Κυριακή, Δεκεμβρίου 22

Γκέλα Παπυργιακού στα Μακρυώτικα και ήττα 2-0 από τον πολύ καλό Πυλαριακό


Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ  2-0
                                          
Πριν την ώρα τους τα δώρα του Άη Βασίλη στα Μακρυώτικα και στον Πυλαριακό
Displaying IMG_2521.jpg
Σε ένα μέτριο, πολύ δυνατό και με λιγοστές ευκαιρίες παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στα Μακρυώτικα ο Πυλαριακός σοβαρός και δυνατός έδειξε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα στην έδρα τον οποιοδήποτε αντίπαλο και να του κάνει την «ζημιά». Αυτό το διαπίστωσε σήμερα ο Παπυργιακός, που πήγε σαν φαβορί στην Πύλαρο χωρίς να υπολογίζει ότι θα μπορούσε κάτι να του «στραβώσει». 
Displaying IMG_2531.jpg
Έτσι επόμενο ήταν να εγκαταλείψει την Πύλαρο και τον Πυλαριακό με μια ήττα εκτός προγραμματισμού και μάλιστα με τα χέρια κάτω και σκορ 0-2!
Στον αγώνα τώρα όπως είπαμε ήταν μέτριος όπως και το θέαμα με τις ομάδες να προσπαθούν να βγουν στην επίθεση με λάθος επιλογές, ενώ τα πολλά λάθη τα πλήρωσε η μια ομάδα και αυτοί ήταν οι φιλοξενούμενοι.
Φάσεις και γκολ
Displaying IMG_2530.jpg
Σέντρα του Κορσιάνου στο 14’ από αριστερά με την μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία του Φλαμιάτου με τον Κοψίνη να μην προλαβαίνει στην προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 16’ οι «κυανέρυθροι» της Πυλάρου θα προηγηθούν στο σκορ 1-0, ένα γκολ που θα φέρει αρκετές διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για οφσάιντ. Συγκεκριμένα ο Κουγιανός με έξοδο θα προσπαθήσει να απομακρύνει την μπάλα, αυτή θα βρει στον Σακκάτο και θα καταλήξει στα δίχτυα του.
Νέα σέντρα σουτ του Κοψίνη στο 30’ θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Φλαμιάτου και θα καταλήξει άουτ.
Μια λάθος έξοδο του Φλαμιάτου στο 35’ στην σέντρα του Μερολάι, παραλίγο να δημιουργήσει κίνδυνο στην εστία του τελικά θα προλάβουν και θα διώξουν την μπάλα οι αμυντικοί του Πυλαριακού.
Και ενώ οι ομάδες φαινόταν ότι θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων ο Σακκάτος και πάλι θα εκμεταλλευτεί την λάθος συνεννόηση Κουγιανού-Απέργη μετά από βαθιά μπαλιά θα μπει ανάμεσα τους και εύκολα με πλασέ θα πετύχει το 2-0.
Displaying IMG_2533.jpgΣτο δεύτερο ημίχρονο ο Παπυργιακός προσπάθησε μήπως καταφέρει και πετύχει κάποιο γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, κάτι που δεν κατάφερε αφού οι γηπεδούχοι του Κ. Κουγιανού είχαν κλείσει σωστά όλους τους διαδρόμους προς την άμυνα τους.
Μια ωραία ενέργεια του Κορσιάνου από αριστερά θα καταλήξει σε ένα σουτ που θα περάσει λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Να σημειώσουμε ότι από το 70' οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα αφού αποβλήθηκε ο σκόρερ των δυο τερμάτων Μαν. Σακκάτος
Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθό τον κ. Δουκάκη Κ. και τον φίλαθλο κ. Χρ. Μιχελή.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Φιλιππάτος, Μακρής, Φούκας, Σταμούλης Β. (45΄ Πνευματικάτος), Σολδάτος, Κουλουμπής (90΄Διαμαντής), Ποταμιάνος, Κουγιανός, Σακκάτος, Σταμούλης Παν., Παπαδάτος.
Παπυργιακός:(Α. Κοκκόσης), Κουγιανός, Κουμαριώτης (85΄Κοκκόσης Νικ.), Παγουλάτος Διον., Τόκος (Γεωργάκας), Απέργης, Κοψίνης, Παγουλάτος Θεοδ., Μερολάι, Μενγάτος, Τζάκης, Κορσιάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου