Τρίτη, Αυγούστου 20

FIFA World Cup 2014: Άρχισε η πώληση των εισιτηρίων


Άρχισε η διαδικασία πώλησης εισιτηρίων για το Μουντιάλ 2014 μέσω του FIFA.com. Οι τιμές των εισιτηρίων αρχίζουν από τα 90 δολάρια (68,5 ευρώ) για τη φάση των ομίλων - εκτός από τον εναρκτήριο αγώνα, στον οποίο οι τιμές αρχίζουν από τα 220 δολάρια (168 ευρώ). 
Η πρώτη περίοδος πωλήσεων θα διαρκέσει έως τις 10 Οκτωβρίου, κατά την οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν το αίτημα τους ανά πάσα στιγμή, καθώς η αξιολόγηση των αιτημάτων θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τη λήξη της προθεσμίας (από 11/10 έως 4/11) και η ημερομηνία υποβολής δε θα ληφθεί υπόψη. Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβεί τον αριθμό των διαθέσιμων εισιτηρίων, θα διενεργηθεί κλήρωση. 
Για την υποβολή των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επισκεφθούν τον ακόλουθο σύνδεσμο:http://www.fifa.com/worldcup/organisation/ticketing/apply-for-tickets/index.html, να καταγράψουν τα προσωπικά τους στοιχεία, καθώς επίσης τις λεπτομέρειες πληρωμής και να δηλώσουν τα εισιτήρια τα οποία επιθυμούν. Οι αιτούντες θα ειδοποιούνται από την FIFA, τόσο σε περίπτωση που αποκτήσουν εισιτήρια, όσο και σε αντίθετη περίπτωση. 
Οι φίλαθλοι θα είναι σε θέση να επιλέξουν τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων, είτε από κάποιο Κέντρο Διανομής είτε μέσω ταχυδρομείου (το κόστος αποστολής θα ορίζεται ανά περίπτωση). 
Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία πώλησης εισιτηρίων περιλαμβάνονται στο Ticketing Fan Guide, ένα λεπτομερές οχτασέλιδο έντυπο που εξέδωσε η FIFA προς διευκόλυνση των ανά τον κόσμο φιλάθλων. Κατεβάστε το έντυπο σε μορφή pdf κάνοντας κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου