Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12

Τα τελευταία νέα των ομάδων του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής


ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΓΕΪΚΩΝ: Μετά από καιρό ο Εθνικός Σαγεΐκων θα παραταχθεί πλήρης και είναι θετικό για τους «μπλε» ότι αυτό θα συμβεί στο πρώτο επίσημο ματς της περιόδου. Την Κυριακή οι «πολεμιστές» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Δόξα Νέας Μανωλάδας και θέλουν να αποδείξουν ότι κάνουν λάθος, όσοι τους θεωρούν τελειωμένους από τώρα. 
Στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού και για ψυχολογικούς λόγους, αφού η ομάδα της Ηλείας είναι από τις ισχυρές του 4ου Ομίλου. Από κει και πέρα «παλατάκι» γίνεται το γήπεδο Σαγεΐκων. Οι εργασίες για τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου έχουν ξεκινήσει, ενώ σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο το βοηθητικό γήπεδο, που βρίσκεται δίπλα από το κεντρικό. Επίσης, θα γίνουν βελτιώσεις στα αποδυτήρια και στους εξωτερικούς χώρους. Για 20 μέρες οι «μπλε» δεν θα προπονούνται στο γήπεδό τους, αλλά θα το απολαύσουν μετά...(Πηγή: pelop)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔ./ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ: Αύριο Παρασκευή θα γίνει η παρουσίαση της νέας ομάδας του Αστέρα/ Πανόπουλου και θα έχει το χαρακτήρα γιορτής, καθώς μετά και την συγχώνευση ο σύλλογος έχει εισέλθει σε μια νέα περίοδο στην μακρόχρονη ιστορία του. 
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10μμ και θα παρουσιαστούν να νέα αποκτήματα που είναι οι: Σταθόπουλος Κώστας, Τζουμάκας Γιάννης, Οικονομόπουλος Γ., Παπακωνσταντίνου Σπύρος, Σταματέας Δημ. Κωνσταντινίδης Αλ., Δαλαβούρας Στ., Μπουτσικάκης Τάκης, Βατσής Λευτέρης, Αντωνόπουλος Ανδρ., Κουτελιέρης Αν., Γερασιμόπουλος Ανδ., Ιβανοβιτς Νίκολας.
Στο μεταξύ, ο σύλλογος φιλάθλων του Αστέρα διοργανώνει εκδρομή για την Κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναρκαδικό. Όσοι επιθυμούν να ακολουθήσουν την αποστολή στη  Τρίπολη και να συμπαρασταθούν στο Νίκο Γκίνο και τους παίκτες του δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν με τους υπευθύνους του συλλόγου. (Πηγή: olympiasports)
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Ο Παναργειακός ήταν ο μεγάλος νικητής στον αγώνα για το σούπερ Καπ της ΕΠΣ Αργολίδας, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Τροιζηνιακό με 3-0. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μάριος Αγγελόπουλος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ στο 10' οΜακρίδης διπλασίασε τα τέρματα του Παναργειακού. 
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Καραγκούνη στο 60'. Την αναμέτρηση ξεκίνησαν οι εξής παίκτες: Κομπόσης, Καλιαμούτος, Φλώρος, Μπόμπος, Φίλης, Παπαϊωάνου, Αγγελόπουλος, Ισούφι, Τριμπόνιας, Καραγκούνης, Μακρίδης. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Καπλατζής, Σιώκος, Χατζησοφρωνίου, Νώτης, Μπιτζής καιΚουτσοδήμος.
Μετά το τέλος του αγώνα, η διοίκηση του Τροιζηνιακού παρέθεσε γεύμα στην αποστολή του Παναργειακού, με την ομάδα του Άργους να ευχαριστεί για την άψογη φιλοξενία τον πρόεδρο του Τροιζηνιακού, Τάσο Μούγιο. Στο μεταξύ, η διοίκηση του Παναργειακού αποφάσισε να διαθέσει ένα λεωφορείο δωρεάν για τη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα Κυπέλλου της Κυριακής με τον ΠΑΟ Βάρδας.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με τη φανέλα της Κορίνθου θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Νίκος Χαρίτος, την ίδια ώρα που ο Γιόβα Μπέρκοβιτςαποτελεί παρελθόν. 
Ο Χαρίτος, ο οποίος στο φινάλε της περσινής σεζόν είχε μείνει ελεύθερος, προπονούταν το τελευταίο διάστημα με την Κόρινθο και τελικά το πρωί της Τετάρτης (12/9) συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας του. 
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός άργησε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία ωστόσο, ο Δημήτρης Μαγκαφίνης εκτιμά τις ικανότητες του, γι' αυτό και άναψε το πράσινο φως την επιστροφή του στην ομάδα. Την ίδια στιγμή, παρελθόν για την Κόρινθο αποτελεί ο Γιόβα Μπέρκοβιτς. Ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός οδηγήθηκε στην έξοδο, καθώς προέκυψε γραφειοκρατικό πρόβλημα με την έκδοση του δελτίου. 
Η όλη διαδικασία θα ήταν ιδιαίτερα χρονοβόρα και έτσι, η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή, αποφάσισαν να μην ολοκληρωθεί η απόκτησή του. (Πηγή: korinthiasports)
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Την Παρασκευή στις 9.30 μ.μ. το βράδυ η ομάδα της Καλαμάτας θα κάνει την επίσημη παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων αλλά και της φανέλας της. Η παρουσίαση θα γίνει σε κέντρο που βρίσκεται στην παραλία της Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου