Σάββατο, Δεκεμβρίου 21

Πετυχημένα τα αγωνιστικά test της τοπικής διαιτησίας


Πριν από μερικές μέρες στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η τοπική Επιτροπή διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., παρόντος του προέδρου της κ. Γεράσιμου Καραντινού, του εκπαιδευτή διαιτησίας πρώην διαιτητή και νυν παρατηρητή Super League κ. Γεράσιμου Μαζαράκη και της προπονήτριας των ντόπιων διαιτητών καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής κ. Ειρήνης Μοσχονά, διοργάνωσε τα αγωνιστικά test των διαιτητών του τοπικού Συνδέσμου.
Παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι διαιτητές μας οι οποίοι στην κυριολεξία «έφτυσαν» αίμα.
Πρέπει να τα λέμε όλα και πρέπει να επαινούμε αυτές τις προσπάθειες.
Ο Γ. Μαζαράκης ανέλαβε το κομμάτι της εκπαίδευσης των διαιτητών δείχνοντας εντός του αγωνιστικού χώρου, δημιουργώντας μάλιστα ομάδες, τις θέσεις που πρέπει βρίσκονται διαιτητές και βοηθοί καθώς και πως να υποδεικνύονται οι παραβάσεις από αυτούς.
Στη συνέχεια πέρασαν στα αγωνιστικά test όπου εκεί πραγματικά η κ. Μοσχονά τους έβγαλε το λάδι. Αλλά και οι διαιτητές μας τα πέρασαν με επιτυχία ικανοποιώντας όλους τους παρευρισκόμενους.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι παλιοί πέρασαν με σχετική ευκολία αυτά κάτι που δείχνει την ετοιμότητα τους και τη δουλειά που γίνεται από την Επιτροπή και τον εκπαιδευτή τους κ. Γεράσιμο Μαζαράκη.
Το sportsthea ήταν στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και με το φωτογραφικό του φακό σας παρουσιάζει τι έγινε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Στο τέλος ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Γ. Καραντινός μας δήλωσε:
«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από αυτά που είδα σήμερα στο γήπεδο. 
Ειλικρινά δεν το περίμενα αυτό. Όπως και εσείς διαπιστώσατε τα test ήταν ιδιαίτερα επίπονα και οι διαιτητές μας έδειξαν ότι δουλεύουν σωστά και είναι καλά προετοιμασμένοι, αφού όλοι τα πέρασαν με σχετική ευκολία. Όσον αφορά το θέμα της εκπαίδευσης δε θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα αφού ο Γ. Μαζαράκης έχει αφιερώσει πολύ χρόνο και κόπο για να βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο σήμερα.
Θέλω να τονίσω ότι ο Γ. Μαζαράκης για μένα αποτελεί ένα σπουδαίο κεφάλαιο για την Ελληνική διαιτησία αλλά και το ποδόσφαιρο μας και πρέπει όλοι να εκμεταλλευτούμε τις γνώσεις του για να δει καλύτερες μέρες η τοπική διαιτησία. Άλλωστε φέτος θεωρώ ότι πάμε πολύ καλά και με τα νέα παιδιά που πρόσφατα ήρθαν στη διαιτησία το μέλλον μας ανήκει. Ευχαριστώ από καρδιάς τον κ. Γ. Μαζαράκη καθώς και την προπονήτρια μας κ. Ειρήνη Μοσχονά για το σημαντικό έργο που προσφέρουν στην τοπική διαιτησία».
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ TEST

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου