Τετάρτη, Αυγούστου 14

Νέα μεγάλη μεταγραφή για την Α.Ε. Κεφαλονιάς


Ασταμάτητη, νέα σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για την Α.Ε. Κεφαλονιάς η οποία ενέταξε στο δυναμικό της έναν πολύ αξιόλογο ποδοσφαιριστή που αναμένεται να ενισχύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την νέα της προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και στη συνέχεια την άνοδο στην Γ' Εθνική.
Πρόκειται για έναν παλιό της γνώριμο, τον Νίκο Αραπέλη, ο οποίος πέρυσι, ενώ είχε λάβει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας του Σ. Παπαδάτου εν τούτοις, λόγοι έξω από την αξία του ποδοσφαιριστή τον ανάγκασαν να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του.
Φέτος όμως τα πράγματα ήρθαν όπως έπρεπε και έτσι θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» της Αργοστολιώτικης ομάδας που τόσο πολύ επιθυμούσε.
O Νίκος Αραπέλης σε δράση
Ο Νίκος Αραπέλης, προέρχεται από μια γεμάτη ποδοσφαιρικά χρονιά αφού αγωνίστηκε βασικός στην Α.Ε. Αλεξάνδρειας σε ένα δύσκολο μάλιστα πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της πρώην Δ’ Εθνικής.
Ο Αραπέλης αγωνίζεται στην θέση του σέντερ φορ και είναι 24 ετών, έχει αγωνισθεί σαν επαγγελματίας στη Βέροια και παλαιότερα στο Πολύκαστρο, ενώ ήταν βασικό στέλεχος των μικτών της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.
Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετά από αυτήν την επιτυχία, η Αργοστολιώτικη ομάδα έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση "μικρών" και μάλιστα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός εξαιρετικού νεαρού ποδοσφαιριστή από το τοπικό ποδόσφαιρο. 
Σήμερα αναμένεται να τελειώσει θετικά και αυτή η υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου