Δευτέρα, Νοεμβρίου 25

Σπουδαία νίκη με ανατροπή για τον ΑΣΚ


Νέα νίκη για τον Α.Σ.Κ. δια "χειρός" Νίκου Βαλλιανάτου
Displaying DSC_0297.JPG
Έχοντας τον Νικόλα Βαλλιανάτο σε σπουδαία μέρα και παίζοντας όλοι οι παίκτες του με πάθος και αυτοπεποίθηση, ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά επικράτησε στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» της ΝΕΠ με 60-53 για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος τη Β’ ΕΣΚΑ-Η ζευγαρώνοντας τις νίκες του στο πρωτάθλημα.
Ήταν το πρώτο εντός έδρας εφετινό παιχνίδι του ΑΣΚ και σίγουρα έδωσε μεγάλη χαρά σε όσους το παρακολούθησαν (και ήταν όντως πολλοί που βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Αργοστολίου δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα) με την εξέλιξή του και την τελική επικράτηση της ομάδας της Κεφαλονιάς. Και πραγματικά ήταν μια παλικαρίσια νίκη για την ομάδα του Λεωνίδα Παπαδάτου.Displaying DSC_0303.JPG
Όλοι όσοι αγωνίστηκαν ήταν μαχητές και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθει η ανατροπή. Με πάθος και με ψυχή, με δυνατή άμυνα, μα πάνω από όλα με ψυχραιμία και μυαλό, ο ΑΣΚ γύρισε ένα παιχνίδι στο 4ο δεκάλεπτο κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα.
Με τον σούπερ Νικόλα Βαλλιανάτο να κυριαρχεί ολοκληρωτικά στα δύο καλάθια και να τελειώνει τον αγώνα με 29 πόντους, με τον Πάνο Σαρρή να μοιράζει εγκεφαλικά το παιχνίδι και να βγάζει και μία «μαγική» ασίστ κάτω από τα πόδια του αντιπάλου στον Κανουτά, με τον Παλημέρη να δίνει φρεσκάδα και ενέργεια και όλους που αγωνίστηκαν να βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό για να έρθει η νίκη.
Displaying DSC_0329.JPG
Ο ΑΣΚ δείχνει από αγώνα σε αγώνα ότι γίνεται καλύτερος και σίγουρα θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο αν συνυπολογίσει πως κάποιοι παίκτες ξεκίνησαν αργά την προετοιμασία. Ο ΑΣΚ αν και βρισκόταν από την αρχή πίσω στο σκορ, εκεί που χρειάστηκε (στο 4ο δεκάλεπτο) έδειξε τα δόντια του και έφτασε σε μία υπερπολύτιμη νίκη την δεύτερη σε ισάριθμα παιχνίδια.
Ο ΑΣΚ θα υποδεχθεί το ερχόμενο Σάββατο (30/11) τον Παναχαϊκό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος
Διαιτητές: Κανελλόπουλος – Αραβαντινός
Δεκάλεπτα: 8-13, 24-31, 38-43, 60-53
ΑΣΚ (Λεωνίδας Παπαδάτος): Παλημέρης 9 (1), Βαλλιανάτος 29, Γεμενετζής 6, Σαρρής 10 (2), Κανουτάς 4, Κρητικός 1, Καβαλλιεράτος 2, Αγγελάτος, Καλαφάτης, Μητρόπουλος.
Ν.Ε.Π. (Ανετόπουλος): Μπέλλας 11 (2), Αναστασίου 4, Πετρόφσκι 2, Νταϊλιάνας 11, Σπανός 14, Πέρδιος 11, Αλεξίου, Δαλαμαρίνης, Κίτσιος, Τσαμπούκας.
Καλή εμφάνιση για τους παίδες παρά την ήττα από την Απολλωνιάδα
Καλή εμφάνιση στην Πάτρα, κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος έκαναν οι παίδες του ΑΣΚ, οι οποίοι ηττήθηκαν από την Απολλωνιάδα με 81-50.
Δεκάλεπτα: 23-10, 51-20, 64-33, 81-50
Διαιτητής: Αθανασόπουλος – Λεβεντάκος
ΑΣΚ (Μάκης Μαρκάτος): Λάλης Β., 4, Λάλης Χ.4, Φραγκιάς 3 (1), Θεοδωράτος 10 (1), Παπαδημητρίου 11, Μουίκης Γερ.18, Ντιήλ Αντζ., Ντιήλ Ντ., Ντεράι , Τζωρτζάτος,
Την επόμενη Κυριακή οι παίδες θα αντιμετωπίσουν στο Αργοστόλι τον Ήφαιστο/ Αχιλλέα Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου