Σάββατο, Νοεμβρίου 30

Αναμενόμενη ήττα για το Ν.Ο.Α. ..... από τον Ολυμπιακό

Φυσιολογική ήττα για το Ν.Ο.Α.
Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-16
Όπως αναμενόταν ο Ν.Ο.Α. στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 υδατοσφαίρισης, γνώρισε την ήττα με σκορ 16-1 από τον Ολυμπιακό σαν γηπεδούχος στο κολυμβητήριο Φαλήρου. Η ομάδα μας ήταν αδύνατον να αντισταθεί στο μεγαθήριο της Ελληνικής υδατοσφαίρισης και περυσινό νταμπλούχο Ολυμπιακό Πειραιώς και υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου του.
Σίγουρα είναι μια ήττα που δεν αλλάζει απολύτως τίποτα από τα σημερινά δεδομένα αφού η ομάδα της Κεφαλονιάς δεν περίμενε κάτι από έναν τέτοιον αγώνα και συνεχίζει να προετοιμάζεται ώστε να είναι έτοιμη όταν θα χρειαστεί και απέναντι σε αντιπάλους που μαζί με αυτήν θα παλέψουν για τη σωτηρία τους.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-4, 1-2, 0-5, 0-5.
ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης, Μεζίλης, Δαμδηνόπουλος, Δουδέσης Π. 1, Δανούρδης, Μίσιτς, Σφαντός, Κωνσταντόπουλος, Καστανάκης, Μπελέρης, Ντότσικας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανίδης, Τσαχειλίδης 3, Καπότσης, Φουντούλης Ι. 5, Πρέκας, Ποντικέας, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 2, Κολόμβος, Μάλιαρακ 2, Τζώρτζης 2, Βλαχόπουλος 2, Λιαπάκης.
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κατσώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου