Παρασκευή, Νοεμβρίου 29

Α' Κατηγορία:Pre-Game 8ης Αγωνιστικής

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 
Η 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 
Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας Α.Ε. Κεφαλληνίας
Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον αυτή την αγωνιστική
Σπάει καρδιές το μεγάλο ντέρμπι στις Κεραμειές ..... Εικοσιμία και Α.Ε.Κ. συγκρούονται για την πρωτιά και το πάνω χέρι για την πρωτιά!
Πρόννοι-Φωκάτα-Ομαλά παίζουν τα ρέστα τους με πολύ πιο ανώτερους αντιπάλους όπως είναι οι Παγκεφαλληνιακός-Σάμη-Α.Ο.Κ.Ι. αντίστοιχα και ψάχνουν τον/τους βαθμούς που θα φέρει χαμόγελα
Τα Διλινάτα και ο Παλληξουριακός αγωνίζονται για το τρίποντο μπας και καταφέρουν κάτι με την είσοδο τους στην τελική τετράδα
Η 2η του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας Α.Ο. Εικοσιμίας
Όλα τα βλέμματα αυτή την αγωνιστική είναι στραμμένα στις Κεραμειές όπου η πρωτοπόρες και αήττητες ομάδες Εικοσιμίας και  Α.Ε.Κ. συναντώνται σε ένα μεγάλο παιχνίδι με φόντο την κορυφή και την πρωτιά της κανονικής περιόδου. Το μεγάλο αυτό ματς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 3 μ.μ.
Το Σάββατο όμως το απόγευμα στις 3 μ.μ στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου θα ανοίξει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής με τον αγώνα ανάμεσα στον Παγκεφαλληνιακό και τους Πρόννους.
Την ίδια ώρα στις Κεραμειές τα Φωκάτα με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη τους στα Τζανάτα επί των Πρόννων φιλοξενούν τη Σάμη.
Η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται και ολοκληρώνεται με τρεις ακόμη αγώνες την Κυριακή στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στις Κεραμειές. 
Συγκεκριμένα το μεσημέρι στις 12:00 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Ομαλά τυπικά γηπεδούχα φιλοξενούν τον Α.Ο.Κ.Ι. σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες θέλουν βαθμούς για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια.
Αμέσως μετά και ώρα 3 μ.μ. στο ίδιο γήπεδο τα Διλινάτα αντιμετωπίζουν σε ένα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και για τις δυο ομάδες παιχνίδι τον Παλληξουριακό.
Τέλος όπως προαναφέραμε το μεγάλο ντέρμπι των Κεραμειών κλέβει την παράσταση και αναμένεται μεγάλη "μάχη" για τη νίκη και το τρίποντο.
Ρεπό αυτή την αγωνιστική η Πρόοδος Ιθάκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 30-11-2013 ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Κιόσης
Καων.
Κομητόπουλος Π.
Μυρσίνιας Γ.
2.
Σάββατο 30-11-2013 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
Ματιάτος
Διον.
Λυμπερόπουλος Θ.
Δουκάκς Γ.
3.
Κυριακή 1-12-2013 ώρα 12:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο.Κ.Ι.
Βασιλόπουλος
Δημ.
Μενεγάτος Ε.
Αντωνάτος Γ.
4.
Κυριακή 1-12-2013 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Μενεγάτος
Ελευθ.
Αβάζαρος Χ.
Βαχλής Ι.
5.
Κυριακή 1-12-2013 ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Γασπαράτος
Γεωργ.
Ματιάτος Δ.
Βουτσινάς Αγγ.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
                          
                                                  
Προμηνύεται μεγάλη "μάχη" στις Κεραμειές
Το Σάββατο το απόγευμα στις 3 μ.μ. στις Κεραμειές τα Φωκάτα με ανεβασμένη στα ύψη την ψυχολογία από το δυνατό πέρασμα τους από τα Τζανάτα και τη μεγάλη τους νίκη επί των Πρόννων φιλοξενούν την πολύ δυνατή φέτος Σάμη σε έναν αγώνα που και οι δυο ομάδες "καίγονται" για βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι για να συνεχίσουν τις επιτυχίες και συγχρόνως να βάλουν γερά "θεμέλια" παραμονής τους στην "μεγάλη" κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι μετά την βαριά και απρόσμενη ήττα τους από τα Διλινάτα πριν δεκαπέντε μέρες δεν έχουν άλλα περιθώρια βαθμολογικών απωλειών αφού σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα έχουν απολέσει μεγάλο μέρος από τις πιθανότητες τους για είσοδο  στην τελική 4αδα.
Η ομάδα του Θ. Βουκελάτου την προηγούμενη αγωνιστική δεν έπαιξε αφού λόγω ενός προβλήματος στο καράβι που εξυπηρετεί την γραμμή Ιθάκης Κεφαλονιάς δεν εκτελέστηκε το δρομολόγιο και έτσι δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί στο γήπεδο η ομάδα της Προόδου που ήταν η αντίπαλος της. 
Προβλήματα στην ομάδα του Μιχάλη Αθηναίου δεν υπάρχουν και θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του για αυτό το σημαντικό παιχνίδι.
Το ίδιο θα ίσχυε και για τον Θ. Βουκελάτο αν δεν είχε το πρόβλημα με τους φοιτητές.
Φαβορί: Είναι ένα παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό αλλά και αγωνιστικό ενδιαφέρον. Η ποιότητα της φετινής Σάμης αλλά και η άνοδος τον τελευταίο καιρό των Φωκάτων προμηνύει ένα σκληρό ντέρμπι. θεωρούμε και τις δυο ομάδες ικανές για όλα τα αποτελέσματα για αυτό δε θα χρίσουμε κανέναν φαβορί. Δεν αποκλείουμε βέβαια και την ισοπαλία.
Διαιτητής: Ο κ. Κων. Κιόσης με βοηθούς τους κ.κ. Κομητόπουλο Παν. και Μυρσίνια Γ.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ     
          
                                                                                                                        
Θέλει να επιστρέψει στις νίκες ο Πάγκε..... Για το καλύτερο οι Πρόννοι
Την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ο Παγκεφαλληνιακός σε έναν αγώνα αποφασιστικής σημασίας για αυτόν φιλοξενεί τους ουραγούς Πρόννους και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από το ατυχές αποτέλεσμα και την εντός έδρας ήττα την προηγούμενη αγωνιστική 1-3 από την Εικοσιμία.
Η ομάδα του Γ. Βασιλάκη φέτος έχει εκπλήξει όχι μόνο από τις πολύ καλές της εμφανίσεις αλλά κυρίως από το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει.
Όλοι λοιπόν θέλουν να ξεχάσουν αυτή την ήττα, σίγουροι ότι στον αγώνα του Σαββάτου θα γίνει μια νέα αρχή με την ανάλογη συνέχεια.
Από την άλλη οι Πρόννοι του Γ. Κουρκουμέλη με μια μόνο νίκη στο ενεργητικό τους πριν δεκαπέντε μέρες στα Τζανάτα επί της Προόδου 5-4, βρίσκονται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα και σίγουρα η συνέχεια θα είναι πολύ πιο δύσκολη αφού οι αγωνιστικές περνάνε και η ομάδα δεν δείχνει να ανακάμπτει. Μάλιστα στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τα Φωκάτα 1-2.
Σίγουρα η ομάδα των Πρόννων έχει την δυνατότητα, αν συνέλθει να σώσει την σεζόν, αφού και καλή όσο και έμπειρη είναι αλλά και με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεση της.
Προβλήματα για τον προπονητή των “κυανόλευκων” Γ. Βασιλάκη, δεν υπάρχουν σημαντικά και αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για τη νίκη και το τρίποντο που θα τον βάλει και πάλι μέσα στους φετινούς του στόχους. Όσο για αυτόν των Πρόννων τον Γ. Κουρκουμέλη, έχει πλέον συμβιβαστεί με τις συνεχείς απουσίες ποδοσφαιριστών του και αυτή τη φορά θα κατέβει στο Αργοστόλι να παλέψει για το καλύτερο. Σίγουρα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Σπ. Στέλλος.
Φαβορί: Θεωρούμε ότι ο Πάγκε έχει το προβάδισμα για τη νίκη αφού αυτή την εποχή είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αν εκμεταλλευτεί και την έδρα τότε μπορεί να τα καταφέρει. Και βέβαια οι Πρόννοι θα διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν από αυτό το παιχνίδι και κανείς δεν μπορεί να τους “ξεγράψει”.
Διαιτητής: Ο κ. Διον. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Λυμπερόπουλο Θ. και Δουκάκη Γ.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο.Κ.Ι.          
                                 
Φαβορί οι Αργοστολιώτες.... για την έκπληξη οι "Ομαλάδες"
Η αγωνιστική δράση μεταφέρεται για την επόμενη ημέρα, Κυριακή όπου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στις 12:00 τα Ομαλά τυπικά γηπεδούχα φιλοξενούν τον Α.Ο.Κ.Ι. σε ένα παιχνίδι με εξαιρετικό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δυο ομάδες και για διαφορετικούς λόγους για την κάθε μια.
Οι μεν γηπεδούχοι με πολύ κακή παρουσία την φετινή περίοδο βρίσκονται ουραγοί με μόνο μια νίκη στο ενεργητικό τους με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να μπλέξουν σε περιπέτειες αφού ήδη βρισκόμαστε στην 8η αγωνιστική. Η ομάδα ναι μεν παρουσιάζει κάποια βελτίωση αλλά χρειάζεται πολλά περισσότερα για να πετύχει τον στόχο της, που δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή της στην κατηγορία.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη μετά τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα και με νέο πλέον προπονητή τον Γ. Τζουγανάτο δείχνουν σημάδια ανάκαμψης, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Παλληξουριακό την περασμένη αγωνιστική. Φυσικά δεν σκέφτονται τίποτε άλλο εκτός του νικηφόρου αποτελέσματος ώστε να παραμείνουν σε τροχιά 4αδας αλλά και με κάποιες άλλες προϋποθέσεις (βλέπε ντέρμπι Εικοσιμίας - Α.Ε.Κ.) στη συνέχεια να διεκδικήσουν και το κάτι παραπάνω.
Πάντως τα Ομαλά δεν πρέπει να τα θεωρήσει κάποιος τελειωμένα αφού στην προσπάθεια τους να "κλέψουν" ότι καλύτερο μπορούν από αυτό το παιχνίδι γίνονται επικίνδυνα και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.
Ο Α.Ο.Κ.Ι. προέρχεται από σημαντική νίκη 2-1, έστω και στις καθυστερήσεις με τον Παλληξουριακό, ενώ τα Ομαλά από μια φυσιολογική όπως και αναμενόμενη ήττα από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, αήττητη Α.Ε.Κ.
Προβλήματα για τους γηπεδούχους όπως πάντα υπάρχουν αρκετά. Στα ευχάριστα η συμμετοχή του Κ. Γκαζάρ στον συγκεκριμένο αγώνα, κάτι που ενισχύει σημαντικά την ομάδα των Ομαλών.
Το ίδιο δεν ισχύει και για τον Γ. Τζουγανάτο που βλέπει με ικανοποίηση να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του και πολύ περισσότερο τον Μάκη Πολλάκη που επιστρέφει από τιμωρία. 
Φαβορί: Οι "μελανόλευκοι" του Αργοστολιού έχουν ένα σοβαρό προβάδισμα για τη νίκη πλην όμως, όπως προαναφέραμε, τα Ομαλά καίγονται για βαθμούς και δεν θα είναι έκπληξη οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα.
Διαιτητής: Ο κ. Δ. Λυμπερόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Μενεγάτο Ελ. και Αντωνάτο Γ.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ     
                   
Ντέρμπι από τα παλιά στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Αμέσως μετά και ώρα 3 μ.μ. Στο ίδιο γήπεδο τα Διλινάτα φιλοξενούν τον Παλληξουριακό σε έναν ντέρμπι που μπορεί να χαρίσει αλλά και να στερήσει όνειρα για την τετράδα στη μια ή και στις δυο ομάδες.
Η ομάδα που θα χάσει θα δυσκολέψει πολύ την είσοδο της στην τελική 4αδα. Ήττα επίσης και για τους δυο θα είναι η ισοπαλία. Πολύ δε περισσότερο αν αυτή είναι για τους Ληξουριώτες.
Οι γηπεδούχοι μετά το αναγκαστικό ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής και το στραβοπάτημα στον αναβληθέντα εντός έδρας αγώνα τους 1-1 με την Πρόοδο Ιθάκης των “10”, θέλουν να ξεπεράσουν άλλο ένα δύσκολο εμπόδιο όπως είναι ο Παλληξουριακός για να ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να προλάβουν την είσοδο τους στις τέσσαρες καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι τώρα παραμένουν ένα μεγάλο ερωτηματικό αφού μετά το δυναμικό τους ξεκίνημα και το 2Χ2 στη συνέχεια η πορεία τους δεν ήταν η αναμενόμενη με αποτέλεσμα να έχουν ένα αρνητικό σερί με 4Χ4 ήττες και από εκεί που είχαν κλείσει θέση για την 4αδα να βρίσκονται σε πολύ άσχημη βαθμολογική κατάσταση. Έτσι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα λέγαμε ότι είναι κομβικό για την ομάδα του Χρ. Χαρίτου αφού με οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης η 4αδα θα αποτελέσει όνειρο που χάνεται.
 Αυτή την στιγμή η διαφορά που χωρίζει τη Ληξουριώτικη ομάδα από την τετράδα είναι 6 βαθμοί. Επομένως θα υπάρχει ουσιαστικά τέλος για την φετινή περίοδο στα όνειρα των “ερυθρόλευκων” της Παλλικής αφού το πιο πιθανό θα είναι η διαφορά να φτάσει στους 9.
Προβλήματα για τον Σπ. Αλυσανδράτο, δεν υπάρχουν και θα κατεβάσει ότι καλύτερο διαθέτει για να αρπάξει τη νίκη και να παραμείνει εντός στόχων.
Το ίδιο ισχύει και για τον Χρ. Χαρίτο αφού επιστρέφει στην ομάδα του και ο τιμωρημένος Δ. Παπαδάτος.  
Φαβορί: Σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορεί να είναι έκπληξη το οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Θεωρούμε και τις δυο ομάδες ικανές για τη νίκη, ενώ δεν αποκλείουμε και την πιθανότητα της ισοπαλίας.
Διαιτητής: Ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Αβάζαρο Χ. και Βαχλή Ι.
 Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
                         
         Μονομαχία στα "Βελάνια"     
Και τώρα οι δυο τους... Μάχη στις Κεραμειές με φόντο την 1η θέση
Έφτασε επιτέλους η μεγάλη μέρα που οι δυο καλύτερες μέχρι τώρα ομάδες του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας του τοπικού ποδοσφαίρου θα "μονομαχήσουν" σκληρά για την 1η θέση της τελικής κατάταξης και το πάνω "χέρι" σε ότι αφορά το πρωτάθλημα.
Την Κυριακή το απόγευμα στις 3 μ.μ. όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις Κεραμειές στο Κεφαλονίτικο "el-clasicο".
Α.Ε. Κεφαλληνίας και Εικοσιμία βρίσκονται στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα αήττητες. Η πρώτη έχει το απόλυτο 6Χ6 ενώ η δεύτερη μια απώλεια τη μοναδική ισοπαλία στο παιχνίδι της με αντίπαλο τη Σάμη στο Αργοστόλι. Έτσι κινδυνεύει να χάσει κάποια το αήττητο. Βέβαια υπάρχει και η ισοπαλία που είναι και πιθανή να σώσει την κατάσταση και να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους.
Για τις δυο ομάδες είναι η τρίτη φορά που θα συναντηθούν φέτος αφού έπαιξαν και για την πρώτη σειρά του τοπικού κυπέλλου με αυτή του Σπ. Παπαδάτου να παίρνει την πρόκριση με μια νίκη στο Αργοστόλι 3-1 και μια ισοπαλία 1-1 στις Κεραμειές.
Πέρυσι οι δυο ομάδες στα μεταξύ τους παιχνίδια είχαν μια νίκη για την Α.Ε.Κ. 2-0 στο Αργοστόλι και μια ισοπαλία 1-1 στις Κεραμειές.
Επίσης στον ημιτελικό η ομάδα από τη Λειβαθώ είχε πάρει την πρόκριση μέσα στο Αργοστόλι με σκορ 2-3.
Όλα αυτά τα χρόνια (2 τελευταία τουλάχιστον) τα παιχνίδια των δυο ομάδων είναι ξεχωριστά, όπου παράλληλα με το σπουδαίο ποδοσφαιρικό θέαμα που προσφέρουν κρίνουν δύσκολα το νικητή αν υπάρχει!
Έτσι αναμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κατακτήσουν το "χρυσό" τρίποντο της νίκης. Θεωρούμε ότι θα κριθεί στο πάθος, στη δύναμη και το πείσμα των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν.
Σε περίπτωση νίκης των φιλοξενουμένων θα έχουμε πρόωρα τον φετινό πρωταθλητή στην Α' κατηγορία, αφού είναι αδύνατον με διαφορά πέντε βαθμούς η έμπειρη Α.Ε.Κ. να κινδυνέψει στη συνέχεια.
Αν τώρα το καταφέρουν οι γηπεδούχοι θα βάλουν "φωτιά και πάλι στο πρωτάθλημα αφού θα μπουν αυτοί σε θέση οδηγού και οι υπόλοιπες ομάδες θα πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής.
Μετά από όλα αυτά μη μας πείτε ότι δεν θα σπάσουν καρδιές στα "Βελάνια"!!!
Προβλήματα στους γηπεδούχους ιδιαίτερα δεν υπάρχουν και ο κόουτς αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για τη νίκη και το αήττητο.
Αντίθετα δυο και μάλιστα πολύ μεγάλα είναι αυτά στην Α.Ε.Κ. με τον Κρούτη δύσκολα να προλαβαίνει αφού αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό (μάλιστα ούτε σήμερα έκανε προπόνηση) και τον Ν. Αραπέλη που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.
Φαβορί: Εδώ οποιαδήποτε πρόβλεψη μπορεί να σε εκθέσει. Και οι δυο ομάδες θέλουν να κρατήσουν το αήττητο και να πάρουν το πάνω χέρι στην υπόθεση τίτλος. θεωρούμε ότι παίζουν και τα τρία "σημεία".
Διαιτητής: Ο κ. Γεωργ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Ματιάτο Δ. και Βουτσινά Αγγ.
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Δηλώσεις στο sportsthea για το πολύ μεγάλο ντέρμπι έκανε ο εξαίρετος τερματοφύλακας της Εικοσιμίας Τόλης Καραίσκος. Είχαμε ζητήσει από συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και τη Α.Ε.Κ. ο οποίος τελικά δεν μπόρεσε τελευταία στιγμή να μας δώσει λόγω ενός προσωπικού του προβλήματος. Έτσι αναγκαστικά δεν έχουμε χωρίς να είναι δική μας η ευθύνη δηλώσεια από το στρατόπεδο των "κιτρινόμαυρων"
Ας δούμε τι είπαν:
Αποστόλης Καραίσκος (Εικοσιμία)
"Την Κυριακή παίζουμε εντός έδρας με την ομάδα της Α.Ε.Κ., μια ομάδα που την αντιμετωπίσαμε και στο θεσμό του κυπέλλου δυο φορές. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε σκληρά με σκοπό να καταφέρουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι.
Έχουμε εντοπίσει τις αδυναμίες του αντιπάλου μας και πιστεύω πώς αν είμαστε συγκεντρωμένοι και τα 90' λεπτά του αγώνα ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας η ομάδα μας, έχοντας την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, δε θα έχει κανένα πρόβλημα να αρπάξει το πολυπόθητο τρίποντο και να περάσει πρώτη και αήττητη...! Με την ευκαιρία που μου δίνεται θέλω να καλέσω όλο τον φίλαθλο κόσμο να παρευρεθεί στο γήπεδο την Κυριακή στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια της ομάδας μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος...
Τέλος εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος...”

 Η βαθμολογία
(Σε 7 αγώνες)
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
18
6
6
0
0
20
00
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
16
6
5
1
0
23
03
3.
Α.Ο.Κ.Ι.
13
6
4
1
1
16
07
4.
Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 
12
6
4
0
2
11
07
5.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
10
6
3
1
2
07
09
-.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
10
6
3
1
2
11
09
7.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
06
6
2
0
4
06
09
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
05
6
1
2
3
08
14
9.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
03
6
1
0
5
02
14
-.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
03
7
1
0
6
05
18
-.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
03
7
1
0
6
09
28

Η επόμενη αγωνιστική 9η (7-8/12-2013)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
5.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
6.
Ρεπό: Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου