Σάββατο, Νοεμβρίου 23

Δήλωσαν παρόν τα Φωκάτα πέτυχαν την "παρθενική" τους νίκη στα Τζανάτα επί των Πρόννων με σκορ 2-1


Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  1-2        
                     
Παλληκαρίσια νίκη τα Φωκάτα... Έβαλαν "φωτιά" στα κάτω "πατώματα"
Νίκη από ατόφιο «χρυσάφι» για τα Φωκάτα που έκαναν σεφτέ σήμερα με την «παρθενική» τους νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και μάλιστα εκτός έδρας στα Τζανάτα επί των Πρόννων με σκορ 2-1. 
Ήταν μια νίκη για την ομάδα της Λακήθρας που ήρθε ίσως την πιο κατάλληλη του πρωταθλήματος που μπορεί να την βοηθήσει στη συνέχεια.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό με πολύ ενδιαφέρον, ρυθμό και αγωνία και τον αγωνιστικό χώρο από την βροχή που έπεφτε να είναι παγίδα στις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων μιας και ήταν ο βασικός λόγος που χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν.
Αυτό το αποτέλεσμα βάζει «φωτιά» στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα αφού τα Φωκάτα δηλώνουν παρών και κάνουν ένα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία τους αντίθετα με τους γηπεδούχους Πρόννους που μπλέκονται σε περιπέτειες.
Τα γκολ
Ο σκόρερ των δυο τερμάτων για τα Φωκάτα Ν. Σταμένης
Στο 58’ οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν προβάδισμα στο σκορ 0-1 με δυνατό σουτ του Ν. Σταμένη λίγο έξω από την περιοχή μετά την  πάσα του Μπουγά.
Οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να απαντήσουν και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, αφού θα πετύχουν το 1-1 στο 61’ με τον «γερόλυκο» της ομάδας Κυρ. Κουρκουμέλη ύστερα από την εξαιρετική προσπάθεια του Αναγνώστη από αριστερά και την τελική πάσα στον σκόρερ.
Οι ποδοσφαιριστές του Μιχ. Αθηναίου στην προσπάθεια τους να πάρουν το τρίποντο ανέβασαν «στροφές» και κατάφεραν να πετύχουν το 1-2 με τον ίδιο ποδοσφαιριστή (Ν. Σταμένη) στο 85’ παγώνοντας τα Τζανάτα, όταν το σουτ που επιχειρεί μέσα από την περιοχή στην όμορφη πάσα του Χρυσανθακόπουλου θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κορκού για το δεύτερο γκολ της ομάδας του αλλά και προσωπικό του.
Διαιτητής κ. Γεωργ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Λογοθέτη Β. και Δουκάκη Κ. 
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Κορκός, Χιόνης, Ντούκας, Αναγνώστης, Τζανίνος-Ζαπάντης, Κουτροκόης (50’ Κουρκουμέλης Αθ.), Ταραζής, Παππάς, Κουρκουμέλης Σπ., Στάβερης 85’ Σπαθής), Κουρκουμέλης Κυρ.
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Δίλαλος, Σέρρας Μιλτ. (65’ Μάστορας)  Σέρρας Παν., Γαλιατσάτος, Αντωνίου (80’ Χρυσανθακόπουλος), Μπουγάς, Αθηναίος, Σαρλάνης, Σταμένης, Πολυδωράτος, Αλεξάτος (50’ Κουρκουμέλης Ι.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου