Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29

«Σίφουνες» οι παίδες στην Πάτρα (58-28 την Αγυιά) – Ομορφαίνει ο ΑΣΚ


Πολύ εύκολα και άνετα οι Παίδες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά πέρασαν σαν «σίφουνες» από την Πάτρα συντρίβοντας την Αγυιά με 58-28!
Ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την ομάδα μας, η οποία πρωταγωνιστεί στον όμιλό της ΕΣΚΑ-Η και πλέον ετοιμάζεται για το μεγάλο κεφαλλονίτικο ντέρμπι στο Αργοστόλι κόντρα στον ΝΕΟΛ.
Όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν είχαν καλή απόδοση, ωστόσο MVP της
αναμέτρησης ήταν ο Φραγκιάς με 18 πόντους και 4 τρίποντα.
Στον πάγκο της ομάδα έκατσε ο προπονητής της ανδρικής Λεωνίδας Παπαδάτος, καθώς ο προπονητής της ομάδας των παίδων Μάκης Μαρκάτος παντρεύτηκε το Σάββατο την εκλεκτή της καρδιάς του. Ο σύλλογος εύχεται οι νεόνυμφοι να ζήσουν ευτυχισμένοι και φυσικά βίον ανθόσπαρτο.  Μάλιστα όλοι οι αθλητές αφιέρωσαν την νίκη στον νιόπαντρο προπονητή τους.
Δεκάλεπτα: 9-16, 21-30, 22-44, 28-58.
Διαιτητές: Μπούσιας – Βασιλειάδης.
ΑΣΚ: Φραγκιάς 18 (4), Λάλης Χ. 13, Μουίκης Γ. 12, Παπαδημητρίου 5, Λάλης Β. 6, Ντεράϊ 2, Θοδωρακάτος 2, Αντωνέλλος Π., Τρωιάννος, Πολλάτος Δ., Ντιήλ Αντζ., Ντιήλ Ντ.
Μεγαλώνει και ομορφαίνει ο ΑΣΚ!
Μεγαλώνουν τα τμήματα υποδομής του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά και παράλληλα … ομορφαίνουν με την δημιουργία του τμήματος κορασίδων - νεανίδων!
Πρόκειται για μία νέα σημαντική προσπάθεια του ΑΣΚ στο γυναικείο μπάσκετ του νησιού, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς στην πρώτη προπόνηση της σεζόν συγκεντρώθηκαν 20 κοπέλες.
«Το τμήμα αυτό αποτελεί διέξοδο για τα κορίτσια της ηλικίας αυτής και παράλληλα μέλλον για το γυναικείο τμήμα του ΑΣΚ» ήταν τα λόγια του Γενικού Διευθυντή της ομάδας κ. Θανάση Μουϊκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου