Τρίτη, Νοεμβρίου 19

Έτοιμη η Εθνική Ελπίδων για τον ματς με την Πολωνία

Εθνική Ανδρών

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών θα παραταχθεί η Εθνική Ελπίδων στον κρίσιμο αγώνα με την Πολωνία, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη 19/11 και ώρα 18:30 στο γήπεδο «Marszałek Piłsudski» της Κρακοβίας στο πλαίσιο του 7ου προκριματικού ομίλου του EURO 2013/15.
Η ελληνική ομάδα, που έρχεται από το επιβλητικό 5-1 επί της Σουηδίας, θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους πρωτοπόρους του ομίλου για να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στο στόχο της που είναι η συμμετοχή στα μπαράζ της διοργάνωσης.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ρώσος Βιτάλι Μεσκόφ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι της Π.Ο. Πολωνίας εκτιμούν ότι τον αγώνα θα παρακολουθήσουν από τις εξέδρες του γηπέδου περισσότεροι από 5.000 φίλαθλοι. Την ώρα του ματς αναμένεται συννεφιά και θερμοκρασία 5οC.
Η Εθνική ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με την απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο του αγώνα. Νωρίτερα, ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας μίλησε στους εκπροσώπους των πολωνικών ΜΜΕ.
«Η ομάδα μας δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και θέλει να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση του αγώνα με τη Σουηδία. Η Πολωνία διαθέτει δυνατό σύνολο, με ταλαντούχους παίκτες και καλή τακτική. Επιπλέον, δεν έχει έως τώρα βαθμολογικές απώλειες στην έδρα της. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί , να είμαστε πειθαρχημένοι στο αγωνιστικό πλάνο, να προσπαθήσουμε σκληρά για να αντιμετωπίσουμε τα δυνατά σημεία των αντιπάλων και να εκμεταλλευθούμε τις λίγες τους αδυναμίες. 
Τέλος, για άλλη μια φορά θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Εθνική Ανδρών, στον αγώνα της με τη Ρουμανία».
Από την πλευρά του, ο Πολωνός προπονητής, Μάρτσιν Ντόρνα, τόνισε: «Η ελληνική ομάδα ήταν εξαιρετική στον αγώνα με τη Σουηδία. Πρόκειται για έναν πολύ υπολογίσιμο αντίπαλο, με πολλές αρετές στο γήπεδο. Στόχος μας είναι η νίκη που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση στα μπαράζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Για να την πετύχουμε, οφείλουμε να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου