Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21

Στα "σαλόνια" της Super League....


Βράβευση Ιγκόρ Ντε Σόουζα-Best Goal 4ης αγωνιστικής

Το βραβείο του Best Goal της 4ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Ιγκόρ Ντε Σόουζα του Πανθρακικού, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Τη βράβευση έκανε ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Μάνος Γαβριηλίδης. 
Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού δήλωσε:
"Αισθάνομαι χαρούμενος για την βράβευση και θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Πανθρακικού και όχι μόνο για την προτίμηση τους και την ανάδειξη του τέρματος μου σαν το καλύτερο της αγωνιστικής.
Εγώ και η οικογένεια μου νοιώθουμε αρκετά καλά στην Κομοτηνή καθώς πρόκειται για ένα ιδανικό περιβάλλον. Οι άνθρωποι είναι εξυπηρετικοί και φιλικοί και βρίσκονται συνέχεια κοντά μας. Σαν ομάδα γινόμαστε όλο καλύτερη και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά για να πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Τώρα κοιτάζουμε το παιχνίδι με την Βέροια το οποίο και πρέπει να κερδίσουμε".
Σε ερώτηση που αφορούσε τον 6χρονο γιο του Λούα που ξεκίνησε το Ελληνικό Δημοτικό αλλά και προπονήσεις με την Ακαδημία του Πανθρακικού σχολίασε: « Του αρέσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο οπότε κάθε μέρα πηγαίνουμε στις προπονήσεις. Όσον αφορά το σχολείο έχει κάνει κάποια μαθήματα και ήδη έχει μάθει Ελληνικές λέξεις.»
Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δήλωσε: « Χαίρομαι που μια ομάδα από την περιφέρεια πήρε αυτό το βραβείο και η χαρά μου είναι διπλή καθώς πρόκειται για την ομάδα της πόλης όπου ζω.» 
Σε ερώτηση όσον αφορά το Αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σχολίασε: « Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Φερνάντο Σάντος δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις μικρές ηλικίες και θέλουμε οι ομάδες να αποτελούνται από νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Φέτος μετά από συζητήσεις που υπήρχαν με την Super League θα υπάρχει και πρωτάθλημα Κ15 και ελπίζω τα αποτελέσματα να μας δικαιώσουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου