Παρασκευή, Αυγούστου 9

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ιταλική επενδυτική εταιρία στο ποδόσφαιρο κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση


Μετά το Βύζαντα οι Ιταλοί υποψήφιοι επενδυτές είναι καθ οδόν για τη Ζάκυνθο.  
Το "ναυάγιο" των συζητήσεων του Βύζαντα Μεγάρων με τους Ιταλούς υποψήφιους επενδυτές οδηγεί τους τελευταίους στη λύση της Ζακύνθου. 
Οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι οι άνθρωποι που θέλησαν να εμπλακούν στους Μεγαρίτες θα έχουν συνάντηση με αυτούς της ομάδας του Ιονίου, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να παίξουν στη football league της νέας περιόδου.  
Μένει να φανεί αν αυτή τη φορά οι επαφές καρποφορήσουν ή όχι. 
Αυτά αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η ιστοσελίδα footballleaguenews.gr, το οποίο αναρτήθηκε 1.15 το πρωί 
Προς δικαίωση του ioniansports.gr όταν από τις 3 Αυγούστου είχε γράψει "Κάτι περιμένει ο Γούναρης με τους συνεργάτες του" (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) η Ιταλική εταιρία Calcio Sports η οποία εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές και η οποία συνεργάζεται και με Έλληνες μάνατζερ, είναι αυτή που έδειξε ενδιαφέρον για τον ΑΠΣ Ζάκυνθος. Και χθες όμως σας γράφαμε: "Πιθανές ανατροπές και είσοδος επενδυτών-Αλλάζουν τα δεδομένα την τελευταία στιγμή" (Διαβάστε εδώ).
Η συγκεκριμένη εταιρία σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά (όχι όμως από την πλευρά της Ζακύνθου που δεν έχει αφήσει να "διαρρεύσει" το παραμικρό) θα αναλάβει να τακτοποιήσει τις οφειλές που αφορούν σε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, ενώ αναμένεται να φέρει στην ομάδα Ιταλούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις "δεύτερες" ομάδες συλλόγων που συμμετέχουν στο Καμπιονάτο.
Οι περισσότεροι από αυτούς είναι από την Πάρμα αλλά δεν αποκλείεται να προέρχονται κι από άλλες ομάδες.  
Η εταιρία θα καταθέσει εγγυητική επιταγή, ενώ το ρόστερ θα το ενισχύσουν χωρίς επιβάρυνση οικονομική της ομάδας. 
Οι εκπρόσωποι της εταιρίας θα αναλάβουν το μάνατζμεντ, με οψιόν αγοράς από του χρόνου. Το πιθανότερο είναι να μην αγοράσουν μετοχές τώρα αλλά το καλοκαίρι.   
*** Το Σάββατο θα γίνει ενημέρωση του κόσμου για τις επαφές με τη συγκεκριμένη εταιρία στο δημοτικό στάδιο.
***  Η διοίκηση θα κάνει άνοιγμα στον κόσμο περιμένοντας τη βοήθειά του γιατί μπορεί οποιαδήποτε εταιρία να στηρίξει το ξεκίνημα της προσπάθειας όμως όπως λένε στη διοίκηση "Η ομάδα είναι του απλού κόσμου και σε αυτόν θα παραμείνει όποιος κι αν επενδύσει σε αυτή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου