Πέμπτη, Αυγούστου 8

Πανέτοιμη φέτος η Σάμη για την υπέρβαση...... το παλεύει για μεγάλο "Μπάμ"!!

Logo Α.Ο.ΣΑΜΗΣ
Με την συμπλήρωση 30 χρόνων ιστορίας ο Α.Ο. Σάμης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο και συγχρόνως να γιορτάσει τα 30α «γενέθλια» της με πολύ μεγάλες διακρίσεις.
Στην περιοχή της Σάμης τα πάντα γίνονται με οργάνωση και πλάνο, με τους ανθρώπους της διοίκησης να κινούνται με απόλυτη μυστικότητα και να μη θέλουν, πριν έρθουν τα καλά νέα, να διαρρεύσει τίποτα στον τύπο, φοβούμενοι μήπως χαλάσει κάτι από τον αρχικό σχεδιασμό.
Το sportsthea όμως έψαξε πολύ το θέμα και έχει νέα. Νέα που πραγματικά επιβεβαιώσαμε και μοχθήσαμε πολύ να βρούμε αξιόπιστες πηγές για να  τα καταφέρουμε. Έτσι σήμερα ήρθε η ώρα της συμπαθούς ομάδας της Σάμης να ασχοληθούμε και με αυτήν και με αποκαλύψεις που ίσως αιφνιδιάσουν!
Ας περάσουμε όμως στις κινήσεις και στους στόχους της διοίκησης που απ’ ότι φαίνεται φέτος θα είναι υψηλοί και με όραμα κατ' αρχήν την είσοδο στην 4αδα.
Ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Σ. λοιπόν αναμένεται να είναι από την προσεχή περίοδο μετά από απουσία ενός χρόνου οι, Παντελής Περιβολάρης που πέρυσι έκανε ένα σπουδαίο πρωτάθλημα στην Α.Ε.Κ. με την οποία κατέκτησε και το πρωτάθλημα. 
Γυρνάει μάλιστα με πολλές εμπειρίες που θα βοηθήσουν άμεσα τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα του, αλλά και ο νεαρός Άλντο Μετάϊ από τα Ομαλά που και αυτός είχε μια πολύ καλή χρονιά στην ομάδα του Διονύση Λιονάτου.
Από κεί και πέρα γίνονται και κάποιες συζητήσεις με παιδιά από την περιοχή μεταξύ των οποίων και ο Σολδάτος από τον Πυλαριακό.
Επίσης σημαντική είναι η επιστροφή του Κώστα Νικολοβιέννη ο οποίος απολύθηκε από τις τάξεις του στρατού και  αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα του. 
Εκτός αυτών, σύμφωνα με ότι ακούγεται ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα που ακούει στο όνομα Κούλης Μωραΐτης αναμένεται μετά την ολοκλήρωση των σπουδών στην Γερμανία να επιστρέψει και να δώσει λύσεις στην θέση «1» μιας πρόκειται για έναν σπουδαίο τερματοφύλακα.
Τέλος όσον αφορά την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, ακούγεται ότι η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με κάποιον ποδοσφαιριστή (δεν θα αποκαλύψουμε το όνομα για ευνόητους λόγους) ο οποίος, πραγματικά θα κάνει πάταγο στο νησί, αν τελικά ολοκληρωθεί αυτή, αφού πρόκειται για πολύ μεγάλο όνομα που σίγουρα κάνει την διαφορά.
Τώρα όσον αφορά το θέμα του προπονητή ο Θόδωρος Βουκελάτος, παρά την αρχική του αποχώρηση "πιέζεται" για την επιστροφή και όπως φαίνεται είναι το πρώτο φαβορί να αναλάβει ξανά την τύχη της Σαμικής ομάδας και να την οδηγήσει εκεί που της αξίζει, αφού ο πήχης φέτος φαίνεται ότι ανεβαίνει πολύ ψηλά.
Για όλα αυτά πάντως, αξίζει αν σημειωθεί, ότι η διοίκηση της ομάδας της Σάμης δεν επιβεβαιώνει τίποτε. Όμως εμείς επιμένουμε και περιμένουμε την επιβεβαίωση αφού όπως προαναφέραμε οι πληροφορίες μας είναι διασταυρωμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου