Παρασκευή, Νοεμβρίου 29

Βράβευση Γιώργου Θεοδωρίδη-Best Goal 12ης αγωνιστικής

Το βραβείο του Best Goal της 12ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Γιώργο Θεοδωρίδη του Παναιτωλικού, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Την απονομή του βραβείου έκανε ο κ. Παναγιώτης Καψάλης, εκ των υποστηρικτών της ΠΑΕ Παναιτωλικός. 
Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού δήλωσε:
«Ήταν σε ένα σημείο που η ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ. Βρήκα το χώρο και σούταρα πιστεύοντας ότι θα σκοράρω. Θα το θυμόμασταν αλλιώς αν η ομάδα κέρδιζε και εγώ θα το χαιρόμουνα περισσότερο. Χαίρομαι που άρεσε στον κόσμο που το ψήφισε και είναι μεγάλη τιμή αυτό το βραβείο για εμένα». 
Για το που αφιερώνει το βραβείο: «Στη γυναίκα μου που με στηρίζει και στην οικογένειά μου. Οι συγγενείς των ποδοσφαιριστών είναι κοντά τους και βοηθούν, οπότε το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να τους το αφιερώσω. Επίσης ευχαριστώ τον κ. Καψάλη που χρόνια τώρα στηρίζει την ομάδα και εμάς». 
Για τους στόχους του Παναιτωλικού: «Ο αρχικός στόχος μας είναι η σωτηρία. Παραμένουμε προσγειωμένοι και θέλουμε να σωθούμε όσο το δυνατόν συντομότερα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πιστεύουμε ότι ομάδα μας μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που κάνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή μας και νομίζω πως δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα».
Από την πλευρά του ο κ. Καψάλης δήλωσε: «Ο Γιώργος με την ποιότητά του και την απόδοσή του μας έχει συνηθίσει σε όμορφα γκολ στο παρελθόν. Αυτό που σημείωσε στην Ξάνθη ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ και δίκαια επιβραβεύεται σήμερα. Θέλω να τον συγχαρώ και εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου και του εύχομαι να έχει ανάλογη συνέχεια στο υπόλοιπο της σεζόν και γενικότερα στην καριέρα του. Όλοι μας στηρίζουμε την προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ Παναιτωλικός εδώ και χρόνια, ελπίζοντας ότι θα δούμε την ομάδα να πραγματοποιεί ένα βήμα παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου