Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21

Και τώρα τι γίνεται; Αρνητική η Ν.Υ. της Ε.Π.Ο. στο αίτημα των ομάδων μας


Και τώρα τι γίνεται;
Δύσκολα φαίνονται τα πράγματα για το τοπικό ποδόσφαιρο μετά την άρνηση της Νομικής Υπηρεσίας της Ε.Π.Ο., όπως μας ενημέρωσε ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θ. Βαλσαμής, να δεχθεί έστω και για συζήτηση το αίτημα των ομάδων μας σχετικά με την άρση της υποχρέωσης τους να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα υποδομής με μια ομάδα τους.
Για το λόγο αυτό βρέθηκε στην Αθήνα και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Β. Μαζαράκης, όπως άλλωστε είχε συμφωνηθεί στην Γ.Σ. των Σωματείων την προηγούμενη Τρίτη, όμως ούτε και αυτός, όπως ήταν φυσικό, μπόρεσε να βοηθήσει την κατάσταση.
Έτσι μετά την αρνητική αυτή εξέλιξη τα πράγματα στο τοπικό ποδόσφαιρο αρχίζουν να δυσκολεύουν αφού όπως είχαν πει οι εκπρόσωποι των Σωματείων στην Γ.Σ. σε μια τέτοια περίπτωση δε θα κατέβουν στα πρωταθλήματα τα οποία συμμετέχουν φέτος.

Επίσης όπως μας ανέφερε ο κ. Βαλσαμής θα γίνουν από πλευράς Ε.Π.Σ.Κ.Ι., σε συνεργασία με τα Σωματεία, όλες οι ενέργεις για να επιλύσουν το πρόβλημα και να διεξαχθούν τελικά τα πρωταθλήματα μας. 
Στο πλαίσιο της κλήρωσης του τοπικού κυπέλλου ρωτήσαμε τον αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για το συγκεκριμένο θέμα. 
Ας δούμε τι μας απάντησε: 
"Όπως γνωρίζεται είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει μια προκήρυξη. Προσπαθούμε να βρούμε μια φόρμουλα να δούμε τι θα κάνουμε προκειμένου να βοηθήσουμε τα Σωματεία και να ξεπεράσουμε την κατάσταση που πάει να δημιουργηθεί.
Ακόμη και ο πρόεδρος που βρίσκεται στην Αθήνα είναι σε διαπραγματεύσεις με ανθρώπους που είναι γνώστες τέτοιω θεμάτων για να δούμε πως μπορούμε να λύσουμε αυτό το πρόβλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου