Σάββατο, Αυγούστου 3

Α.Ο. Κεφαλληνία:Με το "καλημέρα" έδειξε ποιος είναι το αφεντικό (Ανανεωμένο φώτο απόμ τουσ χθεσινούς αγώνες)


Ασπρόπυργος αποστολή: Sportsthea
Με το εντυπωσιακό 9-2 ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρώτο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου άμμου ή ομάδα του Α.Ο Κεφαλληνίας, νικώντας την ομάδα Άρτεμης Δραπετσώνας.
Α.Ο. Κεφαλληνίας
Σε χαλαρούς ρυθμούς σήμερα 03/08/2013 και ώρα 18:30, στο γήπεδο του Ασπρόπυργου, κατάφερε από τα πρώτα λεπτά να δείξει ποιος είναι το αφεντικό και συγκράτησε το σκορ μόλις στο 9-2, κάνοντας περισσότερο προπόνηση, με μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου.
Για την ομάδα της Κεφαλληνίας, αγωνίστηκαν οι: Μακρής, Πυρίτζαλης, Τριανταφυλίδης, Μπέρτσιας, Βαζέχα, Παπασταθόπουλος, Κουβαράς, Καρακάσης, Παπαευστρατίου, Περτσιάς.
Άρτεμης Δραπετσώνας
Για την ομάδα της Άρτεμης οι: Μιχαλής, Ανούστης, Μακρής, Βασιλειάδης, Χαρόπουλος, Βασιλόπουλος, Λιανός, Γιατής, Δαούτης, Καπίνο, Κατρακίλας, Ευγενιάς.
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Δαλούκας (Θεσσαλίας), Μανολακάκη (Λακωνίας), Μαζαράκος (Άρτας), Γιαννοπούλου (Σ.Δ.Π. Κεφαλληνίας-Ιθάκης).
Στο Άλλο παιχνίδι του ομίλου η Θύελλα Ραφήνας νίκησε την ομάδα του Αινία με σκορ 3-1.
Αποτελέσματα
Α/Α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Θύελλα Ραφήνας - Αινίας  
3 – 1
2.
Άρτεμης Δραπ - Α.Ο. Κεφαλληνίας
2 – 9

Η βαθμολογία σε 1 αγώνα
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ
3
9 – 2
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ
3
3 – 1
3.
ΑΙΝΙΑΣ
0
1 – 3
4.
ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
0
9 – 2
Δηλώσεις Β. Μαζαράκη:
"Θέλω να συγχαρώ τον προπονητή, τους παίκτες και τον αρχηγό αποστολής, αντιπρόεδρο του Α.Ο. Κεφαλληνία κ. Γιώργο Κωτσιόπουλο, για την μεγάλη και ιστορική τους νίκη αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την αξία τους.
Ακόμη να ευχαριστήσω για την βοήθεια που δεν πρόσφεραν τους τοπικούς φορείς και να αναφέρω για να το γνωρίζουν αυτό καλά οι φίλαθλοι της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης ότι όλα τα χρήματα που απαιτούνται για την ομάδα βαρύνουν το προσωπικό μου πορτοφόλι".
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΩΝΕΣ
 ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Φ.Α. ΤΟΥ Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου