Δευτέρα, Αυγούστου 26

Σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις από τον Παλληξουριακό


Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της και οι ομάδες θέλοντας και μη αποκαλύπτονται επιβεβαιώνοντας μας τελικά σχετικά με προηγούμενα ρεπορτάζ που αναρτούσαμε.
Μια από αυτές ο Παλληξουριακός πλέον επιβεβαιώνοντας πλήρως παλαιότερο ρεπορτάζ μας, μας ανακοίνωσε τις μέχρι σήμερα μεταγραφικές του κινήσεις.
Έχουμε λοιπόν και λέμε:
Απέκτησε τον κορυφαίο στο περυσινό πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας 20χρονο επιθετικό της Ανωγής Ηλία Αντωνάτο, τον 26χρονο αμυντικό Χρήστο Αδηλίνη από την ίδια ομάδα και ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμα «λημέρια» μετά από έναν χρόνο.
Επιστροφή από την Α.Ε.Κ. και για τον 35χρονο έμπειρο αμυντικό Δημήτρη Γαλανό ο οποίος παράλληλα θα συμμετέχει στο προπονητικό team και συγκεκριμένα θα ασχοληθεί με την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών της ανδρικής ομάδας ενώ θα προπονεί και το παιδικό τμήμα της ακαδημίας των «ερυθρόλευκων» της Παλλικής.
Στην ομάδα επιστρέφει ύστερα από ένα χρόνο δανεικός στα Ομαλά ο 19χρονος αξιόλογος χαφ Παναγιώτης Κατσιβέλης.
Σπουδαία επίσης μπορεί να χαρακτηρισθεί η μεταγραφή του ταλαντούχου 17χρονου χαφ από την Σάμη Κώστα Αραβαντινού.
Όσον αφορά την τελευταία πολύ μεγάλη μεταγραφική κίνηση ακούει στο όνομα του 26χρονου Διονύση Πέττα. Είναι ένα «πολυεργαλείο» στο χώρο του κέντρου και συγκεκριμένα στα αμυντικά χαφ. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή με θητεία στις ακαδημίες του Ο.Φ.Η. και άλλων ομάδων της Αθήνας. Τελευταίος του σταθμός πριν καταλήξει στον Παλληξουριακό ήταν ο Άφοβος Αθηνών.
Με όλους αυτούς στην δύναμη της η ομάδα της Παλλικής αυτομάτως γίνεται πανίσχυρη την καινούρια περίοδο και σίγουρα ο πήχης ανεβαίνει πολύ ψηλά.
Τέλος όπως μας ανάφεραν οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» στην ομάδα θα συμπεριληφθούν και κάποιοι ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες προκειμένου να αποκτήσουν εμπειρίες που στη συνέχεια θα τους βοηθήσουν να ενισχύσουν την ομάδα.
Ας δούμε τι δήλωσε στο sportsthea ο πρόεδρος του Παλληξουριακού κ. Στάθης Λυκούδης:
«Η ομάδα κτίστηκε την προηγούμενη χρονιά πάνω σε γερές βάσεις ώστε φέτος να την ενισχύσουμε για κάτι καλύτερο. Βασικός μας στόχος θα είναι η είσοδος στην 4αδα και από εκεί ότι καλύτερο προκύψει θα είναι καλοδεχούμενο.
Μέσα στις προθέσεις μας φέτος είναι να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά των ακαδημιών, κάποια από τα οποία θα ανέβουν στην ανδρική».
Το μοναδικό πρόβλημα που μας απασχολεί και μάλιστα πολύ έντονα είναι το γηπεδικό αφού η σπορά δεν έγινε ακόμη λόγων των υψηλών θερμοκρασιών που υπάρχουν αυτή την εποχή και αναγκαστικά τουλάχιστον για τον πρώτο γύρο θα δώσουμε τους αγώνες μας σαν γηπεδούχοι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το οποίο θα δηλώσουμε σαν δεύτερη έδρα στην Ε.Π.Σ.Κ.Ι., ελπίζοντας όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι τον Ιανουάριο το γήπεδο του Αγίου Αντωνίου να είναι έτοιμο για χρήση.
Τέλος να ευχηθώ στην ομάδα μου αλλά και σε όλες τις άλλες του νησιού καλή ποδοσφαιρική χρονιά και στους ποδοσφαιριστές να χαρούν το παιχνίδι τους μακριά από τραυματισμούς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου