Τρίτη, Αυγούστου 6

Σημαντικές μεταγραφές ο Παλληξουριακός...... βάζει ψηλά τον πήχη φέτος


Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στο Ληξούρι, από τον Παλληξουριακό στον μεταγραφικό τομέα και την ενίσχυση της ομάδας. Όλα κινούνται βάσει σχεδίου και υπό άκρα μυστικότητα.
Οι ερυθρόλευκοι της Παλλικής έχουν βάλει αρκετά ψηλά τον πήχη, κάτι που πιστοποιούν οι τελευταίες κινήσεις της διοίκησης, δίνοντας φέτος το σύνθημα για την αντεπίθεση και την επιστροφή στην κορυφή του τοπικού ποδοσφαίρου μετά από πολλά χρόνια.
Ηλίας Αντωνάτος
Έτσι κλεισμένοι φέρονται να είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της περυσινής περιόδου στη Β’ κατηγορία Ηλίας Αντωνάτος και ο Σπύρος Αδηλίνης από την Ανωγή (φαίνεται να υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των δυο ομάδων).
Πολύ κοντά επίσης στο να επιστρέψουν, (τα τυπικά απομένουν) είναι ο επιθετικός Διονύσης Πρεντάνος από τα Διλινάτα, ο δεξιός χαφ-εξτρέμ Παναγιώτης Κατσιβέλης από τα Ομαλά, και ο αμυντικός Γιάννης Ζάβαλης από την Α.Ε.Κ., ενώ το μεταγραφικό «μπαμ» αναμένεται να γίνει με έναν νεαρό, πολύ αξιόλογο ποδοσφαιριστή εκτός Κεφαλονιάς (από μεγάλο νησί) με προϋπηρεσία και συμμετοχές ως βασικός σε ακαδημία ομάδας της superleague. Για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρουμε το όνομα του.
Παναγής Παπαϊωάννου
Τα ευχάριστα φαίνεται να μην έχουν τέλος αφού ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, από τους κορυφαίους του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, ο Παναγής Παπαϊωάννου, ο "Πάπι" όπως τον αποκαλούν φίλοι και συμπαίκτες του, θα κάνει την μεγάλη επιστροφή στην ενεργό δράση και στην ομάδα που τον ανέδειξε. Βέβαια, θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στην αρχή και το πιο πιθανό είναι να μπει στην αγωνιστική δράση μετά τον Γενάρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας στην ομάδα την επόμενη περίοδο θα προωθηθούν και 4-5 νεαροί ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες.
Τέλος το προπονητικό «δίδυμο» Μάκη Θωμά-Χρήστου Χαρίτου θα πλαισιωθεί από τον Δημήτρη Γαλανό, ο οποίος θα αναλάβει το κομμάτι της φυσικής κατάστασης της πρώτης ομάδας, ενώ θα είναι παράλληλα και ο προπονητής των ακαδημιών της Ληξουριώτικης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου