Τρίτη, Νοεμβρίου 19

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακο



ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Α'  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Η Α.Ε.Κ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΗΣ "ΤΑΞΙΔΙ" ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ
ΑΝΑΣΑΝΕ Η ΠΡΟΟΔΟΣ... ΣΦΙΓΓΕΙ Η "ΘΗΛΙΑ" ΓΙΑ ΦΩΚΑΤΑ-ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΝΟΥΣ
ΦΕΤΙΝΟ ΡΕΚΟΡ ΤΕΡΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ 9-0 ΤΟΥΣ ΠΡΟΝΝΟΥΣ
ΕΝΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΠΕΤΥΧΕ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ!!!
Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας ομάδα της Α.Ε. Κεφαλληνίας
Με τους πέντε αγώνες του προγράμματος συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και αυτό το Σαββατοκύριακο. 
Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος άνοιξε το Σάββατο 9/11 με τρεις αγώνες ενώ συνεχίστηκε με τους υπόλοιπους δυο την επόμενη ημέρα, Κυριακή 17/11 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου όπου και ολοκληρώθηκε.
Έτσι στο παιχνίδι του Σαββάτου η Πρόοδος πήρε μεγάλη βαθμολογική "ανάσα" με αντίπαλο τα Φωκάτα τα οποία και νίκησε στο Βαθύ 1-0, αφήνοντας τα όμως, όπως λένε, οι Λακηθρινοί με κάποια παράπονα για τη διαιτησία.
Το απόγευμα στο Αργοστόλι ο νεανικός και εξαιρετικός Πάγκε του Γιώργου Βασιλάκη επικράτησε εύκολα 3-0 των Ομαλών και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα!!!
Την ίδια ώρα στις Κεραμειές η Εικοσιμία "σφυροκοπούσε" ανελέητα τους Πρόννους τους οποίους τελικά "φιλοδώρησε" με μια περιποιημένη 9αρα!!!
Την Κυριακή το απόγευμα ένας αρκετά καλός Παλληξουριακός αυτή την φορά, προβλημάτισε την πρωτοπόρο και αήττητη Α.Ε.Κ., αλλά δεν άντεξε μέχρι τέλος και ηττήθηκε 2-0. Έτσι η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου να απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής!
Τέλος στο ίδιο γήπεδο λίγο πιο πριν η Σάμη κατώτερη των περιστάσεων δέχθηκε βαριά ήττα από τα Διλινάτα με τον Πάρη Μηλιώνη να κάνει "πάρτι" στην άμυνα της πετυχαίνοντας 5 υπέροχα γκολ!!!!
Έτσι οι ανακατατάξεις στην κορυφή ήταν αρκετές με το δίδυμο Α.Ε.Κ. - Εικοσιμίας να είναι ασταμάτητο συνεχίζοντας στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα, Η φετινή μέχρι στιγμής έκπληξη (;) του πρωταθλήματος Παγκεφαλληνιακός να ανεβαίνει στην 3η θέση και να παραχωρεί την 4η και 5η σε Α.Ο.Κ.Ι. και Σάμη που συνεχίζουν να την μοιράζονται.
Στα μεσαία "στρώματα" τα Διλινάτα πέρασαν στην 6η θέση αφήνοντας τους Ληξουριώτες 3 βαθμούς πιο πίσω στην 7η, Στα κατώτερα και στην 8η ανέβηκε η Πρόοδος Ιθάκης που άφησε τον "καπνό" της σε Ομαλά και Πρόννους που δεν πάνε καθόλου καλά να ισοβαθμούν στην 9η θέση. Ουραγοί τα Φωκάτα χωρίς βαθμό στην "παρθενική" τους εμφάνιση στην Α' κατηγορία και στην 11η θέση.
   Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
Το πρωί του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο Ιθάκης η Πρόοδος υποδέχθηκε τα Φωκάτα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.
Και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν στο γήπεδο με σημαντικές απουσίες λόγω της ημέρας, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές είχαν πρόβλημα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα Φωκάτα μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους αρχικά στο 10' και αμέσως μετά στο 12’ με τον Τριανταφύλλη όπου και στις δύο περιπτώσεις βρήκε μπροστά του τον Τσιντήλα. Η Πρόοδος αντέδρασε άμεσα και στο 15' μετά από ωραίο πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για την ομάδα του κάνοντας το 1-0 που θα είναι και το τελικό σκορ.

Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Σε έναν πολύ μέτριο από άποψης ποιότητας και θεάματος παιχνίδι  το απόγευμα του Σαββάτου, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Παγκεφαλληνιακός στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας συνέχισε τη νικηφόρα πορεία του επικρατώντας των Ομαλών με σκορ 3-0!
Η ομάδα του Γ. Βασιλάκη για μια ακόμη φορά έδειξε πολύ καλά στοιχεία, έβγαζε ενέργεια, κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα και ήταν καλύτερη από τους αντιπάλους της η οποίοι μπορεί να προσπάθησαν, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι με αποτέλεσμα να μπαίνουν σε περιπέτειες στη συνέχεια  μιας και βρίσκονται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ


Σε ένα παιχνίδι που στο γήπεδο υπήρχαν μόνο οι γηπεδούχοι, την ίδια ώρα στις Κεραμειές η Εικοσιμία συνέχισε τις επιτυχίες με μια ακόμη συντρίβοντας τους Πρόννους και σκορ 9-0!!!
Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, είχαν τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και τελικά δεν βρήκαν την παραμικρή αντίσταση από τους Πρόννους που φάνηκαν κουρασμένοι με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν να αντιδράσουν σε καμία στιγμή στην αποφασιστικότητα και στην ποιότητα των αντιπάλων τους με αποτέλεσμα να δεχθούν μια πολύ βαριά ήττα.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ     
 
Με έναν εκπληκτικό Πάρη Μηλιώνη στη σύνθεση τους τα Διλινάτα δεν άφησαν, ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο τη Σάμη να συνεχίσει τις επιτυχίες για τον δρόμο της προς την τετράδα. Ο εξαίρετος επιθετικός της ομάδας του Σπύρου Αλυσανδράτου πήρε "αμπάριζα" την αντίπαλη άμυνα ενώ εξαφάνισε, με την εκτελεστικότητα του κάθε αμυντικό σύστημα του Θ. Βουκελάτου και με δείγματα μεγάλου σκόρερ πέτυχε και τα πέντε!!! γκολ της ομάδας του, ενώ είχε και δοκάρι σε εντυπωσιακό ανάποδο ψλίδι μέσα από την περιοχή.
Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, με πολλές φάσεις μπροστά από τις αντίπαλες εστίες, αλλά και έξι πανέμορφα γκολ.
 Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ε ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 
Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι το απόγευμα της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ένας ψυχωμένος Παλληξουριακός στάθηκε επάξια απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Α.Ε.Κ., δυσκολεύοντας αρκετά τους πρωτοπόρους ιδιαίτερα στο α' ημίχρονο.
Οι ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό με τους τυπικά γηπεδούχους να στέκονται σαν ίσοι προς ίσους, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ πιο πλούσιο ρόστερ από τη δική τους, δεν φοβήθηκαν το παιχνίδι, πρόσεχαν την άμυνα τους εφαρμόζοντας πίεση παντού και με αντεπιθέσεις και κύριο μοχλό αυτών τον Δ. Παπαδάτο προσπαθούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
1 - 0
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
9 - 0
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
0 - 3
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
5 - 1
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
0 - 2
6.
ΡΕΠΟ: Α.Ο.Κ.Ι.

Η βαθμολογία
(Σε 6 αγώνες)
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
15
5
5
0
0
16
00
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
13
5
4
1
0
20
02
3.
Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 
12
5
4
0
1
10
04
4.
Α.Ο.Κ.Ι.
10
5
3
1
1
14
06
5.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
10
6
3
1
2
07
09
6.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
9
5
3
0
2
10
08
7.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
6
5
2
0
3
05
07
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
4
5
1
1
3
07
13
9.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
3
5
1
0
4
02
10
10.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
3
6
1
0
5
08
26
11.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
0
6
0
0
6
03
17 
Η επόμενη αγωνιστική 7η (23/24-11-2013)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
5.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
6.
Ρεπό: Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ 
Ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία με την Α.Ε.Κ. να παραμένει  μόνη και αήττητη στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής η Εικοσιμία η οποία συνέτριψε τους Πρόννους με το εντυπωσιακό σκορ των 9-0 και μετά την βαριά ήττα της Σάμης βρέθηκε μόνη στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα 
Τα Διλινάτα με ηγέτη και σκόρερ τον Πάρη Μηλιώνη που σημείωσε πέντε τέρματα συνέτριψε τη Σάμη 5-1 και την έβγαλε εκτός 4ης θέσης για πρώτη φορά την φετινή περίοδο (ισοβαθμεί με τον Α.Ο.Κ.Ι.)
Ο Πάγκε του Γιώργου Βασιλάκη πάει να τρελάνει κόσμο αφού μετά τη νίκη του 3-0 επί των Ομαλών βρέθηκε σε θέση 4αδας, τρίτος στον βαθμολογικό πίνακα
Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Πρόοδος στο Βαθύ στο ντέρμπι των ουραγών αφού επικράτησε έστω και δύσκολα 1-0 των Φωκάτων, που διαμαρτύρονται για δυο φάσεις
Οι γηπεδούχοι επικράτησαν σε τρεις αγώνες έναντι δυο των φιλοξενούμενων 
12 ήταν οι ποδοσφαιριστές που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα αυτή την αγωνιστική. 
"Ποινικό μητρώο" καλύτερο αυτή την αγωνιστική για τους ποδοσφαιριστές μας αφού την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι των διαιτητών βγήκε μόνο μια φορά 
Επίσης αυτό το διήμερο έδειξαν  21 κίτρινες κάρτες!
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Στους 5 αγώνες που διεξήχθησαν, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:
3 νίκες για τους γηπεδούχους, 2 για τους φιλοξενούμενους και καμία ισοπαλία.
μια από τις καλύτερες μέχρι στιγμής, σε ότι αφορά την επίτευξη γκολ ημέρα. Σημειώθηκαν 21 συνολικά, 1 λιγότερο από την προηγούμενη αγωνιστική, που είχαν επιτευχθεί 22 . 
Σε όλα τα παιχνίδια υπήρξε σκορ!!!
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν  15  τέρματα!!!!!! και οι φιλοξενούμενοι 6.
Συνολικά σημειώθηκαν 21 τέρματα, μ.ο. 4,2 ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι στιγμής  είναι αυτή της Εικοσιμίας, με 20 τέρματα στο ενεργητικό τους.
Καλύτερη άμυνα μέχρι τώρα της Α.Ε.Κ. που συνεχίζει να κρατάει στο "0" στην εστία της μετά από 5 αγώνες που έχει δώσει.
Χειρότερη επίθεση παραμένει και αυτή την αγωνιστική των Ομαλών με 2 γκολ στο ενεργητικό τους!
Χειρότερη άμυνα,  των Πρόννων με 26 γκολ παθητικό.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε 21 συνολικά. περισσότερες από την προηγούμενη αγωνιστική (18).  
Κόκκινες,  Είχαμε μόνο μια αυτή την αγωνιστική.
Ρεπό, είχε ο Α.Ο.Κ.Ι.
Στον πίνακα των σκόρερ υπήρξαν αλλαγές αφού τα γκολ έπεσαν βροχή. Προηγούνται δυο ποδοσφαιριστές της Εικοσιμίας με 7 και 6 τέρματα αντίστοιχα, ο Ντουκάϊ και ο Γιαν. Μινέτος. Τους ακολουθούν Νουρεντίνι και Μηλιώνης με 5, ο πρώτος σημείωσε ένα επί των Ομαλών ενώ ο δεύτερος ήταν ασταμάτητος και πέτυχε και τα πέντε των Διλινάτων επί της Σάμης.
ΤΑ ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΝ
  Στα συν της αγωνιστικής 
* Η εκπληκτική εμφάνιση του Πάρη Μηλιώνη που πέτυχε και τα 5 γκολ της ομάδας του στο ντέρμπι με τη Σάμη!
* Στην 1η νίκη των Θιακών απέναντι στα Φωκάτα στο ντέρμπι των ουραγών στο Βαθύ!
* Στις ομάδες των Α.Ε.Κ. και Εικοσιμίας που κρατάνε το αήττητο σερί τους για πέντε αγωνιστικές και όπως φαίνεται η μόνη περίπτωση να σπάσει σε μια από τις δυο είναι το μεταξύ τους ντέρμπι!
* Στην εκπληκτική αμυντική διάταξη της πρωτοπόρου Α.Ε.Κ. που μέχρι στιγμής δε έχει βρεθεί η ομάδα που θα πετύχει το γκολ στην εστία του Άννινου!
* Στις Κεφαλονίτικες ομάδες Μπάσκετ που πέρασαν νικηφόρα από Πάτρα και Κυλήνη στο πλαίσιο την 1ης αγωνιστικής της Β' Ε.Σ.Κ.Α.Η. και με το καλημέρα έδειξαν ότι είναι από τα φαβορί για την άνοδο στην Α2!!
Στις ομάδες Εικοσιμίας, Πρόνους, Ομαλών και Παγκεφαλληνιακού, αφού οι ποδοσφαιριστές τους, στους μεταξύ τους αγώνες την περασμένη αγωνιστική δεν δέχθηκαν κάποια κάρτα!! Ποδοσφαιρικός πολιτισμός; Μακάρι... και πιο πολύ ευχόμαστε να βρουν και άλλους μιμητές!!
Στα πολύ ωραία μηνύματα που ήρθαν και εμείς συμφωνούμε απόλυτα αλλά είπαμε ανώνυμο στο sportsthea δεν ανεβαίνει.. Κρίμα γιατί θα μπορούσαν να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο μας!!
  Στα πλην της αγωνιστικής 
* Στο κλείσιμο του Κολυμβητηρίου σε μια εποχή που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ν.Ο.Α. είναι σε εξέλιξη και τα παιδιά θα μείνουν για πολύ καιρό εκτός δράσης!!! Απορώ όχι γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε ο Λούκας αλλά στο ότι συμφώνησε κιόλας.... Άλλες εποχές πια!! 
* Στους διαιτητές που θέλουν στα χέρια τους εξουσία με αποτέλεσμα να μπαίνουν σε ξένα "χωράφια" και να αγνοούν τους παρατηρητές... Βέβαια ένας μας εξομολογήθηκε... "τι να κάνω εντολές εκτελώ"... μας είπε!!!!
* Στην απαράδεκτη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου που σε κάθε παιχνίδι οι παίκτες αφήνουν την "σάρκα" τους!!
Μήπως θα ήταν φρόνιμο η διοργανώτρια να παραχωρήσει το Ενωσιακό προκειμένου να προστατέψει την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε αυτό το "νταμάρι"; Άλλωστε αυτό είναι το πρωτεύον!!!
* Στην λάθος αναφορά των ονομάτων κάποιων ποδοσφαιριστών των Φωκάτων αφού έγινε ένα μπέρδεμα με τα νούμερα τους στο παιχνίδι της Ιθάκης και έτσι ότι έκανε ο Κόμητας χρεωνόταν στον Τριανταφύλλη. Ζητάμε συγνώμη από τα παιδιά αλλά και τον φίλο πρόεδρο της ομάδας κ. Νίκο Φωκά που μας το ανάφερε, αλλά αυτά συμβαίνουν!!!
* Στην ποιότητα των φώτο που βγαίνουν στους αγώνες μετά την "εξορία" των φωτογράφων και την παραμονή τους πίσω από τις εστίες!!!! Ίσως τώρα η απόφαση αυτή ανεβάσει το θέαμα και κάνει καλύτερο το ντόπιο ποδόσφαιρο!!!
* Στις 18 κίτρινες κάρτες και μιας κόκκινης που βγήκαν σε δυο αγώνες αυτή την αγωνιστική... Υπερβολικός ο αριθμός. Και επειδή έτυχε να παρακολουθήσουμε τον ένα εκ των δυο να πούμε ότι είναι αδικαιολόγητος ο τρόπος που τις δέχονται οι ποδοσφαιριστές από τους διαιτητές οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις εξαντλούν κάθε όριο αυστηρότητας!! Πρέπει κάποιος να τους πει ότι έναν αγώνα δε τον κρατάς με τις πολλές κάρτες.... Μάλλον με το να παρακολουθείς από κοντά τις φάσεις το πετυχαίνεις, αλλά που;
Ν.Ο.Α.-Βουλιαγμένη αναβλήθηκε
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης
α/α
Ομάδες
Αγώνες
1.
Ν.Ο. ΧΙΟΥ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο
07 – 16
2.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
06 – 08
3.
Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ – Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
06 – 07
4.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
05 - 13
5.
Α.Ν.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ – Π.Α.Ο.Κ.
 10 – 11
6.
Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
ANABOΛΗ
Ίσως του κάνει καλό αυτή η αναβολή
Λόγω των γνωστών προβλημάτων που προέκυψαν στο κολυμβητήριο Αργοστολίου ο Ν.Ο.Α. δεν αγωνίστηκε αφού η Κ.Ο.Ε. ανέβαλε το παιχνίδι του με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη.
Η βαθμολογία
(Σε 3 αγώνες)
Η βαθμολογία
(Σε 3 αγώνες)
Α/Α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ολυμπιακός
3
49-12
9
2.
Παναθηναϊκός
3
46-22
9
3.
ΠΑΟΚ
3
22-16
7
4.
Νηρέας Λαμίας
3
27-23
7
5.
Ν.Ο. Βουλιαγμένης
2
30-08
6
6.
Ν.Ο. Χίου
3
26-33
4
7.
Εθνικός Πειραιά
3
23-25
3
8.
Π. Φάληρο
3
19-31
3
9.
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
2
09-22
1
10.
Ν.Ο. Αργοστολίου
2
13-26
0
11.
Α.Ν.Ο. Γλυφάδας
3
24-38
0
12.
Ν.Α.Ο. Κέρκυρας
3
09-33
-1

Η επόμενη αγωνιστική (4η)
Π.Α.Ο.Κ. - Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. - Α.Ν.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.
Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. - ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.
Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - Ν.Ο. ΧΙΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Ε.Σ.Κ.Α.Η 
N.E.O. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
Καλή αρχή...Νίκη για το Ανδρικό του Ληξουρίου (69--54) εκτός έδρας το Σείριο
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Β΄ Ε.Σ.Κ.Α-Η το (νέο) ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης του Ληξουρίου, όπου και επιβλήθηκε του Σείριου Πατρών στα Ροΐτικα με 69-54.
Ήττα χωρίς κόστος για τους παίδες...
Ήττα χωρίς κόστος για το παιδικό του Ληξουρίου από την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Α.Παραλίας με 49-43 στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης. Η ομάδα του Μανώλη Δούλια με αρκετές απουσίες και νέα πρόσωπα (παμπαίδες) στη σύνθεση της έκανε ένα καλό παιχνίδι, αλλά έχασε στο τέλος, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς ήδη είχε εξασφαλίσει τη δεύτερη προνομιούχα θέση του ομίλου και θα είναι στην αυριανή κλήρωση της Β΄ φάσης
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Τρεις νίκες ο απολογισμός της εξόδου σε Κυλήνη και Πάτρα για Άνδρες, παίδες και παμπαίδες του Α.Σ.Κ.

Με το… δεξί οι άνδρες του ΑΣΚ (άνετα την ΑΕΚ Κ. Παναγιάς)

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ-Η η ανδρική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, καθώς επικράτησε άνετα στην Κυλλήνης της ΑΕΚ Κάτω Παναγιάς με 44-28.
ΠΑΙΔΕΣ Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Με εκτός έδρας νίκη επί του Γλαύκου με 44-32 έκλεισαν οι παίδες του ΑΣΚ την πρώτη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η και πέρασαν στην επόμενη φάση.
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Νίκη και για τους παμπαίδες του ΑΣΚ οι οποίοι στο κλειστό της Περιβόλας επικράτησαν του Απόλλωνα Πάτρας με 33-29!
Για τον ΑΣΚ αγωνίστηκαν οι: Κουμαριώτης Χρ. 3, Δημάτος Νικ., Μουικης Ιωαν. 4, Βλάχος Κ., Γκοτσα Ε. 2, Γιαννάτος Κ. 20, Φέρρο Α., Μπλεέσος Δ., Ζαπάντης Σ, Σιδέρης Ε., Τραυλός Α. 4. Προπονητής της ομάδας είναι ο Πάνος Ματιάτος.  
Θετικές εντυπώσεις οι μικροί στα Κλιμάκια της Δυτικής Ελλάδας
Θετικές εντυπώσεις άφησαν οι τέσσερις μικροί αθλητές (γεννημένοι το 2000 και 1999) του ΑΣΚ (Σπύρος Θεοδωράτος, Κωνσταντίνος Γιαννάτος, Αλέξανδρος Τραυλός και Γιάννης Μουίκης) οι οποίοι δοκιμάστηκαν στο κλειστό του Εσπέρου μαζί με άλλα 30 παιδιά από τις καλύτερες ομάδες της περιφέρειας μπροστά στα μάτια των ομοσπονδιακών τεχνικών Κώστα Μίσσα, Γιώργου Λιμνιάτη και Γιάννη Ελευθεριάδη στα κλιμάκια της Δυτικής Ελλάδος.
   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.
ΣΤΕΙΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ Ε-mails ΣΑΣ ΣΤΟ Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου