Τρίτη, Αυγούστου 6

EURO Women U-17: Ουαλία-Ελλάδα 0-1


Η νίκη για τα κορίτσια του Ευάγγελου Κουτσάκη ήταν απόλυτα δίκαιη, καθώς από την αρχή έως το τέλος του αγώνα είχαν τον έλεγχο του ρυθμού, πίεσαν τις αντιπάλους τους και επί της ουσίας μετέτρεψαν το ματς σε παράσταση για ένα ρόλο. Αν ήταν, μάλιστα, αποτελεσματικότερες στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαν να είχαν ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ.
Η διαιτητής Ελβίρα Νουρμουστάφινα από το Καζαχστάν παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τις Χόσφορντ, Σαρρή, Γαβρά, Ντοράν.
ΟΥΑΛΙΑ (Γιάρμο Ματικάινεν): Έντμουντς- Ντοράν, Τζόουνς, Φούλερ, Ρίντινγκς, Νόλαν, Ντέιβις, Έστκορτ, Χόσφορντ (70’ Στίβενς), Μίτσελ (74’ Κέρτεϊς), Πρίτσαρντ (60’ Χιούζ).
ΕΛΛΑΔΑ (Ευάγγελος Κουτσάκης): Μαργαρίτη- Καλτσίδη, Κόντου, Γκάτσου, Πλυτά (54’ Κωνσταντοπούλου), Κωτσάκη, Καλδαρίδου, Σαρρή, Μωραΐτου, Ζέρβα (82’ Μακρή), Κουπετσίδου (67’ Γαβρά).
*Στον άλλον αγώνα του ομίλου η Δανία συνέτριψε τα Νησιά Φερόε 9-0. Επόμενος αγώνας της Εθνικής Νεανίδων την Τετάρτη 7/8/2013 και ώρα 16:00 με αντίπαλο τη Δανία ενώ στο άλλο ματς του ομίλου μας (10ος) τα Νησιά Φερόε αντιμετωπίζουν την Ουαλία.

**Στον δεύτερο προκριματικό γύρο προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε έναν από τους δέκα ομίλους που έχουν σχηματιστεί και η καλύτερη τρίτη ομάδα όλων των ομίλων. 
Απευθείας στον δεύτερο προκριματικό γύρο έχουν περάσει βάσει του UEFA ranking η Γερμανία, η Γαλλία και η Ισπανία, όπου μαζί με τις άλλες 21 ομάδες που θα προκριθούν από τον πρώτο προκριματικό γύρο θα σχηματίσουν 6 ομίλους των 4 ομάδων ο καθένας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο χρονικό διάστημα 31/9/2013 έως 20/10/2013. Στην τελική φάση θα προκριθούν οι έξι πρώτοι κάθε ομίλου και ο καλύτερος δεύτερος όλων των ομίλων. Οι αγώνες της τελικής φάσης θα φιλοξενηθούν στην Αγγλία και το τουρνουά θα διαρκέσει από τις 26/11/2013 έως τις 8/12/2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου