Παρασκευή, Αυγούστου 9

Γ΄ Εθνική: Τι θα γίνει με του κοινοτικούς;


Το νούμερο σοκάρει και η ώρα για την σέντρα πλησιάζει. Προκύπτει μέγα θέμα με τους μη κοινοτικούς και η mikriliga.com έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ! Αρκετοί παίκτες ενώ έχουν συμφωνήσει με ομάδες δεν έχουν υπογράψει το περίφημο ιδιωτικό συμφωνητικό και ούτε έχουν ανακοινωθεί καθώς δεν μπορούν να αποκτήσουν δελτίο από την ΕΠΟ.
Βλέπετε οι μη κοινοτικοί -που αγγίζουν τους 1000- θα πρέπει να παρουσιάζονται ως εργαζόμενοι άρα και ασφαλισμένοι προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής από την στιγμή που μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αυτό αποτελεί πονοκέφαλο τόσο για τους συλλόγους που ήδη έκαναν κάποιες συμφωνίες και δεν μπορούν να τις προχωρήσουν αλλά και για την ΕΠΟ που καλείται να βρει λύση πριν την επίσημη εκκίνηση! 
Πως θα βρεθεί η λύση; Μόνο με ρύθμιση που θα προέρχεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και στην Ελληνική Ομοσπονδία τρέχουν και δε φτάνουν προκειμένου να τακτοποιήσουν την συγκεκριμένη εκκρεμότητα (την περίφημη άδεια εργασίας) που δημιουργεί πρόβλημα σχεδόν μια εβδομάδα από την έναρξη της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, και προφανώς υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, είναι και το deal της Λαμίας με τον Σκοπιανό Νατσέφσκι που αποκάλυψε η mikriliga.com και δεν έχει προχωρήσει λόγω μη άδειας εργασίας του παίκτη στη χώρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου