Σάββατο, Νοεμβρίου 30

Πάγκε "7' Αστέρων εύκολα 7-1 τους Πρόννους


ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  7-1    
          
                                                                                                                 
7-1 τους Πρόννους ο Πάγκε ανέβηκε στην 3η θέση και φουλ για 4αδα!!!!
Σε ένα μέτριο ποιοτικά, αλλά πλούσιο σε γκολ παιχνίδι που διεξήχθηκε σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ο Παγκεφαλληνιακός επικράτησε εύκολα των Πρόννων με σκορ 7-1.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, που όμως στη μεγαλύτερη διάρκειά του δεν μπόρεσαν να την μετουσιώσουν σε γκολ. Κάτι που κατάφερε προς το τέλος του ημιχρόνου πετυχαίνοντας δύο τέρματα.
Στο δεύτερο ημίχρονο με το υπέρ του 2-0 και με καλή πλέον ψυχολογία, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό πετυχαίνοντας μάλιστα άλλα πέντε γκολ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας των Πρόννων που είχαν κατέβει με έντεκα μόνο ποδοσφαιριστές.
Οι καιρικές συνθήκες, πάντως, ο ακατάλληλος αγωνιστικός χώρος και ο δυνατός αέρας δυσκόλευαν κατά πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων.
Φάσεις και γκολ
Μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κίριο στο 9΄ από την γωνία της περιοχής, με την μπάλα να περνάει άουτ.
Στο 17΄ωραία μεγάλη μπαλιά του Τούρλα στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων βρίσκει τον Κοττίνη μόνο στη μικρή περιοχή, το χλιαρό σουτ όμως που θα επιχειρήσει ο τελευταίος θα αποκρούσει εύκολα ο τερματοφύλακας των Πρόννων.
Ένα γρήγορο πλάγιο άουτ που εκτελεί στο 25΄ο Νουρεντίνι προς τον Αρμάντο θα πιάσει στον ύπνο την άμυνα της ομάδας των Πρόννων, με τον τελευταίο να επιχειρεί σουτ από πλεονεκτική θέση και τον τερματοφύλακα των Πρόννων να διώχνει την μπάλα κόρνερ.
Στο 29΄ ωραία κάθετη πάσα του Κοττίνη θα βρει πλάγια τον Νουρεντίνι που με την μία θα πασάρει παράλληλα στον Κίριο στο β΄ δοκάρι με τον τελευταίο να κάνει το πλασέ και την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.
Στο 34' μια κάθετη πάσα του Στάβερη βγάζει μόνο τον Δόρυ Λιναρδάτο αλλά αυτός καθυστερεί τόσο όσο και να προλάβουν οι αμυντικοί και να διώξουν.
Γκολ στο 42΄μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Νουρεντίνι από δεξιά, που αποφεύγει έξυπνα τον αντίπαλό του και πασάρει στον αμαρκάριστο Κίριο που εύκολα θα πλασάρει για το 1-0.
Δεύτερο γκολ στο 44΄. Μετά από σέντρα από αριστερά του Αρμάντο βρίσκει τον Κοττίνη στο β΄ δοκάρι, αυτός πασάρει με κεφαλιά στον αμαρκάριστο Τούρλα που εύκολα με πλασέ πετυχαίνει το 2-0.
Με σκορ ημιχρόνου το 2-0 για την ομάδα του Παγκεφαλληνιακού οι ομάδες θα αποσυρθούν στα αποδυτήρια.
Στο 48΄ μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των Πρόννων ο Τούρλας βγαίνει τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, αλλά ο τελευταίος θα αποκρούσει και στην συνέχεια θα διώξουν οι αμυντικοί.
Στο 49΄ ωραία προσπάθεια του Τούρλα, που μπαίνει στην περιοχή, πασάρει στον αμαρκάριστο Νουρεντίνι που σε κενή εστία στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για τρίτη φορά και το 3-0 για τους γηπεδούχους.
Στο 51΄μια κάθετη πάσα του Στάβερη στον Ταραζή με τον τελευταίο να σουτάρει και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
Ένα λεπτό αργότερα, στο 52΄, ο Τούρλας με σκαστή κεφαλιά θα σημειώσει το 4-0 μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και σέντρα του Νουρεντίνι από δεξιά που θα τον βρει αμαρκάριστο στην περιοχή των φιλοξενούμενων.
Οι φιλοξενούμενοι στο 55΄θα μειώσουν σε 4-1 με τον “συνήθη ύποπτο” Δόρυ Λιναρδάτο, ο οποίος θα σημειώσει το γκολ με πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα από αριστερά.
Στο 59' ο δείκτης του σκορ θα ανέβει στο 5-1. Μετά από σέντρα του Τούρλα από αριστερά και λάθος διώξιμο των αμυντικών, η μπάλα θα φτάσει στον Κοττίνη που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.
Στο 66΄ διαμαρτυρίες της ομάδας των Πρόννων για πέναλτι πάνω στον Δόρυ Λιναρδάτο από τον τερματοφύλακα του Παγκεφαλληνιακού Μαγδαληνό.
Στο 73΄ασυνεννοησία στην άμυνα των Πρόννων εκμεταλλεύεται για τον Παγκεφαλληνιακό ο Ντεντλάλα, που μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει σημειώνοντας το 6-1 για την ομάδα του.


Στα τελευταία λεπτά του αγώνα και συγκεκριμένα στο 87΄ο Νουρεντίνι θα σκοράρει πετυχαίνοντας το τελικό 7-1, όταν μετά από ωραία κάθετη πάσα ο Τούρλας γίνεται αποδέκτης της μπάλας, μπαίνει στην περιοχή και την σπάει στον αμαρκάριστο νεαρό ποδοσφαιριστή που δεν έχει πρόβλημα να την στείλει στα δίχτυα του Ντούκα.
Διαιτητής ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Λυμπερόπουλο Θ. και Δουκάκη Γ.
Οι συνθέσεις
Παγκεφαλληνιακός: (Γιώργος Βασιλάκης), Ζαμπαύτης (55’ Μαγδαληνός), Μπαζάρογλου, Νουρεντίνι, Αντωνίου, Γιαννάτος (63’ Ντεντλάλα), Καράι, Κίριο, Παπαθεοδωρόπουλος, Κοτίνης (70’ Μεγαδούκας), Τούρλας, Κατσιγιώργης.
Πρόννοι: (Γεράσιμος Κουρκουμέλης), Ντούκας, Χιόνης, Αναγνώστης, Ταραζής, Τζανίνος-Ζαπάντης, Κουρκουμέλης Κ., Κουρκουμέλης Σ., Παππάς, Λιναρδάτος, Ζαπάντης, Σταβέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου