Τρίτη, Νοεμβρίου 26

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου


ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Α'  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ ΜΕ 6Χ6 Η ΑΗΤΤΗΤΗ Α.Ε.Κ.
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ "ΕΣΒΗΣΕ" ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΕ ΓΙΑ ΤΗ 2Η ΘΕΣΗ
ΕΒΑΛΑΝ "ΦΩΤΙΑ" ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΦΩΚΑΤΑ... ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΝΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΑΛΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΡΕΚΟΡ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ ΜΕ 4Χ4 ΗΤΤΕΣ
ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΣΑΜΗ-ΠΡΟΟΔΟΣ
Η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας Α.Ε. Κεφαλληνίας
Με τους τέσσαρους από τους πέντε τελικά αγώνες του προγράμματος συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας και αυτό το Σαββατοκύριακο (αναβλήθηκε το Σάμη-Πρόοδος Ιθάκης). 
Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος άνοιξε το Σάββατο 23/11 με δυο αγώνες ενώ συνεχίστηκε με τους υπόλοιπους δυο την επόμενη ημέρα, Κυριακή 24/11 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου όπου και ολοκληρώθηκε.
Έτσι στα παιχνίδια του Σαββάτου στο Δ.Α.Κ. η αήττητη Εικοσιμία πέρασε από το Αργοστόλι παίρνοντας νίκη 4αδας από τον Παγκεφαλληνιακό και περιμένει την Κυριακή την πρωτοπόρο και αήττητη επίσης Α.Ε.Κ. στις Κεραμειές να λύσουν μια και καλά τις "διαφορές" τους!
Την ίδια ώρα τα αποφασισμένα Φωκάτα "άλωσαν" τα Τζανάτα και με μια νίκη που έψαχναν εδώ και πολύ καιρό κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς επικρατώντας των Πρόννων με σκορ 2-1. Μια σπουδαία νίκη, θα λέγαμε παρακαταθήκη για τη συνέχεια.
Την Κυριακή το μεσημέρι η Α.Ε.Κ. με συνοπτικές διαδικασίες θα καταφέρει το 6Χ6 με ένα άνετο 4-0 επί των φιλότιμων Ομαλών, που έχουν μπει σε περιπέτειες, και συνεχίζει το μοναχικό της ταξίδι προς την κορυφή.
Τέλος στο ίδιο γήπεδο αμέσως μετά ο Α.Ο.Κ.Ι. επανήλθε στις επιτυχίες με νέο "αφεντικό" στον πάγκο του τον Γ. Τζουγανάτο αφού επικράτησε του Παλληξουριακού στο 90+2 με σκορ 2-1.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
A.O. ΔΙΛΙNATA - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
Αναβλήθηκε αυτός ο αγώνας

Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Συνεχίζοντας την πολύ καλή της παρουσία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας η Εικοσιμία πήρε σπουδαία, θα λέγαμε «επαγγελματική» νίκη στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου απέναντι στον Παγκεφαλληνιακό, που άξιζε κάτι παραπάνω σε αυτό το παιχνίδι.
Η διαφορά των δυο ομάδων, κατά την προσωπική μας άποψη ήταν η εμπειρία, η οποία περισσεύει από τους ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας σε σχέση με τους περισσότερους των γηπεδούχων ήταν αυτή που έδωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
Νίκη από ατόφιο «χρυσάφι» για τα Φωκάτα που έκαναν σεφτέ σήμερα με την «παρθενική» τους νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και μάλιστα εκτός έδρας στα Τζανάτα επί των Πρόννων με σκορ 2-1. 
Ήταν μια νίκη για την ομάδα της Λακήθρας που ήρθε ίσως την πιο κατάλληλη του πρωταθλήματος που μπορεί να την βοηθήσει στη συνέχεια.
Α.Ε ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ  
 
Η Α.Ε.Κ. συνεχίζοντας τις καλές της εμφανίσεις δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει απέναντι στα Ομαλά με σκορ 4-0 συνεχίζοντας το «ταξίδι» της στην κορυφή και μάλιστα αήττητη με το εντυπωσιακό 6Χ6!!!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από την αρχή στο παιχνίδι είχαν τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και δεν απειλήθηκαν ποτέ από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι από την αρχή και με πάρα πολλές ελλείψεις στην σύνθεση τους φάνηκαν να είναι στημένοι με αμυντικούς προσανατολισμούς. 
 Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Σε ένα παιχνίδι με δυο "πρόσωπα" το απόγευμα της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Α.Ο.Κ.Ι. στην πρώτη του Γ. Τζουγανάτου κατάφερε στην κυριολεξία στο 90+2 να "κλέψει" τη νίκη από την ομάδα του Ληξουριού.
Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, με την μπάλα να κατεβαίνει πάνω κάτω και τις δυο ομάδες να ξεδιπλώνουν τις επιθετικές τους αρετές στον αγωνιστικό χώρο προσφέροντας πολύ όμορφο θέαμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Α.Ο.Κ.Ι. να προηγείται στο σκορ το θέαμα ήταν μέτριο, το παιχνίδι νευρικό, οι καλές φάσεις πολύ λίγες, τα φάουλ αρκετά και σίγουρα δεν είχε καμία σχέση με αυτό που βλέπαμε στο πρώτο.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
ANABOΛΗ
2.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
1 - 3
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
1 - 2
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
4 - 0
5.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
2 - 1
6.
Ρεπό: Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ

 Η βαθμολογία
(Σε 7 αγώνες)
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
18
6
6
0
0
20
00
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
16
6
5
1
0
23
03
3.
Α.Ο.Κ.Ι.
13
6
4
1
1
16
07
4.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 
12
6
4
0
2
11
07
5.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
10
6
3
1
2
07
09
6.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
10
6
3
1
2
11
09
7.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
6
6
2
0
4
06
09
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
5
6
1
2
3
08
14
9.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
3
6
1
0
5
02
14
10.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
3
7
1
0
6
05
18
11.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
3
7
1
0
6
09
28
Η επόμενη αγωνιστική 8η (30-11/1-12-2013)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
2.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Ο.Κ.Ι.
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
5.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
6.
Ρεπό: Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
Ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία με την Α.Ε.Κ. να να συνεχίζει και πάλι "οδηγός", μόνη και αήττητη στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας με νέα εύκολη νίκη. Αυτήν τη φορά 4-0 τα Ομαλά.
Εντυπωσιακή και πάλι η Εικοσιμία επικράτησε στο Δ.Α.Κ. του Πάγκε 3-1 και παρέμεινε μόνη στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
"Φωτιά" στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα από τα Φωκάτα μετά την επικράτηση τους στα Τζανάτα επί των Πρόννων 2-1 
Ο Α.Ο.Κ.Ι. με Τζουγανάτο στον πάγκο "έκλεψε" τη νίκη από τον Παλληξουριακό στα "χασομέρια"
Αναβολή λόγω καραβιού στο παιχνίδι Σάμης-Προόδου Ιθάκης
Τέλος ρεπό είχαν τα Διλινάτα.
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "Χ" στις νίκες αφού πήραν από δυο.
11 ήταν οι ποδοσφαιριστές που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα αυτή την αγωνιστική. 
"Ποινικό μητρώο" λευκό" το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές μας αφού αυτή την φορά δεν βγήκε κάποια κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι των διαιτητών.
Επίσης αυτό το διήμερο έδειξαν  14 κίτρινες κάρτες! Πολύ μειωμένος αριθμός σε σχέση με την 6η που είχαμε 21!
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Στους 4 αγώνες που διεξήχθησαν, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας το περασμένο Σαββατοκύριακο (αναβλήθηκε το Σάμη-Πρόοδος Ιθάκης) είχαμε τα παρακάτω αποτελέσματα:
2 νίκες για τους γηπεδούχους, 2 για τους φιλοξενούμενους και καμία ισοπαλία.
Παραγωγικά, σε ότι αφορά την επίτευξη γκολ η 7η αγωνιστική ημέρα λόγω των τεσσάρων αγώνων ήταν μειωμένη. Σημειώθηκαν 14 συνολικά, 7 λιγότερα από την προηγούμενη αγωνιστική, που είχαν επιτευχθεί 21 . 
Σε όλα τα παιχνίδια υπήρξε σκορ!!!
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν  8  τέρματα και οι φιλοξενούμενοι 6.
Συνολικά σημειώθηκαν 14 τέρματα, μ.ο. 3,5% ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση συνεχίζει να παραμένει μέχρι στιγμής αυτή της Εικοσιμίας, με 23 τέρματα στο ενεργητικό της.
Καλύτερη άμυνα μέχρι τώρα της Α.Ε.Κ. που συνεχίζει να κρατάει στο "0" στην εστία της για το πρωτάθλημα μετά από 6 αγώνες ή 540'.
Χειρότερη επίθεση παραμένει και αυτή την αγωνιστική των Ομαλών με 2 γκολ στο ενεργητικό τους!
Χειρότερη άμυνα,  των Πρόννων με 28 γκολ παθητικό.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε 14 συνολικά. λιγότερες από την προηγούμενη αγωνιστική (21)
Κόκκινες,  δεν είχαμε κάποια αυτή την αγωνιστική.
Ρεπό, είχαν τα Διλινάτα.
Στον πίνακα των σκόρερ υπήρξαν αλλαγές από την πρώτη θέση και κάτω. Προηγείται ο ποδοσφαιριστής της Εικοσιμίας με 7 Ντετάρ Ντουκάϊ. Τον ακολουθούν ο συμπαίκτης του Γιαν. Μινέτος και Παρ. Μηλιώνης με 6, ο πρώτος δεν σημείωσε κάποιο αυτή την αγωνιστική ενώ ο ο δεύτερος ένα στον εξ αναβολής αγώνα με την Πρόοδο Ιθάκης την Τετάρτη.
ΤΑ ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΝ
  Στα συν της αγωνιστικής 
Στους "μικρούς" μας ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΚΙ για το θέαμα που μας προσφέρουν. Και αφορά όλους νικητές και ηττημένους μιας και ο σκοπός εδώ πρέπει να είναι παιδαγωγικός και μετά να ενδιαφέρει η νίκη!!
Στην 1η νίκη των Φωκάτων στο ντέρμπι των ουραγών στα Τζανάτα επί των Πρόννων που έβαλε "φωτιά" στο πρωτάθλημα...... Από δω το πήγαινε η ομάδα της Λακήθρας από κει το πήγαινε και να το "2" στην καλύτερη στιγμή και ιδιαίτερα με τον αντίπαλο που έπρεπε!!!
Στις ομάδες των Α.Ε.Κ. και Εικοσιμίας που κρατάνε το αήττητο σερί τους για 6η αγωνιστική το οποίο όμως την προσεχή Κυριακή στον μεταξύ τους αγώνα στις Κεραμειές απειλείται. Για να δούμε ποια από τις δυο θα τα καταφέρει.... Εκτός και τα "μοιραστούν" όλα!!
* Στον τερματοφύλακα, την άμυνα αλλά και όλη την ομάδα της πρωτοπόρου Α.Ε.Κ. που μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί γκολ και τον Άννινο να  κρατάει την εστία του ανέπαφη για 540' στο φετινό πρωτάθλημα!!! 
* Στην επάνοδο του Γιάννη Τζουγανάτου στους πάγκους που μετά από περίπου 3 χρόνια συνοδεύτηκε με νίκη για την ομάδα του τον Α.Ο.Κ.Ι. στο 90+2... Τόχει ο Γιάννης το κοκαλάκι της νυχτερίδας!!!!!!
* Στην παρουσία του προέδρου της επιτροπής ειδικών μορφών ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Βαγγέλη Μαζαράκη ο οποίος εκπροσώπησε την Ομοσπονδία στο Ντουμπάι και στο 2ο FIFA Βeach Soccer workshop. Μια όντως τιμητική διάκριση για τον ίδιο αλλά και το τοπικό ποδόσφαιρο!!!
  Στα πλην της αγωνιστικής 
* Η νέα αναβολή αγώνα της Προόδου που αναγκάζει την συμπαθή ομάδα της Ιθάκης εκτός του ότι θα είναι αμφίβολο αν συμπληρώσει εντεκάδα όταν ορισθεί εκ νέου, να μπαίνει σε νέα έξοδα που αυτή την εποχή δε της περισσεύουν!!
* Σε αυτούς που προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο και αντίθετα προκειμένου να δικαιολογήσουν τα δικά τους λάθη και παραλείψεις.
* Και πάλι στην απαράδεκτη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου που σε κάθε παιχνίδι οι περιπτώσεις τραυματισμών είναι συχνές.
Μας έστειλαν αλλά δε θα την δημοσιεύσουμε χωρίς μια φωτογραφία την οποία φαίνεται τι αφήνουν κάθε Κυριακή οι μεροκαματιάρηδες Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μας σε αυτό το "χωράφι".... Καλά δεν βλέπει τελικά κανένας σε τούτο τον τόπο!!!! Ήμαρτον πια.
* Στην καθοδική πορεία του Ν.Ο.Α. στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 αφού υπέστη και νέα ήττα αυτή τη φορά από τον ΠΑΟΚ μπαίνοντας με το αριστερό έχοντας μέχρι στιγμής 3 ήττες στα τρία του παιχνίδια.
Νέα ήττα στην Καβάλα αυτήν τη φορά ο Ν.Ο.Α. από τον Π.Α.Ο.Κ. 15-6
Ο Ν.Ο.Α. όπως σας έχουμε ενημερώσει δεν τα πήγε και πάλι καλά και με τρεις συνεχόμενες ήττες και έναν αγώνα λιγότερο βρίσκεται ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα χωρίς βαθμό. Αυτή την φορά ηττήθηκε στην Καβάλα από τον Π.Α.Ο.Κ. με σκορ 15-6.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
α/α
Ομάδες
Αγώνες
1.
Π.Α.Ο.Κ. - Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
15 - 06
2.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. - Α.Ν.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ
17 - 02
3.
Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.
08 - 05
4.
Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ - Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ
06 - 08
5.
Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Ν.Ο. ΧΙΟΥ
13 - 05
6.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. - ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.
14 - 07
Η βαθμολογία
(Σε 4 αγώνες)
Α/Α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ολυμπιακός
4
66-14
12
2.
Παναθηναϊκός
4
60-29
12
3.
ΠΑΟΚ
4
37-22
10
4.
Νηρέας Λαμίας
4
35-29
10
5.
ΝΟ Βουλιαγμένης
3
43-13
9
6.
ΝΟ Χίου
3
26-33
4
7.
Εθνικός Πειραιά
4
30-39
3
8.
Π. Φάληρο
4
25-39
3
9.
Πανιώνιος
4
19-43
1
10.
ΝΑΟ Κέρκυρας
4
17-38
2
11.
ΝΟ Αργοστολίου
3
19-41
0
12.
ΑΝΟ Γλυφάδας
4
26-55
0
Σημείωση: Ν.Ο. Βουλιαγμένης και Ν.Ο. Αργοστολίου έχουν έναν (1) αγώνα 
λιγότερο, ενώ ο Ν.Α.Ο. Κέρκυρας έχει έναν (1) μηδενισμό και -1.
Η επόμενη αγωνιστική (5η) 30-11-13
α/α
Ομάδες
1.
N.OXIOY – Π.Α.Ο.Κ.
2.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. – Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
3.
ΝΗΡΕΑΣ  ΛΑΜΙΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
4.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. – Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
5.
Α.Ν.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ – Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
6.
Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Ε.Σ.Κ.Α.Η 
N.E.O. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
2η νίκη για το Ανδρικό του Ληξουρίου (59-58) εντός έδρας την ΕΦΑ
Το μπάσκετ προσφέρει θέαμα, συγκινήσεις και ανατροπές όσο κανένα άλλο άθλημα.Αυτό είναι γνωστό. Ο Σαββατιάτικος αγώνας όμως ανάμεσα σε Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου και Ε.Φ.Α. Αιγίου είχε έναν μεγαλύτερο λόγο για να μείνει στην μνήμη όσων φιλάθλων -και ευτυχώς ήταν πολλοί- του αγαπημένου σπορ που τον παρακολούθησαν. 
Σχεδόν 5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού ο Χ. Βολτέρας ευστοχεί σε τρίποντο κάνοντας το 56-56 στα 3΄΄, μεσολαβεί καλάθι με βολές των φιλοξενούμενων και σε σχεδόν νεκρό χρόνο, φάουλ, βολές και έμμεσο τρίποντο του Βολτέρα και...  κακός χαμός στο γήπεδο. 
Οι απουσίες στοίχισαν στους παίδες του ΝΕΟΛ
Ήττα στον Πύργο από τον Ηρακλή 36-46
Άδικη, όπως εξελίχθηκε η σημερινή ήττα στην πρώτη αγωνιστική της Β΄ φάσης του Παιδικού Πρωταθλήματος για το συγκρότημα του Ληξουρίου στον Πύργο από τον τοπικό Ηρακλή με σκορ 46-36... 
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Με ηγέτη και σκόρερ το Ν. Βαλλιανάτο 2Χ2 ο ΑΣΚ
Displaying DSC_0297.JPG
Έχοντας τον Νικόλα Βαλλιανάτο σε σπουδαία μέρα και παίζοντας όλοι οι παίκτες του με πάθος και αυτοπεποίθηση, ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά επικράτησε στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» της ΝΕΠ με 60-53 για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος τη Β’ ΕΣΚΑ-Η ζευγαρώνοντας τις νίκες του στο πρωτάθλημα.
Καλή εμφάνιση για τους παίδες παρά την ήττα από την Απολλωνιάδα
Καλή εμφάνιση στην Πάτρα, κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος έκαναν οι παίδες του ΑΣΚ, οι οποίοι ηττήθηκαν από την Απολλωνιάδα με 81-50.
   ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.
ΣΤΕΙΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ Ε-mails ΣΑΣ ΣΤΟ Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου