάθος και όρεξη για δουλειά και ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα των Πρόννων που και φέτος κατ’ αρχήν βάζει ως πρώτο στόχο την παραμονή της.
Δίπλα του μάλιστα θα υπάρχει και ένα αξιόλογο παιδί της περιοχής στην θέση του γυμναστή, ο Σταύρος Κρητικός.
Έτσι μετά την πολύ σημαντική αυτή εξέλιξη το βάρος πέφτει στις μεταγραφές με πρώτη  αυτή του έμπειρου επιθετικού πρώην πλέον ποδοσφαιριστή των Φωκάτων Λεωνίδα Βανδώρου που άφησε τα κυανέρυθρα της ομάδας της Λακήθρας για χάρη της παλιάς του «αγάπης» στην οποία επιστρέφει μετά από ένα χρόνο.
Ο Λεωνίδας εκτός από σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι και ένας σημαντικός άνθρωπος ο οποίος αντλεί τον σεβασμό μικρών και μεγάλων για το ήθος του. Για τον λόγο αυτόν μάλιστα η διοίκηση έχει επενδύσει πολλά πάνω του και ο ποδοσφαιριστής αυτός αναμένεται να γίνει παράδειγμα στα νεαρά παιδιά του Ηρακλή.
Κατά τα άλλα συνεχίζονται οι επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές ώστε να ενισχυθεί η ομάδα παρουσιάζοντας μια καλύτερη εικόνα ακόμη και από την περυσινή και σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματα τους.
*Με την ευκαιρία αξίζει να αναφέρουμε την πολύ καλή κατάσταση του χορταριού του γηπέδου των Τζανάτων όπου πραγματικά έχει μετατραπεί σε ένα καταπράσινο "χαλί".
Αξίζουν για αυτό πολλά συγχαρητήρια στον γεωπόνο που το παρακολουθεί και το συντηρεί. Πρόκειται για τον Ηλία Κάρδαρη ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Πρόννων ο οποίος έχει κάνει θαύματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου