Σάββατο, Νοεμβρίου 16

"Μπερδεύτηκαν" στο μέτρημα στις Κεραμειές... Εικοσιμία-Πρόννοι 9-0!!!!!!!


Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ   9-0
               
Στην 1η θέση η Εικοσιμία....... συνεχίζει το "κυνήγι" της Α.Ε.Κ. που φυσιολογικά θα νικήσει αύριο
Σε ένα παιχνίδι που στο γήπεδο υπήρχαν μόνο οι γηπεδούχοι, σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές η Εικοσιμία συνέχισε τις επιτυχίες με μια ακόμη συντρίβοντας τους Πρόννους και σκορ 9-0!!!
Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, είχαν τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και τελικά δεν βρήκαν την παραμικρή αντίσταση από τους Πρόννους που φάνηκαν κουρασμένοι με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν να αντιδράσουν σε καμία στιγμή στην αποφασιστικότητα και στην ποιότητα των αντιπάλων τους με αποτέλεσμα να δεχθούν μια πολύ βαριά ήττα.
Έτσι η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου με αυτό το συνεχόμενο και πανεύκολο 3Χ3, διατήρησε το αήττητο και πέρασε μόνη στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας όπου βρίσκεται έναν βαθμό πιο μπροστά από την πρωτοπόρο Α.Ε.Κ. (η τελευταία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, αγωνίζεται αύριο απόγευμα με αντίπαλο τον Παλληξουριακό).
Το συγκεκριμένο παιχνίδι σίγουρα δεν αντέχει σε καμία σοβαρή κριτική.
Τα γκολ
Στο 14' ο Γ. Μινέτος από αριστερά θα μπει στην περιοχή και με ωραίο πλασέ θα ανοίξει το σκορ πετυχαίνοντας το 1-0 για την ομάδα του.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 2-0 με δυνατό σουτ του Ντουκάϊ έξω από την περιοχή.
Το 3-0 για την Εικοσιμία θα πετύχει ο Κ. Αντωνάτος στο 19' με ωραία κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κονόμη.
Τα γκολ στις Κεραμειές συνέχιζαν να πέφτουν βροχή και στο 39' ο Κωστ. Αντωνάτος θα κάνει δυο τα προσωπικά του τέρματα πετυχαίνοντας το 4-0, όταν θα εκμεταλλευτεί ωραία πάσα του Γ. Μινέτου και θα προλάβει την έξοδο του Στάβερη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.
Το ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με ένα ακόμη τέρμα και το 5-0 για την ομάδα του Δ. Ζησιμάτου, που έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο με πλασέ μέσα από την περιοχή του Γ. Μινέτου στο 40'.
Σειρά του Ντουκάι να κάνει και αυτός δυο τα προσωπικά του τέρματα και έξι της ομάδας του (6-0), όταν θα πλασάρει μέσα από την περιοχή και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από αντεπίθεση με τον Παππά από δεξιά και σέντρα του στον σκόρερ.
Στο 60' οι γηπεδούχοι ασταμάτητοι θα πετύχουν το 7-0 όταν ο Γ. Μινέτος θα βγει στην πλάτη της άμυνας των Πρόννων θα μπει στην περιοχή και με σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Γερ. Κουρκουμέλη πετυχαίνοντας μάλιστα χατ τρικ.
Ο Κονόμης με τον Γαρμπή στο 70' θα παίξουν όμορφα το 1-2 σπάζοντας το τεχνικό οφσάιντ των Πρόννων, στη συνέχεια θα βγει ωραία τελική πάσα στον Μιχαλάτο ο οποίος  θα μπει στην περιοχή και θα πετύχει με πλασέ το 8-0.
Το τελικό αποτέλεσμα θα οριστικοποιηθεί στο 80' με το 9-0 για την Εικοσιμία όταν και πάλι ο Γαρμπής θα σπάσει έξυπνα και το τεχνικό οφσάιντ και με ασίστ στην κενή εστία θα βρει τον Κονόμη μόνο απέναντι από τα δίχτυα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Λογοθέτη Βασ. και Αβάζαρο Χρ.     
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Δημ. Ζησιμάτος), Καραίσκος Απ., Κουμαριώτης, Μινέτος Χρ., Μινέτος Γιαν. (64' Μιχαλάτος), Κονόμη, Αντωνάτος (46' Γαρμπής), Ντουκάι, Τσιγαρίδας (46' Κόρμαλης), Χρηστάτος, Στεφανάτος, Παππάς.
Πρόννοι:(Γερ. Κουρκουμέλης, Στάβερης, Λιναρδάτος (46' Μανέντης), Χιόνης, Ντούκας Γ. (14' λ.τ. Διαμαντάτος), Αναγνώστης, Τζανίνος-Ζαπάντης, Κουρκουμέλης Αρ., Κουτροκόης, Ταραζής, Παππάς,  Κουρκουμέλης Σπ.

* Οι φώτο είναι από παλαιότερους αγώνες των δυο ομάδων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου