Τρίτη, Σεπτεμβρίου 17

Ξεκίνησαν και τα Ομαλά με όνειρα και στόχο την 4αδα



Τέλος μπάνια, ξενύχτια και το ανέμελο καλοκαιράκι και για τα Ομαλά αφού ήδη τα πρώτα ποτάμια ιδρώτα της προετοιμασίας στο γήπεδο, αλλά και στον πεζόδρομο του Κουτάβου, άρχισαν από σήμερα Δευτέρα 16/9/2013, να «μουσκεύουν» τις φανέλες των ποδοσφαιριστών.
Η πρώτη συγκέντρωση έγινε το Σάββατο 14/9/2013 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου όπου ο προπονητής της ομάδας Διονύσης Λιονάτος που συνεχίζει και φέτος στο «τιμόνι» της ομάδας, μετά τον σύντομο χαιρετισμό, έδωσε τις απαραίτητες σε τέτοιες περιπτώσεις οδηγίες και ανέλυσε διεξοδικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας ζητώντας παράλληλα από όλους να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους τονίζοντας τους ότι η προετοιμασία είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για κάθε ποδοσφαιριστή.
Παρών στην «πρώτη» και ο νέος πρόεδρος της ομάδας κ. Βαγγέλης Κουρούκλης ο οποίος τόνισε ότι και φέτος η ομάδα θα στηριχθεί σε νέα παιδιά δίνοντας τους, την δυνατότητα να δουλέψουν και να διακριθούν με αυτήν στο πρωτάθλημα.
Οι προπονήσεις για την ομάδα των Ομαλών θα συνεχιστούν καθημερινά στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου αλλά και στον Κούταβο.
Φέτος από την ομάδα αποχώρησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Μηλιαρέσης Τάσος – Α.Ο. Σάμης
Κατσιβέλης Παναγιώτης-Παλληξουριακός
Τζιβράς Φώτης-Φωκάτα
Σουρβάνος Νίκος-Φωκάτα και
Τζωρτζάτος Κώστας-Ελεύθερος
ενώ ήρθαν οι:
Ντόκο Έρις από Α.Ο.Κ.Ι.
Φιοράτος Γιάννης από Διλινάτα
Γασπαρινάτος Γεράσιμος από Παγκεφαλληνιακό
Μπελτσώνιας Σταύρος από Α.Ο.Κ.Ι.
και Γεωργόπουλος Νίκος από Εύγερο

Δηλώσεις:
Βαγγέλης Κουρούκλης (πρόεδρος)
Ξεκινάμε σήμερα, τη νέα μας ποδοσφαιρική χρονιά ελπίζοντας να πάμε καλά όπως και πέρυσι και ακόμα καλύτερα. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε όπως έγινε και την προηγούμενη σεζόν τα νέα παιδιά της ομάδας όπου θα βοηθηθούν από τον προπονητή τους για να συμμετέχουν αγωνιζόμενοι. Όσο μπορούμε και όσο μας δίνεται η δυνατότητα αυτό θα το κάνουμε.
Πέρυσι δώσαμε ένα δείγμα το πως θέλουμε την ομάδα και φέτος πιστεύουμε να πάμε ακόμα καλύτερα και θα πάμε, με τη βοήθεια των παιδιών που την απαρτίζουν.
Σίγουρα έχουμε κάποιες απώλειες. Έφυγαν κάποιοι, ήρθαν όμως και κάποιοι άλλοι. Υπάρχει πλέον η ανάλογη εμπειρία ατα παιδιά και αυτό που εύχομαι είναι να υπάρχει υγεία για ένα καλό αποτέλεσμα στις προσπάθειες μας. Ακόμη να διεξαχθεί ένα πολύ καλό πρωτάθλημα μέσα σε αθλητικά πλαίσια, στο οποίο να χαίρονται νικητές και ηττημένοι”.
Διονύσης Λιονάτος (προπονητής)κάρονα της Βέφας
Σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τη νέα χρονιά και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε πέρυσι με τα νέα παιδιά στην ομάδα.
Δυστυχώς είναι οι ηλικίες τέτοιες που τα χάνουμε όταν ήδη τα έχουμε έτοιμα λόγω των φοιτητικών αλλά και των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων και πρέπει να βρίσκουμε λύσεις δουλεύοντας και προοθώντας κάθε φορά άλλα νέα παιδιά.
Το σημαντικό είναι να έχουμε υγεία για να ευχαριστιόμαστε αυτό που κάνουμε. Τα υπόλοιπα ελπίζουμε να έρθουνε όπως τα έχουμε σχεδιάσει.
Οι φετινοί στόχοι των Ομαλών είναι να κάνουμε μια καλύτερη πορεία από πέρυσι και όπως προανέφερα να δώσουμε την ευκαιρία στα νέα παιδιά να αγωνισθούν στην ομάδα.
Η φετινή χρονιά είναι πολύ πιο δύσκολη από την περυσινή αφού έχουνε δυναμώσει αρκετά και οι “μικρές" ομάδες. Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, θάνε ακόμη πιο δύσκολα αφού χάσαμε κάποια παιδιά τα οποία έφυγαν από την Κεφαλονιά και ουσιατικά ο στόχος μας θα είναι η είσοδος στις τέσσαρες καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Γενικότερα φέτος υπάρχουν στο πρωτάθλημα δυο πολύ δυνατές ομάδες που ενισχύθηκαν πάρα πολύ και ακολουθούν δυο-τρεις από πίσω που θα παλέψουν για την τετράδα. Αυτά βέβαια θα φανούν στο γήπεδο αφού αυτό είναι ο καθρέφτης για την κάθε ομάδα.
Τέλος εύχομαι σε όλες τις ομάδες να έχουν υγεία και να διεξαχθεί ένα ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου