Τρίτη, Νοεμβρίου 19

Καλό ταξίδι Ελλαδάρα.... και στο Ρίο θάνε ωραία.....



1-1

 

ΡΟΥΜΑΝΙΑ 
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.... ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!
17': Ελληνική η πρώτη φάση στο ματς. Ο Χοσέ Χολέμπας έκλεψε τη μπάλα από τον Τανάσε στο χώρο του κέντρου, μπήκε κατά μέτωπο, έκανε το δυνατό φαλτσαριστό συρτό σουτ στην αριστερή γωνία του Ταταρουσάνου, αλλά ο Ρουμάνος πορτιέρο με υπερένταση έδιωξε σε κόρνερ.
19': Εύκολα ο Ορέστης Καρνέζης μπλόκαρε το μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Στάνκου.

22': Νέα καλή φάση για την Εθνική. Από εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Καραγκούνη, ο Γιώργος Σαμαράς σηκώθηκε μπροστά στον Ταταρουσάνου, αλλά δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και έφυγε η μπάλα άουτ.  
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!
23': 0-1! Ναι! Είμαστε μπροστά στο σκορ! Ο Κώστας Μήτρογλου από πάσα πάρε-βάλε του αρχηγού Γιώργου Καραγκούνη στην πλάτη της άμυνας των Ρουμάνων, πλάσαρε ιδανικά τον Ταταρουσάνου και άνοιξε το σκορ για την Εθνική!
26': Αλλαγή για τη Ρουμανία. Στη θέση του τραυματία Ρατ ο Λατοβλέβιτσι.
40': Ωραία εναλλαγή της μπάλας ανάμεσα σε Γιώργο Καραγκούνη και Βασίλη Τοροσίδη, έφερε τη μπάλα στα πόδια του Γιάννη Μανιάτη, αλλά του σουτ που έκανε στην κίνηση δεν ανησύχησε τον Ταταρουσάνου που μπλόκαρε σταθερά.
ΓΚΟΛ
55': 1-1! Ισοφάριση για τη Ρουμανία, Σκόρερ άθελά του ο Βασίλης Τοροσίδης στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στο δεξί "Γ" του Ορέστη Καρνέζη, που δεν μπορούσε να αντιδράσει.
56': Αλλαγή για τη Ρουμανία. Ο Νικουλάε στη θέση του Τόρζε.58': Κίτρινη κάρτα στον Χοσέ Χολέμπας. 
62': Καλή στιγμή για τη Ρουμανία. Ο Χομπάν με μακρινό σουτ υποχρέωσε τον Ορέστη Καρνέζη σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ στη δεξιά του γωνία.
72': Αλλαγή για την Εθνική. Ο Λουκάς Βύντρα στη θέση του τραυματία Βασίλη Τοροσίδη.
73': Αλλαγή για την Εθνική. Ο Ανδρέας Σάμαρης στη θέση του αρχηγού Γιώργου Καραγκούνη.
80': Αλλαγή για την Εθνική. Ο Κώστας Μανωλάς στη θέση του τραυματία Δημήτρη Σιόβα.
86': Αλλαγή για τη Ρουμανία. Ο Γκροζάβ στη θέση του Στάνκου.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)
ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Ταταρουσάνου, Ματέλ, Ρατ (26' Λατοβλέβιτσι), Κίρικες, Γκοϊάν, Χόμπαν, Στάνκου (86' Γκρόζαβ), Τανάσε, Τόρζε (56' Νικουλάε), Μαξίμ, Μαρικά.
ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης (72' Βύντρα), Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Σιόβας (80' Μανωλάς), Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης (74' Σάμαρης), Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου