Σάββατο, Αυγούστου 24

Ανακοίνωση του κ. Λ. Νιφοράτου για την ομάδα πόλο του Ν.Ο.Α.


Σε σχέση με παραπλανητικά κι ανακριβή δημοσιεύματα για την ομάδα Πόλο του ΝΟΑ σημειώνουμε τα εξής: 
1. Η ομάδα του Πόλο δεν διαλύεται ούτε καταργείται και διαψεύδουμε κάθε τέτοιο σενάριο καθώς θα συμμετάσχει κανονικά στο ελληνικό πρωτάθλημα της Α1.
2. Η ομάδα του Πόλο απλά δεν θα συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις αφού βασική αρχή του ΝΟΑ, στην οποία βασίζει και την επιτυχία του, είναι "να ακουμπάει μέχρι εκεί που μπορεί να φθάσει" στον οικονομικό τομέα.  Οι οικονομικές υποχρεώσεις για την έξοδο στην Ευρώπη ήταν τεράστιες οπότε κρίθηκε ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Λειτουργούμε με σύνεση και με μέτρο μακριά από "βοναπαρτισμούς" οπότε δεν θα προβούμε σε μία κίνηση που θα αποβεί καταστροφική για τα οικονομικά του  ΝΟΑ. 
3. Διαψεύδουμε κατηγορηματικά  ότι ο Δήμος ήταν αδιάφορος για την ομάδα Πόλο του ΝΟΑ καθώς μας έχει στηρίξει ποικιλότροπα αλλά  και  οικονομικά. Παρακαλούμε όσοι έχουν αντιπαραθέσεις με τον Δήμο για άλλους λόγους να μην εμπλέκουν τον ΝΟΑ. Επίσης και ο αντιπεριφερειάρχης  κ. Σωτήριος  Κουρής συνεργάζεται άριστα με τον ΝΟΑ και τον στηρίζει ανεξάρτητα από κάποιες συγκρούσεις που υπήρξαν με την ΠΙΝ για τις οποίες ο ίδιος δεν ευθύνεται. 
Τέλος σημειώνουμε   ότι αν οι συντάκτες των παραπλανητικών κι ανακριβών δημοσιευμάτων διασταύρωναν τις πηγές τους επικοινωνώντας με τον Πρόεδρο του ΝΟΑ θα είχαν αποφύγει την δημοσίευση ενός αναξιόπιστου κειμένου.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.
Λούκας Νιφοράτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου