Σάββατο, Αυγούστου 17

ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ Ο Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ "ΚΟΥΠΑ" ΣΤΟ ΝΗΣΙ


Αύριο Κυριακή 18 Αυγούστου 2013 και ώρα 17:00 στο arena Daluz  στις Αλυκές Χαλκίδας, είναι ίσως η πιο μεγάλη ημέρα για το Beach soccer και τον Α.Ο. Κεφαλληνία αφού διεξάγεται ο πρώτος τελικός και η ομάδα μας συμμετέχει για πρώτη φορά στον τελικό και μάλιστα στην παρθενική της σε επίσημους αγώνες, από την στιγμή που εντάχθηκε το άθλημα στην Ε.Π.Ο..
Α.Ο. Κεφαλληνία
Η Κεφαλληνία αποτελείται από ότι καλύτερο διαθέτει το Ελληνικό ποδόσφαιρο άμμου και θα λέγαμε ότι στην ουσία αποτελείται κατά βάση από αθλητές της Εθνικής μας ομάδας. 
Όσον αφορά τώρα τον αυριανό μας αντίπαλο την Μάνη, είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα, αποτελείται από νεαρούς ντόπιους ποδοσφαιριστές, κυρίως από τον Ολυμπιακό Γυθείου και καταβάλει μια μεγάλη και αξιόλογη προσπάθεια να διακριθεί στο άθλημα, ενώ η πορεία της στην προκριματική φάση ήταν εξαιρετική.
Μάνη
Βέβαια σε λογικά επίπεδα, δε μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην ομάδα του Στέφανου Σοϊλεμέ, παρά τις όποιες ελλείψεις της, αφού η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη και εφ’ όσον η ομάδα μας πιάσει τα γνωστά στάνταρ απόδοσης της τότε η κατάκτηση του τροπαίου αναμένεται να είναι δική της.
Στέφανος Σοϊλεμές
Οι δυο finalist είναι πανέτοιμες να προσφέρουν σπουδαίο θέαμα ικανοποιώντας τους θεατές που θα παραβρεθούν στην κερκίδα του arena Daluz  Στις Αλυκές Χαλκίδας.
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από την ψηφιακή τηλεόραση του Ο.Τ.Ε..
Ας ρίξουμε όμως μια ματιά πως έφθασαν οι ομάδες στον τελικό:
Ο Α.Ο. Μάνης συμμετείχε στον 1ο όμιλο των προκριματικών αγώνων κατακτώντας την 1η θέση μετά από αξιόλογη παρουσία και 3X3 νίκες.
Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα της ήταν:
Α.Ο. Μάνης-Φίλιππος Αθηνών 8-5
Αβαντίς-Α.Ο. Μάνης 10-12
Α.Ο. Μάνης-Άγιοι Αγίας Παρασκευής 8-7
Α.Ο. Κεφαλληνία
Ο Α.Ο. Κεφαλληνία από την άλλη κάνοντας κυριολεκτικά περίπατο στον 2ο όμιλο και με το εκπληκτικό 3Χ3 νίκες δε συνάντησε την παραμικρή δυσκολία να κατακτήσει την 1η θέση.
Τα αποτελέσματα της ήταν:
Άρτεμις Δραπετσώνας-Α.Ο. Κεφαλληνία 2-9
Α.Ο. Κεφαλληνία-Θύελλα Ραφήνας  5-0
Αινίας-Α.Ο. Κεφαλληνία 1-11.
Λίγο νωρίτερα από τον τελικό και συγκεκριμένα στις 16:00 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα Φίλιππο Αθηνών-Άρτεμις.
Δηλώσεις:
Βαγγέλης Μαζαράκης πρόεδρος επιτροπής Ε.Π.Ο., πρόεδρος Α.Ο. Κεφαλληνία:
«Αισθάνομαι υπέροχα που ένα πρωτάθλημα που με τόσο κόπο στήθηκε, φθάνει στο τέλος του. Σίγουρα είμαι χαρούμενος γιατί αυτή η ομάδα της Κεφαλονιάς είναι μη από εκείνες που πρωταγωνιστούν. Είναι η πρώτη στην ιστορία που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και γι αυτό οι διεθνείς μας γράφτηκαν οι πιο πολλοί σε αυτήν τότε και παραμένουν. Αύριο η ομάδα θα έχει πολλές ελλείψεις αφού οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της είναι με τις ομάδες τους σε προετοιμασία. Χαιρετίζω τις ομάδες που θα μετάσχουν και αύριο μετά τον αγώνα θα μιλήσω για όλους και για όλα.
Ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης και ο Νίκος Σαρρής ήταν οι πρωτοπόροι συνεργάτες μου στην προσπάθεια για την ανάδειξη του αθλήματος Τους ευχαριστώ και δεσμεύομαι απέναντι τους ότι θα κάνω τα πάντα για να υλοποιηθεί το κοινό μας όραμα για το άθλημα».
Σωτήρης Πουλικόγιαννης υπεύθυνος της ομάδας της Μάνης:
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες, δικαιώνεται κατά τον καλύτερο τρόπο με τη συμμετοχή μας αύριο 18 Αυγούστου, στον τελικό του 1ου πανελληνίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου άμμου. Ιδιαίτερα σημαντικό επίσης είναι ότι αντιμέτωπη θα είναι μια ομάδα από την όμορφη Κεφαλλονιά, ο Α.Ο. Κεφαλληνία που εκπροσώπησε εφέτος την Ελλάδα στο Euro Winner's Cup και που αποτελεί ουσιαστικά την Εθνική ομάδα της πατρίδας μας, ένας πρωτοπόρος σύλλογος του beach soccer. 
Το σωματείο μας, ο Α.Ο. Μάνη δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπάνε και δραστηριοποιούνται στο ποδόσφαιρο του Γυθείου και της Μάνης γενικότερα, και στελεχώνεται από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες της περιοχής μας, και στο μικρό χρονικό διάστημα της λειτουργίας του έχει καταφέρει να αποκτήσει πολλούς φίλους και να έχει δημιουργήσει αξιοζήλευτες υποδομές όπως ιδιόκτητο γήπεδο beach soccer. 
Τέλος θα πρέπει να επισημάνω την μεγάλη στήριξη που είχαμε από την πρώτη στιγμή από την Ε.Π.Σ. Λακωνίας και τον πρόεδρο της κ. Παναγιώτη Καρρά, καθώς και από την Ε.Π.Ο. και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής για το ποδόσφαιρο άμμου και πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Κεφαλληνίας-Ιθάκης κ. Βαγγέλη Μαζαράκη που στάθηκε δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε. Είναι ένας άνθρωπος που τιμά τη θέση που κατέχει, ένας άνθρωπος με όραμα για το beach soccer που είμαι βέβαιος ότι θα φτάσει το άθλημα εκεί που του αξίζει. Εύχομαι να γίνει ένας πολύ ωραίος τελικός, και ο κόσμος που θα τον παρακολουθήσει είτε από τις κερκίδες του γηπέδου ή από την τηλεόραση να ευχαριστηθεί από το θέαμα που θα του προσφέρουν οι δύο ομάδες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου