Σάββατο, Αυγούστου 31

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση των Φωκάτων


Μετά από αρκετές μέρες “σιωπής" ο Α.Ο. Φωκάτων ανακοίνωσε σήμερα, μέσω της σελίδας στο f/b, τη συνέχεια των μεταγραφών στην ομάδα.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει μετά τους Ανδρέα Μπουγά και Σπυρογρηγόρη Παπαδάτο που είχαν αποκτηθεί εδώ και πολύ καιρό από την Α.Ε. Κεφαλληνίας οι νέες προσθήκες στην ομάδα του Μιχάλη Αθηναίου ακούνε στα ονόματα των:Φώτη Τζιβρά που ήταν ελεύθερος, Σπύρου Μαγουλά από τον Παγκεφαλληνιακό, Σπύρου Χρυσανθακόπουλου από Νεάπολη Πειραιά, Αραβαντινού Γεράσιμου και Καρλή Αλέξανδρου από τον Α.Ο. Λειβαθώ, Γιάννη Αθηναίου από τον Α.Ο. Εικοσιμίας και Σπύρου Κουστουμπάρδη από τον Διαγόρα Βραχνείκων.
Για τους τέσσαρους τελευταίους το sportsthea άλλη μια φορά "μέσα" σας είχε ενημερώσει με αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ και πολύ καιρό.
Επίσης στην ακαδημία της ομάδας ήρθε ο Φίλιππος Αντωνίου από τον Παγκεφαλληνιακό.
Τέλος η ομάδα των Φωκάτων αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση ότι θα ακολουθήσουν και τα πρώτα οκτώ νέα δελτία νεαρών ποδοσφαιριστών της ακαδημίας.
Να πούμε ακόμη ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας τα Φωκάτα βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση 2-3 ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο δραστήριος πρόεδρος του κ. Νίκος Φωκάς και η έκβαση της θεωρείται δεδομένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου